#3302683 - 31/07/2009 01:15
Re: Liga Europy 2009/10
[Re: Boubson]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/11/2007
|
a ja tam mam dziwne wrazenie ze Legia jest w formie... poza tym polskie druzyny lubia takie mecze gdzie moga grac z kontry a to spotkanie do takich powinno sie zaliczac... Giza z Iwanskim w formie, Roger zawsze moze czyms blysnac i przede wszystkim powrot Szałachowskiego - to wszystko powinno spowodowac ze Legia z kontry bedzie niesamowicie grozna... Broendby wyrzucilo Flore, ale pamietajmy ze u siebie przegralo 0-1... jak dla mnie Legie spokojnie stac dzis na remis bramkowy... Legia x2 i Legia strzeli gola Zgadzam sie z Toba i zagralem LEGIE X2 + lajtowo 2
|
Do góry
|
|
|
|
#3303182 - 31/07/2009 03:05
[Re: Danielsan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2007
|
jest chwilka czasu to można napisać coś więćej ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) ze wszystkich meczy najpewniej wygląda mi dziś Rapid Wiedeń kurs 1.20 nie zachęca, ale do jakiegos ako to już cosik jest, ponadto hc -1, po 1.65 jak najbardziej do gry, Austryjacy są ofensywnie nastawieni i juz w pierwszym meczu będą chcieli rozstrzygnąć losy awansu, poprzednia runda w 2meczu 8:0, przeciwnik teraz niewiele lepszy, zapowiada się bramkostrzelnie- jedyną przeszkodą może być upał, ale o 2bramki Wiedeńczyków nie powinno byc znowu az tak trudno. Steaua po 1.35 do ako to moja propozycja nr2, Rumuni zawsze mocno zmotywowani, pierwszy mecz u siebie, nie wolno odpuścic, bowiem do Szkocji dla bezpiecznego awansu wybrac należy się z pewną zaliczką. Metallurg jedno z ulubionych spotkań dla graczy dziś w całej Europie, wiadomo, że różnica między ligami Slowenii i Ukrainy jest niemała, wszyscy pamiętają rewelacyjne występy graczy Metallurga sprzed roku, analogie są oczywiste: Metallurg win, do tego myślę, że warte gry obie strzelą: nie i Lublana nie strzeliPSV i Fenerbahce to takie niby peffki niesamowite, ale gdzieś w końcu musi przytrafić się Zonk, jednak myślę, że Turcy widząc wtorkowy mecz Sivassporu, będą wyjątkowo zmotywowani i nie powinni zlekceważyć Madziarów. PSV ta sama historia, jesli starczy motywacji, będzie wysoko. Na deser awans Breda po 1.45 gruubo, a i dziś X2 wydaje się nie zagrożone, DNB na Holendrów także do gry. Polonia nie ma atutów, procz wlasnego boiska, a i ono nie do końca własne ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Omijam Romę, Helsingborg, Club Brugge, Lille i Fulham, bo tak jak pisałem gdzieś może czaić się Zonk i wg mnie w którymś z tych spotkań, 4 z nich raczej wejdą, ale czy 5? aaa... i jeszcze pograłem Hamburger, ale raczej bez przemyślenia, pamiętam jak rok temu w pierwszych meczach, od czasu do czasu wywijali numer, i nie wiem czy i dziś starczy motywacji, a jesli już to nie widzę tu jakiegos szczegolnie przekonującego zwycięstwa, ba handi +1,5 na Randers warte zastanowienia. pozdrawiam Mało ważne bo mecz trwa , ale To Charków rok temu tak dobrze grał a nie Donieck ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3305395 - 01/08/2009 00:41
[Re: Danielsan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
