Strona 18 z 26 < 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 25 26 >
Opcje tematu
#3476916 - 25/10/2009 16:42 Re: Expekt [46] [Re: hunters]
Rybcia Offline
journeyman

Meldunek: 24/10/2009
Witam Wszystkich

zacznę moż od tego ze nie pracuje dla expa zeby nie było bo jak ktoś sie wypowie pozytywnie o nim to Czaruś juz pisze ze z Expa piszą to jest kur... żałosne.

Śledze ten temat tu i na innym forum nie starałem się odnaleźć na forach zagranicznych innych użytkowników co mieliby problem z tym zakładem - nie znalazłem dlatego pytanie moje jest proste - Sam Ćzaruś grałeś ten mecz ? bo nikt inny nie pisze o tym to znaczy dostali te meile co ty nie dostales widocznie.

Dalej jak czytam że support ci pieniądze ukradł to mam pytanie miałeś je na swoim koncie czy wplaciles je z tego konta na ich prywatne konta bankowe ? Zastanów sie jełopie co sugerujesz bo sam support nie wystawił zakładów na strone dlatego pieniędzy ci nie ukradł ( chyba ze podzielili sie tymi twoimi przgranymi 1600 pln - na sto łebka daje to 16 PLN bo przypuszczam że tylu ich tam pracuje ogolnie - majatek kurrr.....)

Zakład zostal anulowany i nie powinien być wrócony do oferty moim zdaniem ale to trzeba z nimi wyjaśnić.

A co robi Czaruś - pisze na forum bo myśli ze każdy z nas zacznie słać emeile do nich - Odddajcie Kase Czarusiowi bo inaczej .....

Wklejasz emaile od nich zastanawiają mnie słowa Chojnackiego że ich wyzywasz , ja napisze do supportu email by wkleili na tym forum Twoje meile może to nam wyjaśni co i jak obiektywnie a nie widziane z twojej ręki.

zwróćcie uwagę że każdy kto sie wypowie po stronie Czarusia ma jego przyklask a kto coś powie dobrego o Expie od razu jest z Expa albo przygłup według Czarusia. Także My łasi na twoje przyklaski użytkownicy czytamy i sie zastanawiamy po co.
Mnie anulują średnio jedno zdarzenie na 50 czy to dużo czy mało trudno powiedzieć wszędzie jest tak samo a jak jest u Was ?

Reasumując Czaruś założył temat i pewnie ma nadzieje że każdy co tu wejdzie będzie dodatkowym dla niego atutem normalka
Idz do sądu na policje jak sie czujesz oszukany ale nie rozdmuchuj tematów przy pomocy swoich kuzynów jak to robiłeś na innym forum - żałosne kur,.... kogo jeszcze prosiłeś o posty ciotki , kochanki etc

Na koniec dodam że sytuacja nietypowa pierwszy raz taką widzę ale nie ma innych postów na forach o tym zakładzie zatem jesteś dziwym trafem jedyny poszkodowanym - jakie to dziwne

Poza tym każdy co gra w expie czuje sie taki oszukany ? To grajcie gdzieś indziej tylko sęk w tym że mają dobre kursy i wiele osób to docenia

Do góry
Bonus: Unibet
#3476920 - 25/10/2009 16:48 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Originally Posted By: Rybcia
Wita

Poza tym każdy co gra w expie czuje sie taki oszukany ? To grajcie gdzieś indziej!

Trafna uwaga. Założę się, że wiele osób z tych które tutaj tak "nienawidzą" expekta cały czas tam trzyma kasa i obstawia w najlepsze. No ale, w postach na mecz.pl to expekt jest dla nich be-be. Tak jak @Rybcia napisał. Skoro wam tak expekt nie pasuje, tacy oszuści, złodzieje itd. to proszę szybko stamtąd wypłacać i kropka. A Panu @Czarkowi zalecam jednak mimo wszystko najpierw wyczerpać wszystkie możliwe formy kontaktu z expekt (pol i angielskim) w celu wyjaśnienie tej sprawy. Sam stanowiska nie zajmę bo nie znam (nikt z nas nie zna!) wszystkich szczególów.

