#3440767 - 05/10/2009 04:24
Re: Bet-at-home [11]
[Re: KUERTEN.]
|
enthusiast
Meldunek: 09/01/2009
|
Ale czy ktoś z zewnątrz to sprawdzi ? Wiele razy pozwalałem logować się paru znajomym wcześniej - także na Bet-at-home, widocznie jakiś syf instalują na komputerze i przez byle pretekst mają okazję do zabrania wygranych i depozytów. Ip zmienne, cookies czyszczone regularnie i inny internetowy syf. Wpłacisz milion to jak będą chcieli i to zabiorą. Weryfikuje się graczy a nie komputery.
|
Do góry
|
|
|
|
#3440790 - 05/10/2009 04:32
[Re: antyhazardzista]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/11/2004
|
Weryfikuje się graczy a nie komputery.
no niby tak, ale jak ktos mysli, ze wystarczy zmienic ip i zalozyc np 5 kont z tego samego kompa a z coraz to innym ip to moze sie zdziwic
|
Do góry
|
|
|
|
#3440792 - 05/10/2009 04:33
|
Carpal Tunnel
|
nie mowie za Bet-at-home cos instaluje ale ze jest taka mozliwosc
|
Do góry
|
|
|
|
#3440812 - 05/10/2009 04:38
|
enthusiast
|
Weryfikuje się graczy a nie komputery.
no niby tak, ale jak ktos mysli, ze wystarczy zmienic ip i zalozyc np 5 kont z tego samego kompa a z coraz to innym ip to moze sie zdziwic Bywają takie sytuacje że się kompa udostępnia innym... Zabranie pieniędzy w takim przypadku jest co najmniej nieuczciwe. Są podejrzenia - to się weryfikuje, są niemal stu procentowe sposoby na stwierdzenie czy ktoś posługuje się innymi danymi tylko, czy rzeczywiście dana osoba gra.
|
Do góry
|
|
|
|
#3440840 - 05/10/2009 04:51
|
enthusiast
|
w porzadku ale sam wiesz, ze udzielajac swojego kompa innym graczom moze sie zakonczyc zamknieciem kont To jest dyskusyjna sprawa, wyobraźmy sobie taką sytuację że kupuję używanego laptopa i okazuje się że poprzedni właściciel grywał sobie u buków ( co w dzisiejszych czasach jest już wręcz powszechne ). Ja zakładam konto w Bet-at-home, niczego nie świadom, wpłacam 15 000 złotych i Bet-at-home mi blokuje konto i wszystko konfiskuje. Oczywiście bez żadnej weryfikacji, nawet najmniejszej, żadnego słowa wyjaśnienia, 0 odpowiedzi na e-maila... Owszem ścigać nadużycia - ale z pewnym sensem a nie kraść jak najwięcej..
|
Do góry
|
|
|
|
#3440938 - 05/10/2009 05:54
[Re: antyhazardzista]
|
member
Meldunek: 21/05/2009
|
Z tym numerem komputera to nie jest tak jak myślisz Kuerten , jest coś takiego jak MAC adres i tego nie da się zmienić ,z tym że nie przechodzi on przez reuter, I żaden buk nie zweryfikuje cię tym sposobem , natomiast przy rejestracji pobierasz bez własnej wiedzy program szpiegujacy , a raczej znacznik systemu , który informuje bukmachera, ze z danego komputera juz zakładano konto. Problem jest w tym , że w betwayu ten program uniemożliwia załozenie drugiego konta (niedowiarki mogą sami sprawdzić) i to jest w porządku , natomiast Bet-at-home pozwalatakie konto załozyć ale juz wie ze został złamany ich regulamin i czeka na bieg wypadków, Dopiero przy próbie wypłaty , lub wygranej blokuje konto i informuje o złamanym regulaminie . Ja nawet nie jestem przekonany czy szefostwo Bet-at-home wie o tych praktykach, jak znam życie jest to pomysł polskich byłych bonushunterów lub multikontowców , zatrudnionych tam w dziale weyfikacji!
