#3472885 - 23/10/2009 02:32
Re: W co warto dziś inwestować? [6]
[Re: Globtroter]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
Coż mam powiedzieć... Wróciłem własnie z biegania, kiedy wychodziłem było +8 promili teraz wracam po 2 godz a tu + 14 ! Załadowany jestem po brzegi cukierkami i takie coś cieszy tym bardziej ze nie przypuszczalem ze dzis zlamiemy barierę 30 zeta! A co do Astarty to nie pamiętam kiedy byłem tak spokojny o jakąkolwiek spólkę jak o tą i że w koncu doczekam się zasłużonej nagrody Cierpliwość popłaca a te parę miesięcy czekania to tyle co nic a wręcz spowodowało że teraz upragnione słodkości jeszcze bardziej smakuja Pozdrawiam tych co nie tracili wiary i nie dali się wyleszczyć. (Współczuję tym co spasowali w tym tygodniu- to musi bolec...) kiedy wyskakujesz , spoleczka jest zacna wiesz ze jetem też cierpliwy ale jak bedzie zwala na ogólnym , a będzie to nawet nasza słdka pani jej doświadczy , przyznam szczerze nie wiem kiedy to będzie innaczej nie pisałbym na forum mecz.pl bezpieczniej jest więc poczekać do dobyych publikacji wyników czy czekać dalej , do jeszcze lepszych za 3 miechy ? szukam strategii co do Astry pozdrawiam serdecznie
|
Do góry
|
|
|
|
#3473352 - 23/10/2009 04:34
[Re: kamasss]
|
Joker
|
Dudziak ciągle perspektywiczny ale ja to odpuściłem na razie mam nową fajną spółeczkę dla was , ale sam już nie nie wiem , moim zawistnikom nie starzza juz prawie 40% ZYSK , więc warto ?
|
Do góry
|
|
|
|
#3473441 - 23/10/2009 04:56
[Re: ELDORADO]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 10/08/2007
|
przyznam się wszystkim, że 2 tygodnie temu dałem wyleszczyć się z ASTARTY...niestety zabrakło cierpliwości... kupowałem w czasach , kiedy ELDO polecił ją pierwszy raz i tak trzymałem i trzymałem, aż w końcu się wyleszczyłem. ELDO liczę na Ciebie, że podzielisz się wiedzą
|
Do góry
|
|
|
|
#3473630 - 23/10/2009 05:51
|
member
Meldunek: 11/08/2005
|
Ja w tej chwili dalej bawię się Asbisem, w zasadzie z dobrym skutkiem . Spółka zdaje się być dobrze zarządzana, ponadto zyskuje znaczenie w branży, niedawno podpisywała szereg umów zagranicznych. Jej C/WK=0,89. Według mnie wygląda przyzwoicie i warto się nią zainteresować:). Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#3473782 - 23/10/2009 14:24
[Re: Ezquerro]
|
Joker
|
co do ganta to czy planowana emisja z pp, nie blokuje wzrostów w najblizszym czasie? całkiem możliwe , ale ja tu tak jak przy Astrze :)patrze na fundament i horyzont , to spółka również dla cierpliwych , przez cały ten kryzys uczyłem się cierpliwości , która bardzo popłaca jeśli wybierzesz sobie społeczki o mocnym fundamencie , ktoś kto czyta mnie od lutego , wie ile mnógł ze mną zarobić na kgh lotosie ingbsk czy dudzie smieszą mnie kolesie , którzy tego nie widzą a jedynymi ich typami jest krytyka mnie , wczoraj trochę mnie poniosło , ale nie ma co się dziwić czerwono na ogólnym a Astra na górnych widłach , lubie takie momenty , one są niepowtarzalne dla każdeego dobrego inwestora , euforia razu 100 wtedy i emocje rowniez POZDRO ELDO
|
Do góry
|
|
|
|
#3473827 - 23/10/2009 16:48
|
member
Meldunek: 02/12/2004
|
Mam zamiar trochę dłużej potrzymać Astartę i wychodzić z niej stopniowo. Jednocześnie obserwuję cały czas ogolna syt. Wpakowałem w nią grubo ponad 2 kilo i nie mogę sobie pozwolić na jakis powazniejszy bład. Szukam też ciągle jakiejś alternatywy dla niej jako że cięzko mówić o dywersyfikacji mojego portfela w którym są tylko 2 spółeczki i to jedna o o wiele powazniejszym ciezarze gatunkowym - wczesniej to bylo z reguły 5-7 spólek.
|
Do góry
|
|
|
|
#3473832 - 23/10/2009 16:55
[Re: Globtroter]
|
Joker
|
Mam zamiar trochę dłużej potrzymać Astartę i wychodzić z niej stopniowo. Jednocześnie obserwuję cały czas ogolna syt. Wpakowałem w nią grubo ponad 2 kilo i nie mogę sobie pozwolić na jakis powazniejszy bład. Szukam też ciągle jakiejś alternatywy dla niej jako że cięzko mówić o dywersyfikacji mojego portfela w którym są tylko 2 spółeczki i to jedna o o wiele powazniejszym ciezarze gatunkowym - wczesniej to bylo z reguły 5-7 spólek. Mam bardzo podobnie do Ciebie , wczoraj troche zdywersyfikowałem portfel wchodząc strategicznie w Ganta , a wczesniej totalnie tutaj hazardowo w Techmexa zakladalem na Astrze ze osiagniemy szczyt 50 zeta w pierwszym kwartale I przyszlego roku , ale skala tego wzrostu jest teraz ogromna , wiec musze sie powaznie zastanowic , ale znalazł sie sternik na naszej słodkiej pani i poki co zobaczymy do ilu nas zaprowadzi POZDRO ELDO
|
Do góry
|
|
|
|
#3476891 - 25/10/2009 15:09
[Re: AGASSI]
|
Joker
|
zobaczymy paliwo do wzrostów faktycznie sie skończyło , bo skończyła się kasa z programów stymulacyjnych , czy to oznacza , ze od poniedziałku zawita tak długo oczekiwana przez misie korekta ? niekoniecznie , głowny trend jest nadal rosnący , a rynek predykuje przyszłe zdarzenia , a wiec takie ,ze jesli bedzie potrzebna kasa to Benek z kolesiami ją i tak dodrukuje POZDRO ELDO
|
Do góry
|
|
|
|
|
|