Do góry
#3476936 - 25/10/2009 17:17 Re: Expekt [46] [Re: DJ SOSNA]
analityk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/07/2009
ty sie dj brzoza schowaj lepiej...zalosny koles i daremny jestes

Do góry
#3476940 - 25/10/2009 17:20 Re: Expekt [46] [Re: DJ SOSNA]
Rybcia Offline
journeyman

Będę pierwszym który powie otwarcie że mnie satysfakcjonuje oferta Expa mimo kilku nieporozumień w przeszłości z nimi

Co do supportu ciężko ocenić ale i tak w kontaktach ze mną nie było najgorzej raczej szybko "namierzali" zaginione wpłaty etc

Czarek napisz do nich bez nerwów na spokojnie

Pozdro 600 DJ S - powodzenia przy stolikach

Do góry
#3476944 - 25/10/2009 17:24 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
analityk Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/07/2009
Będę pierwszym który powie otwarcie że mnie satysfakcjonuje oferta Expa mimo kilku nieporozumień w przeszłości z nimi

Co do supportu ciężko ocenić ale i tak w kontaktach ze mną nie było najgorzej raczej szybko "namierzali" zaginione wpłaty etc

Czarek napisz do nich bez nerwów na spokojnie

Pozdro 600 DJ S - powodzenia przy stolikach

nie reklamuj juz tak tego buka ,a jesli oni maja dobre kursy to ty jestes gracjan roztocki w takim razie.....

Do góry
#3476948 - 25/10/2009 17:27 Re: Expekt [46] [Re: analityk]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
Może wystarczy już postów nie na temat?

Tak się składa że ofertę expekt ma bardzo słabą, ale kursy w porównaniu do innych buków całkiem dobre. I tyle na ten temat...

stop OT

Do góry
#3476949 - 25/10/2009 17:28 Re: Expekt [46] [Re: analityk]
Rybcia Offline
journeyman

Kaka po to jest forum by wyrazić swoją opinię

Nie badż drugim Czarusiem jak ze mną dobrze jak przeciw to źle

Apropo kto to ten Gracjan jest ?

Do góry
#3476952 - 25/10/2009 17:31 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
Rybcia Offline
journeyman

Co od oferty Piostar masz rację nikt nie dogoni B.win ale to głownie zależy od wielkości firmy i chyba jej kasy jaką ma. Ale ja nie narzekam gram głownie żużel , kosza, MLB dlatego dla mnie jest oki. To kwestia tego co kto szuka

Do góry
#3476964 - 25/10/2009 17:41 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
forty Offline

Meldunek: 14/05/2001
Zastanawia mnie dlaczego Expekt Expert,milczy,chociaz ,jak widzę non stop monitoruje tę dyskusje?

Do góry
#3476966 - 25/10/2009 17:44 Re: Expekt [46] [Re: forty]
Rybcia Offline
journeyman

I to jest bardzo dobre pytanie w tej sprawie

Moglby przynajmniej dowiedzieć sie jaka jest prawda w tej całej sytuacji - pewnie zawsze pośrodku

Do góry
#3476999 - 25/10/2009 18:37 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
Czarek Offline
newbie

Meldunek: 21/10/2009
Śledze ten temat tu i na innym forum nie starałem się odnaleźć na forach zagranicznych innych użytkowników co mieliby problem z tym zakładem - nie znalazłem dlatego pytanie moje jest proste - Sam Ćzaruś grałeś ten mecz ? bo nikt inny nie pisze o tym to znaczy dostali te meile co ty nie dostales widocznie.

Jakbyś nagle spadł z choinki to ci odpowiadam- własnie że nie dostałem żadnego maila, jesli dostałem niech polski expekt to udowodni. Poza tym słabo szukałes skoro nie znalazłeś innych użytkowników którzy mieliby problem z expektem, wystarczy dobrze przejrzeć ten watek. Swoją drogą co to za argument że inni są zadowoleni? Ja jestem niezadowolony bo zostałem perfidnie oszukany i to wystarczy abym miał pretensje i opisywal sprawę na wszystkich forach...

