Strona 10 z 18 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 17 18 >
Opcje tematu
#3481390 - 28/10/2009 04:38 Re: Śmieszne [86] [Re: kumichal]
[a]domaitis Offline
solus contra omnes

Meldunek: 17/02/2002
Originally Posted By: kumichal
http://www.youtube.com/watch?v=N6U74xwck2E

Dinamo konczylo na duża sumę laugh laugh laugh laugh laugh

laugh laugh laugh

po co ten mosiek to ruszał...

Do góry
Bonus: Unibet
#3481399 - 28/10/2009 04:42 Re: Śmieszne [86] [Re: [a]domaitis]
kumichal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/02/2008
Originally Posted By: [a
domaitis]

laugh laugh laugh

W drugiej połowie jeszcze setka i w słupek wink Banda imbecyli jednym słowem

Do góry
#3481465 - 28/10/2009 05:01 Re: Śmieszne [86] [Re: kumichal]
Tom182 Offline
rzut rozny

Meldunek: 10/05/2005
Originally Posted By: [a
domaitis]

laugh laugh laugh

W drugiej połowie jeszcze setka i w słupek wink Banda imbecyli jednym słowem

o masakra blush

Do góry
#3481941 - 28/10/2009 07:44 Re: Śmieszne [86] [Re: Tom182]
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
Stare, ale jakże jare grin laugh

Do góry
#3481990 - 28/10/2009 09:03 Re: Śmieszne [86] [Re: Rusty]
zmarcin Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/11/2003

grin Ciekawe, kto tyle pograł tongue

Do góry
#3482486 - 28/10/2009 22:58 Re: Śmieszne [86] [Re: kumichal]
Ticalion Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/09/2006

Do góry
#3482627 - 29/10/2009 00:33 Re: Śmieszne [86] [Re: Ticalion]
Coronach Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2003

Do góry
#3482833 - 29/10/2009 01:40 Re: Śmieszne [86] [Re: Coronach]
Tom182 Offline
rzut rozny

Meldunek: 10/05/2005

Do góry
#3483916 - 29/10/2009 17:31 Re: Śmieszne [86] [Re: Tom182]
Boomber Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2004
Kochani Rodzice!

Nie pisałam do Was od czasu mojego wyjazdu na studia i naprawdę jest mi przykro, że mogłam być tak bezmyślna i nic do Was nie napisać wcześniej. Teraz jednak opowiem Wam o wszystkim, co się u mnie wydarzyło, tylko bardzo Was proszę - usiądźcie przed przeczytaniem dalszej części tego listu, dobrze?

