#3538723 - 29/11/2009 21:51
Re: Jak zagadac lachona? [12]
[Re: lucart]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
Poczta kwiatowa bedzie jsezcze miala swoj czas zeby zaistniec Najlepiej dziala w walentynki + np. szkola, kolezanki sikaja z zazdrosci ;P Narazie to jestem zbyt skacowany zeby w ogole wyjsc z domu.. ;]
|
Do góry
|
|
|
|
#3540019 - 30/11/2009 05:04
[Re: lelu]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Poczta Kwiatowa ma jedna postawowa wade - jest mimo wszyskto droga. Jeśli Kobieta, której chcesz dać kwiaty mieszka w innym mieście i nie możesz jej osobiście wręczyć kwiatów, skorzystaj z kwiaciarni z jej miasta. Poszukaj w Internecie, zadzwon, zamów bukiet, zrob przelew, za dostarczenie zaplacisz od 10 do 15 zł, a kase, która zaoszczędzisz gdybyś korzystał z Poczty Kwiatowej wpakuj w kwiaty, większy bukiet będzie, a nie jakas nędza ;-) Jeśli mieszka w Twoim, wystarczy, ze przejdziesz się do kwiaciarni. Koviety pracujące w kwiaciarniach sa miłe, ja nie miałem jeszcze problemów
|
Do góry
|
|
|
|
#3540798 - 30/11/2009 19:50
[Re: lavolpe]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/01/2007
|
że się boisz świńskiej grypy
|
Do góry
|
|
|
|
#3540800 - 30/11/2009 19:51
|
journeyman
Meldunek: 22/08/2009
|
Chlopaki ja mam taki problem. Moja dupeczka ma ukrainskie korzenie i ciagle mi truje zad, kiedy z nią pojade na Ukraine itp. Ogolnie to za ch*ja nie chce tam jechac poniewaz kraje wschodnie kojarzą mi sie z bieda, smrodem i brudem. Jak jej raz powiedzialem wprost ze nie przekrocze nigdy granicy wschodniej, to sie ciezko obrazila. Jak mam jej to wytlumaczyc jakos elegancko, tak zeby nie bylo jej przykro? Powiedz jej zgodnie z prawdą , że jesteś debilem i kretynem. Kolo sprawdz na mapie, sam mieszkasz na wschodzi w brudzie, syfie i smrodzie, trzeci świat.
|
Do góry
|
|
|
|
#3540801 - 30/11/2009 19:51
|
enthusiast
Meldunek: 03/10/2007
|
ciężko będzie... (propozycje z przymróżeniem oka) ;D kilka opcji: - hardcore: UPA wymordowało Ci przodków.... (wada: może to być koniec związku) - tymczasowa: tam szaleje teraz świńska grypa... (wada: kiedyś epidemia się skończy) - ryzykowna: masz ukraińskiego wilka w paszporcie i przez najbliższe 5 lat nie możesz pojechać... (wada: nie może znaleźć ci paszportu)... - chyba najlepsza: zaproponuj, że najpierw chcesz gdzieś indziej pojechać np do Portugalii, i jak z tobą pojedzie, to potem się odzwięczysz i pojedziesz na Ukrainę... (jeśli się zgodzi to odwlekasz wyjazd do Portugalii) - 2012 - obiecujesz, że pojedziesz na Euro 2012 Jeśli nic nie da, to pojedź na Ukrainę i przywieź pełno wódy to ci potem zrewanżuje pobyt... Moje propozycje są różne, od Ciebie zależy co zrobisz....
|
Do góry
|
|
|
|
#3541597 - 01/12/2009 06:46
[Re: lucart]
|
enthusiast
Meldunek: 05/03/2006
|
Chlopaki ja mam taki problem. Moja dupeczka ma ukrainskie korzenie i ciagle mi truje zad, kiedy z nią pojade na Ukraine itp. Ogolnie to za ch*ja nie chce tam jechac poniewaz kraje wschodnie kojarzą mi sie z bieda, smrodem i brudem. Jak jej raz powiedzialem wprost ze nie przekrocze nigdy granicy wschodniej, to sie ciezko obrazila. Jak mam jej to wytlumaczyc jakos elegancko, tak zeby nie bylo jej przykro? Doriano Ci dość dosadanie napisał, ale ma wiele racji. I szczerze nie dziwię się, że Twoja luba się na Ciebie obraziła. Ukraina to fantastyczny kraj i co ważne bardzo bezpieczny. No, a Ukrainki to najpiękniejsze kobiety na świecie.
|
Do góry
|
|
|
|
#3541643 - 01/12/2009 07:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/07/2007
|
Chlopaki ja mam taki problem. Moja dupeczka ma ukrainskie korzenie i ciagle mi truje zad, kiedy z nią pojade na Ukraine itp. Ogolnie to za ch*ja nie chce tam jechac poniewaz kraje wschodnie kojarzą mi sie z bieda, smrodem i brudem. Jak jej raz powiedzialem wprost ze nie przekrocze nigdy granicy wschodniej, to sie ciezko obrazila. Jak mam jej to wytlumaczyc jakos elegancko, tak zeby nie bylo jej przykro? Haha Krym, Odessa to jedne z najładniejszych miejsc w Europie. Fakt u nas w kraju to jest bogactwo, czystość i zapach. Bogactwo ciągle widzę pod budką od samego rana, czystość szczególnie widać jak śnieg stopnieje albo jak sąsiad wyrzuca śmieci przez okno a zapachu można nabrać na buty przechodząc parkiem po wiosennej trawce lub wsiadając do windy w której dzień wcześniej nalał pies a dzień póżniej jego właściciel. Byłem w kilku krajach tzw.wschodnich ale takiego brudu i śmieciarstwa jak w Polsce to chyba jedynie w Rumunii doświadczysz w biedniejszych rejonach tego kraju.
|
Do góry
|
|
|
|
#3541659 - 01/12/2009 07:55
[Re: ultra1978]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/06/2004
|
Ale się przypierdzieliliście Każdy z obrońców czci wschodnich ziem pewnie ma w głowie niejeden kraj, który uważa za syf i za cholerę by tam nie wyjechał Wy tu wyjeżdżacie z Odessą, a dziewczyna go może chce wyciągnąć do zapadłej dziury pod Donieckiem Lavolpe - nie chcesz to nie jedź, proste! Jak związek potrwa dłużej, pojawią się plany żeniaczki to wtedy wypada się poświęcić, ale póki co bez przesady Jak dupencja wymyśli, że ma w sobie coś z Supermena to będziecie popierdalać na Krypton?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|