No, no ta kolejka Ligi Europejskiej chyba wszystkim wyszła na dobre szczegolne graty dla Kolejorza ![piwo piwo](/forum/images/graemlins/default/whistle.gif) oby tak dalej Wczorajsze wyniki niesamowite. Ciężko chyba wyszukać niespodzianki ![shocked shocked](/forum/images/graemlins/default/shocked.gif) W ziemniakach dzisiaj pewnie gotówki brakuje ![cool cool](/forum/images/graemlins/default/cool.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3313178 - 05/08/2009 02:22
[Re: kfjatek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/04/2009
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,title,Kto-zastapi-Grembockiego,wid,11371980,wiadomosc.html Niezłe warunki dali temu młodemu trenerowi, jeżeli nawet zremisuje z Bredą to straci pracę, na wygraną z takimi grajkami nie ma co liczyć. Polonii ostatni mecz w lidze na wyjeździe z byłym I ligowcem Koroną Kielce wyszedł baaardzo słabo 4-0 w plecy, pojutrze zagrają w Holandii mecz rewanżowy (pierwszy przegrali 0-1) i nie wydaję mi się, aby pokazali coś nadzwyczajnego, po prostu za słabi są. Holenderska Ekstraklasa jest dużo mocniejsza niż Polska Ekstraklasa ... i I Liga ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) . Stawiam, że Breda wygra więcej niż jedną bramką: NAC BREDA-POLONIA W 0-1 1 2.8 kurs z betako
|
Do góry
|
|
|
|
#3313239 - 05/08/2009 02:50
[Re: koleszka]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/07/2009
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32286,title,Kto-zastapi-Grembockiego,wid,11371980,wiadomosc.html Niezłe warunki dali temu młodemu trenerowi, jeżeli nawet zremisuje z Bredą to straci pracę, na wygraną z takimi grajkami nie ma co liczyć. Polonii ostatni mecz w lidze na wyjeździe z byłym I ligowcem Koroną Kielce wyszedł baaardzo słabo 4-0 w plecy, pojutrze zagrają w Holandii mecz rewanżowy (pierwszy przegrali 0-1) i nie wydaję mi się, aby pokazali coś nadzwyczajnego, po prostu za słabi są. Holenderska Ekstraklasa jest dużo mocniejsza niż Polska Ekstraklasa ... i I Liga ![tongue tongue](/forum/images/graemlins/default/cry.gif) . Stawiam, że Breda wygra więcej niż jedną bramką: NAC BREDA-POLONIA W 0-1 1 2.8 kurs z betako No dokładnie. Tak jak przed 1 meczem mowilem ze 2.9 na NAC to darmocha i prezent ze strony bukow tak teraz ~1.65 na Brede U SIEBIE to rowniez darmocha. Granie Holendrow z handi bardzo rozsadne, grajac na lajcie bez nerwow pojada polonie imo z 3-0, 4-1. NAC u siebie bedzie o niebo mocniejszy. Zreszta polonia pokazala klase w meczu z beniaminkiem ![laugh laugh](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif) sory ale z czym do ludzi
|
Do góry
|
|
|
|
#3314757 - 05/08/2009 23:38
[Re: Yakeri]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
"..W związku z dobrym wynikiem możemy spodziewać się jednak kilku zmian w podstawowym składzie - Zabraknie nam na pewno Sławka Peszko, który cały czas narzeka na ból w stłuczonym palcu. Zastanawiamy się również, czy nie dać odpocząć innym zawodnikom, którzy ostatnio grali zawsze od pierwszej minuty - mówi trener Lecha, Jacek Zieliński. Najprawdopodobniej Peszko zostanie zastąpiony przez Krzysztofa Chrapka, bo jedynym zawodnikiem, który mógłby jeszcze wystąpić na tej pozycji jest młody Mateusz Szałek."