No wiec, u mnie już teraz wszystko jest naprawdę nieźle. To pękniecie czaszki i wstrząs mózgu, które miałam wtedy, gdy wyskoczyłam z okna akademika - bo zaraz po moim przyjeździe wybuchł tutaj pożar - już są prawie całkiem zaleczone. W szpitalu byłam tylko dwa tygodnie i teraz widzę już prawie całkiem normalnie, a te okropne bóle głowy miewam już tylko raz dziennie. Na szczęście ten pożar akademika i mój skok z okna widział nalewacz ze stacji benzynowej, która znajduje się obok akademika. To właśnie on zadzwonił po straż pożarną i karetkę pogotowia. Odwiedzał mnie też w szpitalu, a ponieważ nie miałam gdzie mieszkać, bo akademik się spalił, był tak miły, że zaprosił mnie do swojego mieszkania i pozwolił mi tam mieszkać. No, właściwie to jest tylko pokój w suterenie, ale za to bardzo fajnie urządzony. On jest bardzo sympatycznym chłopcem, bardzo się kochamy i zamierzamy się pobrać. Nie ustaliliśmy jeszcze dokładnej daty ślubu, ale odbędzie się na pewno zanim moja ciąża stanie się bardziej widoczna. Tak, kochani Rodzice, spodziewam się dziecka! Wiem, jak bardzo chcecie zostać dziadkami i świetnie sobie wyobrażam, jak ciepło powitacie mojego dzidziusia. Jestem pewna, że obdarzycie go taką miłością, poświeceniem i czułą opieką, jakimi obdarzaliście mnie, kiedy byłam dzieckiem. Powodem opóźnienia daty naszego ślubu jest to, ze mój chłopak cierpi na drobna infekcje, która z reszta się od niego zaraziłam, a która chwilowo uniemożliwia nam pomyślne przejście przez przedmałżeńskie badania krwi. Jestem pewna, że przyjmiecie mojego chłopaka do naszej rodziny z otwartymi ramionami. On jest bardzo fajny i choć niespecjalnie wykształcony, ma jednak naprawdę duże ambicje. Aha, zapomniałam Wam jeszcze napisać, skąd w ogóle wziął się ten pożar. Otóż jak robiliśmy zawody, który z kolegów najszybciej rozbierze po ciemku jedna z nas, mój partner miał szansę na wygranie, bo zdjął już ze mnie wszystko, oprócz biustonosza - tego, który mi kupił za 600 zł profesor ze statystyki podczas naszego romantycznego wypadu do Kazimierza.... Wiec ten kolega nie potrafił rozpiąć tego biustonosza, mimo ze przecież rozpinał mi go już nie raz - i to często przy wyłączonym świetle. Może, dlatego, ze był już po "kilku piwach" i musiałam go podtrzymywać, bo by się przewrócił. Wiec, Ahmed (bo tak ma na imię) chciał sobie pomóc z tym rozpinaniem i usiłował oświetlić zapięcie biustonosza światłem zapalniczki. I udało mu się - zrobiło się całkiem jasno, bo zapalił się również mój biustonosz, a od niego zajęły się moje włosy... Ale nie martwcie się: wszyscy mi tu mówią, ze bez włosów wyglądam równie atrakcyjnie (podobno cos miedzy Kojakiem a Sinnead O'Connor). A blizny po oparzeniach na plecach kumpel pięknie zatuszował kolorowymi tatuażami: mam tam na przykład wytatuowanego Nosferatu-Wampira, Monike Lewinski z cygarem, oraz jedna z najsłynniejszych scen filmowych... Teresy Orlowski z trzema kochankami. A powracając do pożaru - jak już z wrzaskiem zrzuciłam palący się biustonosz, to przez przypadek wpadł on do 50- litrowej beczki ze spirytusem. I to był właśnie pech - bo gdyby wpadł on do drugiej beczki z zacierem, albo do skrzynki z amfetamina, to byśmy bez problemu go ugasili - to znaczy oni by ugasili, bo ja już wtedy byłam nieprzytomna, po upadku przez okno i świadomość odzyskałam dopiero w łóżku Ahmeda, w jego pokoju, który dzieli z sześcioma innymi Libijczykami. Ci Arabowie to dziwny naród - podobno u nich jest bardzo ciepło - bo jak odzyskałam przytomność, to wszyscy stali nade mną nago. No i to by było na tyle.

Całuję Was mocno,
Wasza Zuzia

PS. Kochani Rodzice, Teraz, kiedy już wszystko wiecie o moim obecnym życiu, chciałam Wam powiedzieć, ze nie było żadnego pożaru w akademiku, nie miałam pęknięcia czaszki ani wstrząsu mózgu, nie byłam w szpitalu, nie jestem w ciąży, nie jestem zaręczoną, niczym się nie zaraziłam, ani nawet nie mam chłopaka. Ale w tym semestrze dostane dwóje z fizyki i trzy z dwoma minusami z chemii. Chciałabym wiec, żebyście spojrzeli na te stopnie z odpowiedniej perspektywy.

Do góry
#3483989 - 29/10/2009 18:43 Re: Śmieszne [86] [Re: Boomber]
muminek bez ogonka Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/12/2007
http://www.youtube.com/watch?v=6FP8NFfllII
Gospodarze na 10 minut przed końcem dostają wiadomość, iż aby wygrac ligę muszą wygrać 9 bramkami. Czy to był problem?

Do góry
#3484158 - 29/10/2009 20:34 Re: Śmieszne [86] [Re: Boomber]
wojbest1987 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/06/2009
Originally Posted By: Boomber
Kochani Rodzice!

Nie pisałam do Was od czasu mojego wyjazdu na studia i naprawdę jest mi przykro, że mogłam być tak bezmyślna i nic do Was nie napisać wcześniej. Teraz jednak opowiem Wam o wszystkim, co się u mnie wydarzyło, tylko bardzo Was proszę - usiądźcie przed przeczytaniem dalszej części tego listu, dobrze?

