#3415066 - 22/09/2009 00:48
Re: Nowy trener polskiej reprezentacji kopanej
[Re: VooDoo]
|
member
Meldunek: 28/04/2003
|
unkn0wn, przeciez ten konkurs to bedzie jedna wielka fikcja... zrobią konkurs i najlepszy okaże sie... Majewski albo Kasperczak Ja jestem pewien że będzie inaczej, 3 lata temu Listkiewicz też mówił ze Janas powinien zostać jak jeszcze był w Niemczech, wrócił, nie minął miesiąc i zmienił zdanie. Teraz jest podobnie Lato stwierdził kategorycznie że może być tylko Polak i nikt inny, wrócił z Mariboru i... się rozmyślił. Teraz sytuacja jest jeszcze gorsza niż 3 lata temu co chyba każdy widzi. Wybierając kogoś takiego jak Majewski na stałe władze PZPN za dużo by zaryzykowały zresztą o tym że Majewski jest na dwa miesiące plotka nie plotka ale jak to mówią w każdej plotce jest źdźbło prawdy 
|
Do góry
|
|
|
|
#3421295 - 25/09/2009 20:10
[Re: ArtekPotito]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
Kadra piłkarskiej reprezentacji Polski na mecze z Czechami i ze Słowacją:
Bramkarze: Jerzy Dudek, Wojciech Kowalewski, Sebastian Przyrowski
Obrońcy: Arkadiusz Głowacki, Seweryn Gancarczyk, Jarosław Bieniuk, Tomasz Jodłowiec, Adam Kokoszka, Mariusz Pawelec, Piotr Polczak, Jakub Rzeźniczak
Pomocnicy: Sławomir Peszko, Jakub Błaszczykowski, Roger Guerreiro, Rafał Murawski, Ludovic Obraniak, Łukasz Piszczek, Euzebiusz Smolarek, Jakub Wilk, Mariusz Lewandowski, Maciej Iwański.
Napastnicy: Robert Lewandowski, Paweł Brożek, Kamil Grosicki, Dawid Janczyk, Ireneusz Jeleń
|
Do góry
|
|
|
|
#3421339 - 25/09/2009 20:33
[Re: micha$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
jest ktos z realu w koncu dawno nie bylo  apropo mimo ze czesc to kolesiostwo to jestem zadowolony ze boruca nie ma pokory pokory a nie skandalu ogolnie mecze o nic wiec jak zagraja tak zagraja a stefan moze i tak zostanie
|
Do góry
|
|
|
|
#3421450 - 25/09/2009 22:03
[Re: micha$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
Kadra piłkarskiej reprezentacji Polski na mecze z Czechami i ze Słowacją:
Bramkarze: Jerzy Dudek, Wojciech Kowalewski, Sebastian Przyrowski
Obrońcy: Arkadiusz Głowacki, Seweryn Gancarczyk, Jarosław Bieniuk, Tomasz Jodłowiec, Adam Kokoszka, Mariusz Pawelec, Piotr Polczak, Jakub Rzeźniczak
Pomocnicy: Sławomir Peszko, Jakub Błaszczykowski, Roger Guerreiro, Rafał Murawski, Ludovic Obraniak, Łukasz Piszczek, Euzebiusz Smolarek, Jakub Wilk, Mariusz Lewandowski, Maciej Iwański.
Napastnicy: Robert Lewandowski, Paweł Brożek, Kamil Grosicki, Dawid Janczyk, Ireneusz Jeleń Z Dudkiem, Głowackim ,Smolarkiem ,Przyrowskim to jakiś dowcip ??? 
|
Do góry
|
|
|
|
#3421523 - 25/09/2009 22:42
[Re: Huberthg]
|
enthusiast
Meldunek: 03/10/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3422069 - 26/09/2009 02:32
[Re: ziomal-111]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3430810 - 30/09/2009 21:19
[Re: ziomal-111]
|
journeyman
Meldunek: 06/08/2009
|
W czym jest lepszy Polczak od Żewłakowa ? Nie chodzi mi tutaj o wiek... Żewłakow to przede wszystkim była ważna postać w druzynie,z doświadczeniem,był osobą która zawsze udzielała wywiadów itd. zresztą wraz z Krzynókiem.Jego strata nie tylko może być sportowa ale i mentalna drużyny. Majewski jest jakiś taki bez haryzmy, bez przekonania...
|
Do góry
|
|
|
|
#3432725 - 01/10/2009 19:08
[Re: Nickel]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/01/2009
|
Kowalczyk to ma przechlapane za namawianie do porażki. Nawet gdyby tę kadrę trenował Jarek Kaczyński czy Palikot, to mają zapieprzać o zwycięstwo. A co do Stefana. Aleś się Chłopie wpi***lił... nie wiem u kogo Kowalczyk ma przechlapane  natomiast zastanawia mnie kto namówił naszych piłkarzy do przegrania dwóch ostatnich meczów (remis u siebie z Irlandia to tez jak porażka) bo przecież nie uwierzę że sami z siebie tak zagrali. a co do Stefana chyba nie wierzysz ze On za kilka miesięcy - lat? będzie się przejmował w co się wpi***lił O będzie liczył kasę
|
Do góry
|
|
|
|
#3433637 - 02/10/2009 01:37
[Re: bolo_lacznik]
|
addict
Meldunek: 24/02/2004
|
bolo- a ja i wielu innych ma wrażenie, ze Polska jest w czarnej dupie odkąd ma prezydenta... no mniejsza o to, lepiej polityki w to nie mieszać, tyle, że akurat z selekcjonerem jest jak z prezydentem. Tylko powiedzcie mi, na ch*j (h*j?) komu tacy piłkarze, co przegrywają specjalnie? Bo na wybór selekcjonera nikt z nas nie ma wpływu, no, chyba, że jest tu leśny dziadek, to przyznać się  . Odkąd został (niejako) narzucony zagraniczny treneiro, co było nie w smak większości PZPNowców, to teraz na długi czas możemy zapomnieć o kimś z zewnątrz, nie z polskiego piekiełka. Dlatego też, uważam, że piłkarze powinni grać. Bo tym działaczom chodzi o to, aby ich było na wierzchu. I będzie. Długo jeszcze będzie...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|