Nareszcie mam trochę więcej czasu, żeby podziękować każdemu z osobna:
- dziękuję maxxeyowi
- zaczynam od niego bo ten zlot zmienił nasze stosunki o 180 stopni
- dziękuję ondzie
- tu nie ma co pisać, człowiek złoto, mam u niego ogromny dług wdzięczności
- dziękuję popierdolonemu dewojowi
- chłopak się nareszcię rozkręcił i był jedną z gwiazd zlotu
- dziękuję Skorpionowi
- uwielbiam jego poczucie humoru, do tego dogadywaliśmy się bardzo dobrze i pomógł mi w drodze powrotnej
- dziękuję Kewinowi
- stara gwardia zlotowiczów, oprócz tego, że biliśmy się o laptopa co chwilę to wszystko ok
- dziękuję Uli Kewinowej
- dobrze się wkomponowała w nasze towarzystwo, a myślałem, że będzie tylko pilnować Kewina i co chwilę mu czegoś zabraniać
duże zaskoczenie
- dziękuję Ani - pozdrowienia od wujka dla najtrzeźwiejszego uczestnika zlotu
- dziękuję najstarszemu użytkownikowi na forum Benowi
- To jego pierwszy zlot, a już dobrze się mu z nami gadało, koniecznie przyjedź na następny zlot ! wtedy jest więcej luzu i gadka się lepiej klei (przykład dewoja)
- dziękuję pani Beniowskiej chociaż odezwała się ze 4 razy z czego 3 razy do ondy
- dziękuję Giertyszkowi
- bardzo w porządku koleś, a jak się napił to sypał takimi tekstami, że leżeliśmy ze śmiechu
"dołóż kobitki Puerto Rico !"
- dziękuję Mankietowi, Szwagrowi/Zięciowi/Teściowi Mankieta, Joke'owi, Mitulowi, Szczypiorowi i Bazylowi za wspólne wieczory pokerowe
- dzięki wszystkim za wspólną grę w kręgle, grałem pierwszy raz i strasznie mi się spodobało, a 3 miejsce było ogromnym sukcesem
- na koniec pozdrawiam KRÓLA ZLOTU czyli Damiana pseudonim "wypierdalaj ! jesteś zerem !" , był na zlocie tylko jeden dzień, ale był nieprzerwanie na ustach wszystkich przez cały zlot, czekamy aż się odnajdzie