No wiec, u mnie już teraz wszystko jest naprawdę nieźle. To pękniecie czaszki i wstrząs mózgu, które miałam wtedy, gdy wyskoczyłam z okna akademika - bo zaraz po moim przyjeździe wybuchł tutaj pożar - już są prawie całkiem zaleczone. W szpitalu byłam tylko dwa tygodnie i teraz widzę już prawie całkiem normalnie, a te okropne bóle głowy miewam już tylko raz dziennie. Na szczęście ten pożar akademika i mój skok z okna widział nalewacz ze stacji benzynowej, która znajduje się obok akademika. To właśnie on zadzwonił po straż pożarną i karetkę pogotowia. Odwiedzał mnie też w szpitalu, a ponieważ nie miałam gdzie mieszkać, bo akademik się spalił, był tak miły, że zaprosił mnie do swojego mieszkania i pozwolił mi tam mieszkać. No, właściwie to jest tylko pokój w suterenie, ale za to bardzo fajnie urządzony. On jest bardzo sympatycznym chłopcem, bardzo się kochamy i zamierzamy się pobrać. Nie ustaliliśmy jeszcze dokładnej daty ślubu, ale odbędzie się na pewno zanim moja ciąża stanie się bardziej widoczna. Tak, kochani Rodzice, spodziewam się dziecka! Wiem, jak bardzo chcecie zostać dziadkami i świetnie sobie wyobrażam, jak ciepło powitacie mojego dzidziusia. Jestem pewna, że obdarzycie go taką miłością, poświeceniem i czułą opieką, jakimi obdarzaliście mnie, kiedy byłam dzieckiem. Powodem opóźnienia daty naszego ślubu jest to, ze mój chłopak cierpi na drobna infekcje, która z reszta się od niego zaraziłam, a która chwilowo uniemożliwia nam pomyślne przejście przez przedmałżeńskie badania krwi. Jestem pewna, że przyjmiecie mojego chłopaka do naszej rodziny z otwartymi ramionami. On jest bardzo fajny i choć niespecjalnie wykształcony, ma jednak naprawdę duże ambicje. Aha, zapomniałam Wam jeszcze napisać, skąd w ogóle wziął się ten pożar. Otóż jak robiliśmy zawody, który z kolegów najszybciej rozbierze po ciemku jedna z nas, mój partner miał szansę na wygranie, bo zdjął już ze mnie wszystko, oprócz biustonosza - tego, który mi kupił za 600 zł profesor ze statystyki podczas naszego romantycznego wypadu do Kazimierza.... Wiec ten kolega nie potrafił rozpiąć tego biustonosza, mimo ze przecież rozpinał mi go już nie raz - i to często przy wyłączonym świetle. Może, dlatego, ze był już po "kilku piwach" i musiałam go podtrzymywać, bo by się przewrócił. Wiec, Ahmed (bo tak ma na imię) chciał sobie pomóc z tym rozpinaniem i usiłował oświetlić zapięcie biustonosza światłem zapalniczki. I udało mu się - zrobiło się całkiem jasno, bo zapalił się również mój biustonosz, a od niego zajęły się moje włosy... Ale nie martwcie się: wszyscy mi tu mówią, ze bez włosów wyglądam równie atrakcyjnie (podobno cos miedzy Kojakiem a Sinnead O'Connor). A blizny po oparzeniach na plecach kumpel pięknie zatuszował kolorowymi tatuażami: mam tam na przykład wytatuowanego Nosferatu-Wampira, Monike Lewinski z cygarem, oraz jedna z najsłynniejszych scen filmowych... Teresy Orlowski z trzema kochankami. A powracając do pożaru - jak już z wrzaskiem zrzuciłam palący się biustonosz, to przez przypadek wpadł on do 50- litrowej beczki ze spirytusem. I to był właśnie pech - bo gdyby wpadł on do drugiej beczki z zacierem, albo do skrzynki z amfetamina, to byśmy bez problemu go ugasili - to znaczy oni by ugasili, bo ja już wtedy byłam nieprzytomna, po upadku przez okno i świadomość odzyskałam dopiero w łóżku Ahmeda, w jego pokoju, który dzieli z sześcioma innymi Libijczykami. Ci Arabowie to dziwny naród - podobno u nich jest bardzo ciepło - bo jak odzyskałam przytomność, to wszyscy stali nade mną nago. No i to by było na tyle.

