#3526199 - 22/11/2009 11:19
Re: Jak zagadac lachona? [12]
[Re: jonowy]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Mam pytanie do pan i panow: Wczesniej dobrze sie nam rozmawialo, mielismy wspolne tematy, az do momentu gdy dalem jej nr gg, odtad 0 rozmow i odpowiedzi - kompletna olewka bez wytlumaczenia, jakbym nie istnial albo z dnia na dzien stal sie tredowatym. Zalezy mi na tej dziewczynie/kolezance, ale jesli ktos mnie tak traktuje jak tredowatego i kompletnie olewa moja pytania to chyba warto dac sobie spokoj za nim zauroczenie stanie sie czyms wiecej... ?? p.s. piszac to nie jestem pijany, poprostu wrocilem z knajpy i zasnac nie potrafie
|
Do góry
|
|
|
|
#3526338 - 22/11/2009 17:49
[Re: Rusty]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3526345 - 22/11/2009 17:57
[Re: Ojro]
|
Carpal Tunnel
|
Mam pytanie do pan i panow: Wczesniej dobrze sie nam rozmawialo, mielismy wspolne tematy, az do momentu gdy dalem jej nr gg, odtad 0 rozmow i odpowiedzi - kompletna olewka bez wytlumaczenia, jakbym nie istnial albo z dnia na dzien stal sie tredowatym. Zalezy mi na tej dziewczynie/kolezance, ale jesli ktos mnie tak traktuje jak tredowatego i kompletnie olewa moja pytania to chyba warto dac sobie spokoj za nim zauroczenie stanie sie czyms wiecej... ?? p.s. piszac to nie jestem pijany, poprostu wrocilem z knajpy i zasnac nie potrafie ale znacie ze na żywo? wiesz ja zauważyłem ze dając gg moje relacje sie psuja. To juz jeżeli mam pisać z kimś to albo smsy (najbezpieczniej) Ewentualnie na nk. tam masz wiadomość za wiadomość a takto rozmowa przebiega chaotycznie. Ile ja kolezanek sptraciłem przez gg bo pisze 2 wyrazy enter i potem po 5 minutach nie odpisywania ma juz focha a ja mnóstwo do odpisywania więc nie polecam gg to poznawania sie a jeśli chodzi o olewke to ja miałem tak ze 3 razy. Laska zainteresowana wsio okey. gg smsy spotkania i nagle ucina sie. Dlaczego? w moim przypadku były to powroty do swoich starych połowek. Co prawda za miesiac znowu były zainteresowane ale to już ja miałem je gdzieś. Tylko najpierw dałem nadzieje taka jak ja kiedyś miałem i pdziekowałem pod byle pretekstem.
|
Do góry
|
|
|
|
#3526351 - 22/11/2009 18:05
[Re: lucart]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/01/2006
|
Mam pytanie do pan i panow: Wczesniej dobrze sie nam rozmawialo, mielismy wspolne tematy, az do momentu gdy dalem jej nr gg, odtad 0 rozmow i odpowiedzi - kompletna olewka bez wytlumaczenia, jakbym nie istnial albo z dnia na dzien stal sie tredowatym. Zalezy mi na tej dziewczynie/kolezance, ale jesli ktos mnie tak traktuje jak tredowatego i kompletnie olewa moja pytania to chyba warto dac sobie spokoj za nim zauroczenie stanie sie czyms wiecej... ?? p.s. piszac to nie jestem pijany, poprostu wrocilem z knajpy i zasnac nie potrafie ale znacie ze na żywo? wiesz ja zauważyłem ze dając gg moje relacje sie psuja. To juz jeżeli mam pisać z kimś to albo smsy (najbezpieczniej) Ewentualnie na nk. tam masz wiadomość za wiadomość a takto rozmowa przebiega chaotycznie. Ile ja kolezanek sptraciłem przez gg bo pisze 2 wyrazy enter i potem po 5 minutach nie odpisywania ma juz focha a ja mnóstwo do odpisywania więc nie