Dalej jak czytam że support ci pieniądze ukradł to mam pytanie miałeś je na swoim koncie czy wplaciles je z tego konta na ich prywatne konta bankowe ? Zastanów sie jełopie co sugerujesz bo sam support nie wystawił zakładów na strone dlatego pieniędzy ci nie ukradł ( chyba ze podzielili sie tymi twoimi przgranymi 1600 pln - na sto łebka daje to 16 PLN bo przypuszczam że tylu ich tam pracuje ogolnie - majatek kurrr.....)
Jełopem to jestes ty i to wybitnym. Wystarczy żebyś dokładnie przeczytał mój pierwszy post abyś wiedział. Mimo to mówie: po anulowaniu zakładów pieniądze zostały zwrócone na nasze konta gracza w expekcie na dowód czego przedstawiłem skan maila od Jarosława Borlanda z godz.17.25 gdy syn usiłował wypłacić pieniędzy. Nadmieniam że polski support cały cały czas nie przedstawił żadnego dowodu że było inaczej. Skoro tak się upierają ze wysłali mi maile przywracające zaklady to dlaczego tego nie udowodnią!??????????

Zakład zostal anulowany i nie powinien być wrócony do oferty moim zdaniem ale to trzeba z nimi wyjaśnić.

A co robi Czaruś - pisze na forum bo myśli ze każdy z nas zacznie słać emeile do nich - Odddajcie Kase Czarusiowi bo inaczej .....
A co ja robiłem od 5.X do 15.X? Próbowałem wszystko wyjaśnić z supportem. Niestety jak kazdy kto przeczyta korespondecje zauważy że z nimi nie mozna nic wyjasnić... Pisze na forum bo po 3 tygodniach walki z idiotami z polskiego supportu nie mam innego wyjścia jak rozpisac całą sytuacje na wszystkich forach. I wcale nie mysle że kazdy z was zacznie pisac maile do expektu. Myśle abby poinformować was jakimi oszustami sa ludzie z polskiego supportu. Poza opisywaniem wszystkiego na forach skierowałem sprawę również do supportu angielskiego i czekam na odpowiedź.

Wklejasz emaile od nich zastanawiają mnie słowa Chojnackiego że ich wyzywasz , ja napisze do supportu email by wkleili na tym forum Twoje meile może to nam wyjaśni co i jak obiektywnie a nie widziane z twojej ręki.
Z ogromną chęcią czekam na pojawienie się oficjalnego reprezentanta supportu który podejmię się wreszcie dyskusji i przedstawi swoje dowody...

Idz do sądu na policje jak sie czujesz oszukany ale nie rozdmuchuj tematów przy pomocy swoich kuzynów jak to robiłeś na innym forum - żałosne kur,.... kogo jeszcze prosiłeś o posty ciotki , kochanki etc

Na koniec dodam że sytuacja nietypowa pierwszy raz taką widzę ale nie ma innych postów na forach o tym zakładzie zatem jesteś dziwym trafem jedyny poszkodowanym - jakie to dziwne

Poza tym każdy co gra w expie czuje sie taki oszukany ? To grajcie gdzieś indziej tylko sęk w tym że mają dobre kursy i wiele osób to docenia

Żałosny to jestes własnie ty, już pomijam fakt że dziwnym trafem zarejstrowałes się własnie wczoraj... Mam iśc do sądu i na policje? wierz mi że gdyby expekt podlegał pod polskie prawo zrobiłbym to na I miejscu oszczedzając sobie żałosnej dyskusji z półmózgami z polskiego supportu expektu.

Do góry
#3477061 - 25/10/2009 19:15 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
Ý€$ Offline
old hand

Meldunek: 23/01/2008

Sęk w tym, że mimo dobrych kursów granie za wieksze stawki
staje się coraz bardziej ryzykowne.

Nie zakrzyczą tego żadne pseudoargumenty i personalna ataki, stylizowane na atakach tzw. Marszałka, na dostarczyciela złych wiadomości.

Ewidentnie widać, że złożono zakład po czym Expekt go anulował.
Skandalem jest późniejsze przywracanie zakładu i anulowanie zlecenia wypłaty. W swoich kłamstwach Expekt się zakiwał.

Oczekiwanie od forumowego naganiacza
by coś wyjaśnił świadczy o naiwności.

