temat zyje, temat zyje
Panowie wyluzujcie, niepotrzebnie sie klocicie... prawda jest taka ze obaj macie racje i obaj przy nich pozostaniecie... co do tego, ze Bullet jest bardziej uznanym typerem, z kolei bet4life zyje na quasi - nie widze tu nic zlego, zreszta prawda jest taka ze teraz az strach sie wychylic z typami w temacie, bo podasz 5 typow dobrych, szosty padnie i za chwile pod swoim adresem dostaniesz pare
... smutne, lecz prawdziwe...
nieskromnie tez dodam ze mialem przyjemnosc cos kolo 2 miesiecy ciagnac tematy tenisowe wraz z ondą i do tej pory bardzo milo to wspominam... co prawda obaj mamy zupelnie inne poglady na granie, wazniejsze jednak ze obaj pozostajemy w grze
co do Nikołaja... ja akurat bardzo lubie jego styl gry i uwaga - dla mnie jeden z bardziej stabilnych zawodnikow w tourze... tak, tak, jednak rzecz jasna nalezy go grac w turniejach w ktorych walczy... wielki szlem, walka o masters, davis cup (choc w tym ostatnim mozna sie naciac
) ... ja tam Nikolaja bardzo lubie, a ze walek z niego - no coz nie tylko on... a z tego co widze to niektorzy poszliby sladem Listkiewicza i stwierdzili ze to jedyna czarna owac w srodowisku
...
i sie nie oburzac jak sie pisze o Nikolaju - walek... bo to u niego brzmi wrecz sympatycznie - niczym koń u Stepanka...
dobrej nocy Panowie udanych typow - rano nasz debel walczy o finał, pozniej Isia walczy o final - piekne czasy nastaly