polecam gg to poznawania sie a jeśli chodzi o olewke to ja miałem tak ze 3 razy. Laska zainteresowana wsio okey. gg smsy spotkania i nagle ucina sie. Dlaczego? w moim przypadku były to powroty do swoich starych połowek. Co prawda za miesiac znowu były zainteresowane ale to już ja miałem je gdzieś. Tylko najpierw dałem nadzieje taka jak ja kiedyś miałem i pdziekowałem pod byle pretekstem. nigdy tego nie zrozumiem jak można pisać na naszej klasie.... weź numer telefonu, zadzwoń i się umów, powiedz, że chcesz żeby ci doradziła w wyboerze kwiatów czy pierścionka dla Twojej dziewczyny. zazdrość ją zje ciekawa sprawa i rozmowa się ładnie klei, a nie mkoniecznie musi wiedzieć, że nie masz dziewczyny. kwiaty mozesz dać mamie siostrze czy włąśnie tej dziewczynie
|
Do góry
|
|
|
|
#3526359 - 22/11/2009 18:17
|
Carpal Tunnel
|
Urit dlaczego? Wole nk bo nie musze sie tłumaczyć dlaczego nie odpisuje a jestem dostepny na gg pozatym na gg rozmowa wyglada tak. xxx efsaefse xxx qwda wfefse ewfesf xxx sefwefsef xxx 3wdaefsg239874r3209w0-023 ja kdjf xxx eswgfsdflkhj i blebleble nie zdarze odpisać na jedno zdnanie i juz mam 5 kolejnych. A nie siedze na kompie po to zeby pisać na gg. Coś zazwyczaj robie. Jakbym miał za duzo czasu poszedł bym sie wyspać. i po 5 minutach laska ma focha ze juz nic nie poradze. a na nk dostaje wiadomość i odpisuje nawet po 1 dniu jak mam ochote i nikt nie ma do mnie pretesji przeciez i tydzien moglo mnie na nk nie być. Nikt tego nie sprawdzi. Poza tym nie rozumiem jak można brać laske która mi sie podoba na wybór pierścionka dla dziewczyny. Normalna laska przecież sobie Ciebie odpuści. Skoro chcesz kupować pierścionek lasce to znaczy ze Ci zależy i norlana laska nie bedzie sie pchać miedzy młot a kowadło. Nie rozumiem tego toku myślenia. Tematów na rozmowe jest mnóstwo
|
Do góry
|
|
|
|
#3526582 - 22/11/2009 21:34
|
Na pełnejjj kurrr...
|
panowie za odp 1. Tak, znamy sie na zywo [niedlugo ale sie znamy]. 2. Nie mam profilu na NK i nie zamierzam tak rejstrowac sie [Facebook rocks...] 3. Od 2 tygodni codziennie sprawdzam czy jestem facetem i mam jaja... mam ale jakos niepotrafie podejsc i spytac sie wprost. Moze poprostu nie chce sie na razie narzucac i na sile cos robic. Ale tez nie chce czekac bo moge sie nie doczekac i stracic. p.s. qrwa co ja taki wrazliwy sie zrobilem
|
Do góry
|
|
|
|
#3526645 - 22/11/2009 22:05
[Re: qenius]
|
Na pełnejjj kurrr...
|
a mialem taki zamiar, ale bylo to za nim przestala sie odzywac... skoro teraz nie odpowiada to jakby ona mogla zgodzic sie na tance... dla mnie to nielogiczne.
ehh... a moze to faktycznie ta roznica wieku. Trzeba chyba skonczyc za rozgladaniem sie za niby doroslymi juz dziewczynami.
udanej niedzieli, heeej !
|
Do góry
|
|
|
|
#3526831 - 22/11/2009 23:14
[Re: Skorpion BB]
|
Carpal Tunnel
|
Ojro nie twierdze ze masz zakładać nk jak sie nie narzucisz to niczego sie nie dowiesz. a co to jakaś gowniara? Dowiedz sie dlaczego sie nie odzywa czy kogoś ma itp i bedzie wszystko jasne. Jak słoneczko. ale najlepiej dyskretnie. Zaproponuj spotkanie jak oleje to sie poddaj. Ja tam lubie małolatki ale nie zeby sie z taka wiazać bo to dramat i "chore jazdy"
|
Do góry
|
|
|
|
|
|