Śledze ten temat tu i na innym forum nie starałem się odnaleźć na forach zagranicznych innych użytkowników co mieliby problem z tym zakładem - nie znalazłem dlatego pytanie moje jest proste - Sam Ćzaruś grałeś ten mecz ? bo nikt inny nie pisze o tym to znaczy dostali te meile co ty nie dostales widocznie.
Jakbyś nagle spadł z choinki to ci odpowiadam- własnie że nie dostałem żadnego maila, jesli dostałem niech polski expekt to udowodni. Poza tym słabo szukałes skoro nie znalazłeś innych użytkowników którzy mieliby problem z expektem, wystarczy dobrze przejrzeć ten watek. Swoją drogą co to za argument że inni są zadowoleni? Ja jestem niezadowolony bo zostałem perfidnie oszukany i to wystarczy abym miał pretensje i opisywal sprawę na wszystkich forach...
Dalej jak czytam że support ci pieniądze ukradł to mam pytanie miałeś je na swoim koncie czy wplaciles je z tego konta na ich prywatne konta bankowe ? Zastanów sie jełopie co sugerujesz bo sam support nie wystawił zakładów na strone dlatego pieniędzy ci nie ukradł ( chyba ze podzielili sie tymi twoimi przgranymi 1600 pln - na sto łebka daje to 16 PLN bo przypuszczam że tylu ich tam pracuje ogolnie - majatek kurrr.....)
Jełopem to jestes ty i to wybitnym. Wystarczy żebyś dokładnie przeczytał mój pierwszy post abyś wiedział. Mimo to mówie: po anulowaniu zakładów pieniądze zostały zwrócone na nasze konta gracza w expekcie na dowód czego przedstawiłem skan maila od Jarosława Borlanda z godz.17.25 gdy syn usiłował wypłacić pieniędzy. Nadmieniam że polski support cały cały czas nie przedstawił żadnego dowodu że było inaczej. Skoro tak się upierają ze wysłali mi maile przywracające zaklady to dlaczego tego nie udowodnią!??????????
Zakład zostal anulowany i nie powinien być wrócony do oferty moim zdaniem ale to trzeba z nimi wyjaśnić.
A co robi Czaruś - pisze na forum bo myśli ze każdy z nas zacznie słać emeile do nich - Odddajcie Kase Czarusiowi bo inaczej .....
A co ja robiłem od 5.X do 15.X? Próbowałem wszystko wyjaśnić z supportem. Niestety jak kazdy kto przeczyta korespondecje zauważy że z nimi nie mozna nic wyjasnić... Pisze na forum bo po 3 tygodniach walki z idiotami z polskiego supportu nie mam innego wyjścia jak rozpisac całą sytuacje na wszystkich forach. I wcale nie mysle że kazdy z was zacznie pisac maile do expektu. Myśle abby poinformować was jakimi oszustami sa ludzie z polskiego supportu. Poza opisywaniem wszystkiego na forach skierowałem sprawę również do supportu angielskiego i czekam na odpowiedź.
Wklejasz emaile od nich zastanawiają mnie słowa Chojnackiego że ich wyzywasz , ja napisze do supportu email by wkleili na tym forum Twoje meile może to nam wyjaśni co i jak obiektywnie a nie widziane z twojej ręki.
Z ogromną chęcią czekam na pojawienie się oficjalnego reprezentanta supportu który podejmię się wreszcie dyskusji i przedstawi swoje dowody...
Idz do sądu na policje jak sie czujesz oszukany ale nie rozdmuchuj tematów przy pomocy swoich kuzynów jak to robiłeś na innym forum - żałosne kur,.... kogo jeszcze prosiłeś o posty ciotki , kochanki etc
Na koniec dodam że sytuacja nietypowa pierwszy raz taką widzę ale nie ma innych postów na forach o tym zakładzie zatem jesteś dziwym trafem jedyny poszkodowanym - jakie to dziwne
Poza tym każdy co gra w expie czuje sie taki oszukany ? To grajcie gdzieś indziej tylko sęk w tym że mają dobre kursy i wiele osób to docenia
Żałosny to jestes własnie ty, już pomijam fakt że dziwnym trafem zarejstrowałes się własnie wczoraj... Mam iśc do sądu i na policje? wierz mi że gdyby expekt podlegał pod polskie prawo zrobiłbym to na I miejscu oszczedzając sobie żałosnej dyskusji z półmózgami z polskiego supportu expektu.