http://www.lechpoznan.pl/art,12393,lech_pozna_fredrikstad_fk_czwartek_godz._18_30.htm
|
Do góry
|
|
|
|
#3315874 - 06/08/2009 07:48
[Re: Yakeri]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2006
|
osobiscie gram na Brede czystą 1 , kurs 1.6 stawka grubsza , z jednej strony co prawda nie maja presji zwyciestwa ale z drugiej nie wyobrazam sobie aby bronili wyniku u siebie, polonia moim zdaniem nie jest w stanie sprawic niespodzianki, liga holenderska to jednak nie ten pulap
|
Do góry
|
|
|
|
#3316053 - 06/08/2009 16:22
[Re: thunder7]
|
veteran
Meldunek: 20/08/2005
|
Witam ja na dzis daje takei cacko ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Lahti - Brugge(aw.) 2 po zacietym boju u siebie Brugge szczesliwie wygralo zdaje mi sie ze sobie poprostu olali mecz bo mysleli ze graja z ogórkami a jednak finowie okazali sie "nie byle patykiem od kaszanki"w rewanzu powinni wyjsc na mecz zmobilizowani i mysle ze awansuja dalej przewiduje 1:1 badz 1:2 dla Brugge Legia - Broendby(aw.) 1 Co prawda na wygrana Legii jest dobry kurs bo 2.1 w sts ale wole jednak postawic na ich awans mozliwy wynik 0:0 badz skromna wygrana Legiuni 1:0 Austria Wiedeń - Novi Sad 1 Krotko i na temat pierwszy mecz korzystny dla piłkarzy z Wiednia 1:1 ale u siebie wygraja dla mnie na 99'9% wynik 2:0 Basel - Rekijavik 1 Tutaj tez nie widze innego wyniku jak zwyciestwo Baselu mysle ze bedzie wysoko 3:1 badz 4:1 Crvena - D.Tibilisi 1 ten mecz najbardziej siedzi mi w głowie i nie moge zrozumiec jak sie stalo ze Zvezda przegrała u Gruzinow 2:0 Na swoim goracym boisku mysle ze powalcza o awans ale mysle ze wygraja 1:0 lub 2:0 ale siedzi mi ze wygraja 1:0 i nie awansuja ale jak bedzie zobaczymy pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3316174 - 06/08/2009 18:38
[Re: pawka85]
|
member
Meldunek: 29/10/2006
|
Po ubiegłotygodniowych (udanych typach) czas na kolejną dawkę :
Krylia Sovietow - St Patrick - w pierwszym meczu dość zasakaujące, a wręcz szokujące zwyciestwo półzawodowców z Irlandii, w rewanzu jednak według mnie sa w bardzo cięzkiej sytuacji gdyż Rosjanie sa u siebie w stanie wygrac z kazdym. TYP - Krylia -1.5 1 KURS- 1.55-1.65
NK Ljubljana- Mettalurg Donieck - kurs na Ukrainców zaskakująco wysoki, a potencjał oby zespołów zgoła odmienny.. W pierwszym meczu 0-2 co moze swiadczyc ze mecz był w miare wyrównany ale według mnie w rewanżu będzie podobnie.. Typ - Donieck 2 KURS- 2.20-2.30
Nac Breda - Polonia W. - Breda jak wszedzie pisza abrdzo mocna , Polonia zle zaczęla sezon i trudno się spodziewać cudu w Holandii.. jak dla mnie kurs 1.60 bardzo zachęcający , choć wyraznie idzie w doł..
Typ - Breda 1 Kurs - 1.60
Crvena - Dynamo T. - Gruzini w pierwszym meczu zaskoczyli ale czy na pewno ? wystraczy przuypomniec sobie ich potyczki chocby z Wisłą.. Nie ma jednak wątpliwości ,że gracze "Czerwonej Gwiazdy" będą usiebie gryżc trawę przy licznej i fanatycznej publiczności..
Typ- Crvena 1 Kurs -1.50
Dla odwaznych Peyias - Rapid kurs na awans 1 , druzyny z Cypru jak pisalem przed tygodniem z sezonu na seon lepsze, coraz lepsi gracze, wieksze kontrakty a co za tym idzie lepsze wyniki nie zdziwie sie jesli dzis Rapid , który potęga nie jest odpadnie.. Kurs na awans gospodarzy , którzy ulegli w pierwszym meczu 1-2 to 4.15 !!!
P O W O D Z E N I A !
|
Do góry
|
|
|
|
#3316469 - 06/08/2009 22:20
[Re: 19marcin08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/07/2007
|
1)FK Sarajevo 1x...19marcin08 mnie uprzedzil i napisal co i jak,takze bez sensu byloby powielac.