|
Do góry
|
|
|
|
#3440958 - 05/10/2009 06:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
niestety nie wystarczy, tylko format
to Twoja opinia, ja znam swój system, wiem, gdzie leży każdy plik na całym dysku i wiem za co jest odpowiedzialny, moze masz racje, nie przecze temu co napisales, ale nie udowodniłeś, że mozesz ją mieć. co do ducha Panowie... to kpina i żart w jednym, wystarczy sobie włączyć manager procesów i tam macie wszystko wyszczególnione, oczywiscie jezeli ktos sie nie zna to nie wie za co jakie procesy odpowiadają, ale to jest banalnie proste do sprawdzenia, a dla kogos kto się w tym obraca proste to uszeregowania, tylko prosze niech nikt tu nie pisze, ze proces jest ukryty i nie da sie go wygryć są fierwalle programy do blokowania informacji wypływających z naszego systemu, wszystko mozna poblokowac i nie ma bata, że coś wychodzi bez informacji administratora. pozdr,
|
Do góry
|
|
|
|
#3440998 - 05/10/2009 08:10
[Re: IL RE]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Taki mały OT: dla Ciebie Baqu, bo mądrze gadasz jest coś takiego jak MAC adres i tego nie da się zmienić I tu byś się zdziwił i to mocno Żeby nie było totalnego offtopa: dajcie sobie spokój z Bet-at-home`em, jeśli złamaliście chociaż raz chociaż jeden podpunkt regulaminu. Nieważne czy świadomie czy nie. Szkoda nerwów, straconego czasu i pieniędzy. Bet-at-home`owi mówimy
|
Do góry
|
|
|
|
#3441026 - 05/10/2009 14:13
[Re: Baqu]
|
Carpal Tunnel
|
niestety nie wystarczy, tylko format
to Twoja opinia, ja znam swój system, wiem, gdzie leży każdy plik na całym dysku i wiem za co jest odpowiedzialny, moze masz racje, nie przecze temu co napisales, ale nie udowodniłeś, że mozesz ją mieć. pozdr, ok posylam info na priv
|
Do góry
|
|
|
|
#3441037 - 05/10/2009 15:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
a w gazecie " Bardziej przychylne hokejowi są firmy bukmacherskie działające w internecie. Spotkania ekstraligi ma w swojej ofercie m.in. Bet-at-home.com. - W niemal każdej dyscyplinie mają miejsce sytuacje, które są dalekie od zasad fair play. To jednak raczej margines, który nie ma wpływu na sposób postrzegania dyscypliny. Hokej zajmuje wśród naszych graczy czołowe miejsce. Mamy pewne rozwiązania, które automatycznie wyłapują nieuczciwych graczy. 99,99 proc. naszych klientów to uczciwi ludzie, którzy grają dla przyjemności i emocji - podkreśla pracownik firmy Robert Raszczyk.
|
Do góry
|
|
|
|
#3441041 - 05/10/2009 15:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
thx, odniosę się w wolnej chwili a w gazecie " Bardziej przychylne hokejowi są firmy bukmacherskie działające w internecie. Spotkania ekstraligi ma w swojej ofercie m.in. Bet-at-home.com. - W niemal każdej dyscyplinie mają miejsce sytuacje, które są dalekie od zasad fair play. To jednak raczej margines, który nie ma wpływu na sposób postrzegania dyscypliny. Hokej zajmuje wśród naszych graczy czołowe miejsce. Mamy pewne rozwiązania, które automatycznie wyłapują nieuczciwych graczy. 99,99 proc. naszych klientów to uczciwi ludzie, którzy grają dla przyjemności i emocji - podkreśla pracownik firmy Robert Raszczyk. już wczoraj wrzuciłem cały art => Sport i Bukmacherzy » Sports Insider » do poczytania a co do tego 99,99 % :> 1) bukmacher dowiaduje się o ustawionym spotkaniu 2) bukmacher blokuje konta wszystkim którzy wygrali na ustawionym spotkaniu przecież to banalne :> ale statystyka świetna nabitym w butelke na http://bet-at-home.com/
|
Do góry
|
|
|
|
#3441332 - 05/10/2009 21:14
[Re: IL RE]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
jest coś takiego jak MAC adres i tego nie da się zmienić ,z tym że nie przechodzi on przez reuter Nie przechodzi on przez router bo w momencie gdy go używasz to przesyłany jest adres MAC... routera. Ten zaś możesz zmienić by pokazywał cokolwiek tylko zechcesz. Natomiast nie wiem czy Twój prowider jest jedyną stroną, która widzi Twój adres MAC. Wydaje mi się, że ten numer nie może zobaczyć np. serwer strony internetowej, którą przeglądasz.
|
Do góry
|
|
|
|
#3442006 - 06/10/2009 01:35
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/03/2004
|
pytanie co do zakładów na NHL w Bet-at-home czy wynik w zakładch na 1 X 2 liczy się z 60' gry czy także ewentualna dogrywka i karne to samo dla zakładów 1x X2 ?? szukam i nie moge znaleśc objaśnienia dla zakładów
|
Do góry
|
|
|
|
#3442061 - 06/10/2009 02:06
[Re: raiders_]
|
old hand
Meldunek: 09/05/2003
|
pytanie co do zakładów na NHL w Bet-at-home czy wynik w zakładch na 1 X 2 liczy się z 60' gry czy także ewentualna dogrywka i karne to samo dla zakładów 1x X2 ?? szukam i nie moge znaleśc objaśnienia dla zakładów Zawsze 60 min
|
Do góry
|
|
|
|
#3445481 - 08/10/2009 05:06
[Re: j2702]
|
old hand
Meldunek: 24/01/2009
|
Panowie zajmijcie się obstawianiem, informatykę (Wnioskuje po tym co przeczytałem wyżej) i teorie spiskowe zostawcie sobie do opowiadania dzieciom do snu. adresy mac izi sie zmienia 1 programem ew 1 kartą. IP izi sie zmienia, nie mówiąc już o programach łączących przez bramę proxy . tylko pojawia się 1 pytanie : kto to zrobi ? bo mafia woli ustawiać mecze na to trzeba mieć mega bankroll, bo robić przekręt za 1k to śmiech na sali. adres MAC widoczny jest tylko dla prowidera, to on udostępnia nam połączenia sieciowe dla np wielu komputerów (WLAN), Zmiana jest możliwa, tylko nawet po zmianie MAC dostawca internetu wie co się dzieje i wie gdzie router ze zmienionym numerem się znajduje, co odbiera sens wszystkim próbom
|
Do góry
|
|
|
|
|
|