Do góry
#3477064 - 25/10/2009 19:17 Re: Expekt [46] [Re: Czarek]
Rybcia Offline
journeyman

Prawda jest taka że data rejestracji nie ma tu znaczenia nie chce byc łączony z expem i dlatego jestem Rybcia

Czarek napisał :

Jakbyś nagle spadł z choinki to ci odpowiadam- własnie że nie dostałem żadnego maila, jesli dostałem niech polski Expekt to udowodni. Poza tym słabo szukałes skoro nie znalazłeś innych użytkowników którzy mieliby problem z expektem, wystarczy dobrze przejrzeć ten watek. Swoją drogą co to za argument że inni są zadowoleni? Ja jestem niezadowolony bo zostałem perfidnie oszukany i to wystarczy abym miał pretensje i opisywal sprawę na wszystkich forach...
---------------------------------------------------------------
Jak chcesz zebrać wszystkich niezadowolonych z Expa założ organizacje czy jak bo moja wypowiedź dotyczy twojego zakładu a nie zatargów które notabene sam z nimi miałem z tym że większość graczy ma problemy z dużymi bukami, Duża oferta , dużo użytkowników dużo problemów
Wskaż mi forum zagraniczne gdzie ludzie sie wypowiadają o tym zakładzie bo prześledziłem kilknaście

Załóż buka miej 100 graczy nie będziesz miał problemów jak będziesz miał z milion to Ciebie pewnie na taczkach by wywieźli

Czaruś nie oszukujmy sie znając życie już im podsyłasz wycinki z tego forum ile osób sie wypowiedziało na ten temat patrząc na twoją historię wytnij wklej ale nie licz na to żę większość z nas sie za Tobą wstawi

Jak głos zabierze expert będzie wiadomo co i jak
Ja osobiście napisałem do nich by przysłali expertowi twoje emaile może powkleja, zobaczymy człowieku co tu piszesz i czy ma to pokrycie w rzeczywistości.

Tak jak rzekłem według mnie zakład nie powienien być rozliczony jak został anulowany ale na glinianych nogach widze twoje mdłe - może operator potwierdzić że meila nie dostałem- Kolejny kuzyn ?

Co można przeczytać w twoich wypowiedziach to tylko fala goryczy i kur... kolejny zajazd na Litwie - Szable w dłoń i jedziemy z expem.

Do góry
#3477067 - 25/10/2009 19:18 Re: Expekt [46] [Re: Czarek]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Parafrazując Sosna Twoje słowa, albo mamy sobie ryzyko oszustwa ze strony buka wkalkulować w grę albo wyp...ć. Tak?

Do góry
#3477069 - 25/10/2009 19:19 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Prawda jest taka że data rejestracji nie ma tu znaczenia nie chce byc łączony z expem i dlatego jestem Rybcia
A gdy nie jesteś Rybcia to kim jesteś?

Do góry
#3477077 - 25/10/2009 19:21 Re: Expekt [46] [Re: ݀$]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: Ý&#8364;$

Oczekiwanie od forumowego naganiacza
by coś wyjaśnił świadczy o naiwności.

grin piwo

Zamiast wyjasniać loguje sie pod jakims tam nickiem, nabija 3 posty i spierdala.

@Czarek, jezeli chcesz prowadzic tutaj dyskusję, z której moze wyniknąć cos pozytywnego dla pomyslnego rozwiazania Twojej sprawy, ignoruj błaznów z liczba postów under 9,5 i nie trac czasu na ciagłe udawadnianie, ze nie jestes wielbładem.

Moderatorów zas uprasza sie o posprzatanie topiku i wyczyszczenie smieci.

Powyzsza uwaga nie dotyczy li tylko postów smile

Do góry
#3477078 - 25/10/2009 19:22 Re: Expekt [46] [Re: z o ® r o]
Rybcia Offline
journeyman

Apropo Pseudoargumentów jak są nie po myśli to są zawsze pseudo jak widać

Do góry
#3477080 - 25/10/2009 19:24 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
Rybcia Offline
journeyman

Tak własnie wygląda polemika , nie ma postów nie słuchaj założył konto by sie przypieprzyć do Czarka - żałosne

Do góry
#3477083 - 25/10/2009 19:25 Re: Expekt [46] [Re: Rybcia]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

znając życie już im podsyłasz wycinki z tego forum ile osób sie wypowiedziało na ten temat

Jasnowidz? grin Znając życie, czy... mając te maile u siebie w skrzynce? cool

Do góry
#3477084 - 25/10/2009 19:25 Re: Expekt [46] [Re: z o ® r o]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: z o R r o
Parafrazując Sosna Twoje słowa, albo mamy sobie ryzyko oszustwa ze strony buka wkalkulować w grę albo wyp...ć. Tak?

Dokładnie, to samo dotyczy typów, które mozesz sobie kupić laugh

Do góry
Strona 18 z 26 < 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 25 26 >

Moderator:  rafal08