Całuję Was mocno,
Wasza Zuzia

PS. Kochani Rodzice, Teraz, kiedy już wszystko wiecie o moim obecnym życiu, chciałam Wam powiedzieć, ze nie było żadnego pożaru w akademiku, nie miałam pęknięcia czaszki ani wstrząsu mózgu, nie byłam w szpitalu, nie jestem w ciąży, nie jestem zaręczoną, niczym się nie zaraziłam, ani nawet nie mam chłopaka. Ale w tym semestrze dostane dwóje z fizyki i trzy z dwoma minusami z chemii. Chciałabym wiec, żebyście spojrzeli na te stopnie z odpowiedniej perspektywy.
laugh

Do góry
#3484213 - 29/10/2009 21:11 Re: Śmieszne [86] [Re: wojbest1987]
Boomber Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2004

Do góry
#3484693 - 30/10/2009 01:36 Re: Śmieszne [86] [Re: Boomber]
bingo Offline
journeyman

Meldunek: 20/12/2008
Originally Posted By: Boomber

Wylicytowana kwota byłaby o wiele wyższa gdyby w opisie ujęto że nr telefonu koleżanki na zdjęciu pozostanie w menu

Do góry
#3484784 - 30/10/2009 02:14 Re: Śmieszne [86] [Re: bingo]
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006

Do góry
#3485154 - 30/10/2009 05:01 Re: Śmieszne [86] [Re: shane]
fala Offline
?

Meldunek: 23/09/2006

Do góry
#3485195 - 30/10/2009 05:23 Re: Śmieszne [86] [Re: fala]
zecik Offline
addict

Meldunek: 17/03/2009
Siedziałem z kolegami w pubie i ktoś wyskoczył z tematem, że piwo zawiera żeńskie hormony. Nie mogliśmy dojść do spójnych wniosków, więc postanowiliśmy przeprowadzić eksperyment naukowy ?
Każdy z nas (z pobudek czysto naukowych!) wypił 10 piw. I wtedy odkryliśmy przerażającą prawdę: 1) przybraliśmy na wadze, 2) strasznie dużo mówiliśmy, ale o niczym konkretnym, 3) mieliśmy problemy z prowadzeniem samochodu, 4) nie potrafiliśmy logicznie myśleć, 5) nie udało nam się przyznać do błędu mimo iż było zupełnie jasne, że go popełniliśmy, 6) każdy z nas wierzył, że jest pępkiem wszechświata, 7) mieliśmy bóle głowy i żadnej ochoty na seks, 8) nie umieliśmy zapanować nad emocjami, 9) trzymaliśmy się nawzajem za ręce, 10) po każdych 10 minutach musieliśmy iść do WC, i to wszyscy jednocześnie. Dalsze dowody są zbyteczne! Piwo zdecydowanie zawiera żeńskie hormony!!!

Do góry
#3485928 - 31/10/2009 00:09 Re: Śmieszne [86] [Re: zecik]
Baqu Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/09/2004
pajacyk ;-)

Do góry
#3486068 - 31/10/2009 01:08 Re: Śmieszne [86] [Re: Baqu]
frees Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 14/03/2005
dlaczego informatycy mylą Halloween z Bożym Narodzeniem ?

31 Oct = 25 Dec

Do góry
#3486081 - 31/10/2009 01:15 Re: Śmieszne [86] [Re: frees]
frees Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 14/03/2005
W raju spotykają się Newton, Pascal i Einstein. Trzej fizycy stwierdzili, że pobawią się w chowanego. Einstein zaczyna liczyć: 1, 2, 3...
Pascal i Newton zastanawiają się gdzie tu się schować. Pascal chowa się za jakąś chmurką. Newton bierze kredę i rysuje na ziemi kwadrat metr na metr, po czym staje w nim.
- ... 99, 100. Szukam.
Einstein odwraca się i widzi za sobą Newtona.
- Ha! Mam cię Newton!
- Nie, nie, nie - odpowiada Newton - Ja jestem jeden Newton na metr kwadrat, czyli Pascal.

=============

=============

Dlaczego informatyk zuzywa pod prysznicem cala butelke szamponu ?
Bo jest napisane, nalozyc szampon na glowe, rozmasowac, splukac, czynnosc powtorzyc.

Do góry
#3487049 - 31/10/2009 16:58 Re: Śmieszne [86] [Re: frees]
style Offline
old hand

Meldunek: 11/09/2007
Mam Talent by Tobet
Półfinał 1 (Czy Agnieszce Chylińskiej "staną suty" podczas któregoś z występów w pierwszym półfinale?) Wygrana
31.10 20:00 Nie 1.45
Tak 2.55

Do góry
Strona 10 z 18 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 17 18 >

Moderator:  Biszop, rafal08