2)Czernomorec strzeli bramke..yyy sory,ale jak sie traci 3 w meczu z takimi tuzami jak Venlo grajac u siebie,to nie mam pytan
3)awans Broendby..ok Legia fajne wyniki,gra tez fajna dla oka,jednak w Danii powinno sie skonczyc naprawde duzo smutniej,bo obrona dziurawiutka..Dunczycy wkoncu sie przelamali,wygrali w lidze,mysle ze dadza rade
4)Roma straci bramke...wakacje,wakacje,wakacje..a Belgowie groznii u siebie,a i strzelaja sporo
5)Lech straci bramke..mysle ze bedzie wesoly i szybki futbol..cisnienie z obydwu ekip zeszlo,zwyciezca dwumeczu jest znany,a to sprzyja rozluznieniu i jakiejs tam dekoncentracji..
tyle ode mnie..polecam
|
Do góry
|
|
|
|
#3316488 - 06/08/2009 22:25
[Re: 19marcin08]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Krylya Sovetov Samara - St. Patrick'sKurs na gospodarzy @ 1,22, i jest OK. goscie to polamatorzy wiec, Krylya powinna ich ladnie pocisnac. Ale... ja przestrzegam przed graniem ich. Osobiscie postawie 10-13 PLN na Irlandczykow. Samara ma pewne zaleglosci w wyplatach dla pilkarzy. Awans to zapewne pokazny zastrzyk pieniedzy i mozliowsc gry z kilkoma konkretnymi ekipami. Ja jednak pojde trope skandalu i czarnego handlu. St. Patrick's @ 12,0... bo buki zaplaca gospodarzom za porazke. Bo, klub z racji tego ze jest prawie spod Uralu to bedzie musiala lata hektotysiace km na rozgrywki LE. Bo, pilkarze sami sobie zrekompensuja zalegle wyplaty. Podobno sprzedano zaledwie 8 000 biletow na 33 000 mozliwych. CRAZYYY, ale... Legia-Brondby X HT @ 2,1... wyrownany mecz sie zapowiada i nie wydaje mi sie aby ktorakolwiek z druzyn strzelila w I polowie bramke. powodzenia ![boks boks](/forum/images/graemlins/default/boks.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3318616 - 07/08/2009 21:21
[Re: Ojro]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3347937 - 20/08/2009 18:21
[Re: Baqu]
|
member
Meldunek: 29/10/2006
|
Dynamo Zagrzeb -Hearts 1
Chorwaci u siebie grozni dla kazdego, mimo wpadki z Salzburgiem i odpadnięciu w el. Ligi Mistrzów są według mnie zdecydowanym faworytem. Szkockie druzyny poza Celticiem i Glasgow nie odbiegają poziomem od naszej ligi. Kurs 1.60
Twente- Qarabag 1 Wlasciwie to nie gram meczy po takich kursach ale chba dość sensacji w wykonaniu druzyny z Azejberdzanu, po ograniu Rosenborga i Honki teraz czas na zdecydowanie silniejszego przedstawiciela Eredivisie, druzyne z Enschede która w pucharach jest już dosć ograna. Mozna sprobowac z handicapem
Kurs: 1.25 /1.60 -1.5
Kosice - Roma - 2 Tu nie mam jakos watpliwosci, druzyny dzieli przynajmniej dwie klasy roznicy, a kurs na gosci nie najgorszy... Kurs: 1.50
Steua- Patrick 1 Rumuni mocni u siebie powinni dac rade półamatorom z Irlandii.. którzy niespodziewanie wyeliminowali skłóconą druyne z Samary..
Kurs. 1.25
Brema -Actobe -1.5 Brema Podobnie jak w przypadku Romy roznica dwoch klas, Kazachowie ponad norme juz wykonali w dodatku postrzyli mistrza Izraela Maccabi , myśle jednak, że dziś zostaną sprowadzeni na ziemie.. Kurs : -1.5 Brema 1.55
Kurs całkowity 5.80 Stawka 100 zl- ewentualna wygrana ok.530 zl
A teraz cos dla odwaznych:
NAC -1X (1.70) Roma -1.5 (2.30) Zenit 2 (2.10) Partizan 1 (1.60) Vaslui 1x (1.5)
Kurs. ok. 20 zl Stawka 20 zl - ew. wygrana okolo 370 zl
P O W O D Z E N I A
|
Do góry
|
|
|
|
|
|