#3481320 - 28/10/2009 04:16
Re: Expekt [46]
[Re: Rybcia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Przepraszam że zabieram głos raz jeszcze w tej sprawie ale czy ktokolwiek z Was był zadowolony z pracy supportu. Czy komukolwiek pomogli kiedyś ? Mnie pomogli Pomogli w podjeciu decyzji zlikwidowania konta w xxxxxxx.xpekt Qrwa, ale jazda. Kolesie z supportu załozyli nowe konto na jakiegos Janka Kosa, ten zadał pytanie omijajace watek i...pojawił sie nasz E-Expert. Czy wy naprawde myslicie, ze ludzie są tacy durni ?
|
Do góry
|
|
|
|
#3481348 - 28/10/2009 04:23
[Re: Amkwish]
|
journeyman
Meldunek: 24/10/2009
|
Amkwish sorki że pytam ale czy wątek Czarka nie został wyczerpany ?
|
Do góry
|
|
|
|
#3481393 - 28/10/2009 04:39
[Re: Conrad]
|
old hand
Meldunek: 22/08/2006
|
Powiem szczerze, że miałem tylko raz w ostatnich latach kontakt z supportem. Chciałem zmienić jedynie swój adres email. Usłyszałem... prześlij skan dowodu. No thanks. Do dziś nie uaktualniłem swojego adresu... A mówimy o expekcie ??? To może pomyśleli, że jesteś nieletni, skoro sam nie potrafiłeś go zmienić w opcji moje konto ...
|
Do góry
|
|
|
|
#3481441 - 28/10/2009 04:52
[Re: Stoin]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
To było równo rok temu co do dnia. Chciałem tylko zmienić adres email ale system nie pozwalał mi to samodzielnie zrobić. Stąd dostałem email zaczynający się w ten sposób: Witam,
Szanowny Kliencie, celem zmiany tych danych prosze o przeslanie na adres documents@expekt.com kopii Pana dowodu osobistego (obie strony) w postaci scanu badz zdjecia cyfrowego. W tytule maila prosze podac Pana numer ID gracza oraz "EMAIL ADDRESS CHANGE REQUEST"itd. Ja tam się tym nie przejąłem, wspomniałem że to był mój jedyny kontakt z supportem odkąd pamiętam. To wszystko. Być może to już zmieniono i mogę samemu zmienić adres.
|
Do góry
|
|
|
|
#3481442 - 28/10/2009 04:53
[Re: Stoin]
|
journeyman
|
właśnie sprawdziłem w expie dostałem link weryfikacyjny w który kliknąłem i email się zmienił na koncie gracza
|
Do góry
|
|
|
|
#3481446 - 28/10/2009 04:54
[Re: Hevelius80]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
To jest jedno z większych for bukmacherskich w Polsce, gdzie ludzie często zadają różnego rodzaju pytania, czy to prace, bonusy, depozyty itp. Pana sprawę monitorowałem na tym i innych forach, nawet któryś z użytkowników to zauważył. Nie wypowiadałem się, gdyż sprawą zajmowali się inne osoby i nie miałem kompetencji na ten temat pisać.
Pozdrawiam
A szkoda bo ja widać tamtym osobom wiele do kompetencji brakuje, a Pan tu czasami pomagał i był na pewno wyżej oceniany niż ci którzy prowadzili sprawę Czarka. Reasumując nie wiem kogo się zatrudnia w supporcie, ale większość nie ma pojęcia ani o regulaminie buka u którego pracuje, ani o grze u buka, ani o wielu, wielu innych sprawch. Ja gdybym w kontaktach ze swoimi klientami reprezentował podobny poziom, już dawno wyleciałbym na zbity pysk z pracy
|
Do góry
|
|
|
|
#3481477 - 28/10/2009 05:04
|
Carpal Tunnel
|
Amkwish sorki że pytam ale czy wątek Czarka nie został wyczerpany ? Az nadto Nie został natomiast wyczerpany watek dotyczacy pracy polskiego supportu w e.xpekt. Czy to tak trudno wejsc na forum i napisac : "Szanowni państwo, spierdolilismy sprawę, nie jestesmy jak widac doskonali, ale dołozymy wszelkich starań, by wiecej tych i podobnych błedow nie popełniac". Po takim oswiadczeniu nabrałbym pewnej dozy sympatii do kogos kto ma odwage przyznac sie do błedu, mysle ,ze nie byłbym w tym odosobniony. A tymczasem...koles odpowiada sam sobie na temat mozliwosci pracy w e.xpekt. Zenujace Z podziwu wyjśc nie moge ,ze ludzie zyjacy z tego ,ze klienci zakładaja konta i obstawiaja, traktuja tychże klientów jak idiotów, myslacych, ze złapali Pana Boga za nogi i maja ogromny zaszczyt grac u tego buka. Uprasza sie Admina forum mecz.pl lub któregos z modów z uprawnieniami o zmiane nicka e.xpekt-expert na e.xpekt-cieć. Bona nit
|
Do góry
|
|
|
|
#3481486 - 28/10/2009 05:08
|
journeyman
|
Amkwish sorki że pytam ale czy wątek Czarka nie został wyczerpany ? Az nadto Nie został natomiast wyczerpany watek dotyczacy pracy polskiego supportu w e.xpekt. Czy to tak trudno wejsc na forum i napisac : "Szanowni państwo, spierdolilismy sprawę, nie jestesmy jak widac doskonali, ale dołozymy wszelkich starań, by wiecej tych i podobnych błedow nie popełniac". Po takim oswiadczeniu nabrałbym pewnej dozy sympatii do kogos kto ma odwage przyznac sie do błedu, mysle ,ze nie byłbym w tym odosobniony. A tymczasem...koles odpowiada sam sobie na temat mozliwosci pracy w e.xpekt. Zenujace Z podziwu wyjśc nie moge ,ze ludzie zyjacy z tego ,ze klienci zakładaja konta i obstawiaja, traktuja tychże klientów jak idiotów, myslacych, ze złapali Pana Boga za nogi i maja ogromny zaszczyt grac u tego buka. Uprasza sie Admina forum mecz.pl lub któregos z modów z uprawnieniami o zmiane nicka e.xpekt-expert na e.xpekt-cieć. Bona nit Masz rację ale może tą sprawę załatwili tak z Czarkiem - prywatnie
|
Do góry
|
|
|
|
#3481531 - 28/10/2009 05:20
|
newbie
Meldunek: 21/10/2009
|
Nic nie załatwili, nie zobaczyłem ani jednego słowa przepraszam, ani chociażby wyrazu skruchy. Ludzie z tego supportu dalej są utwierdzeni w przekonaniu że oszukiwanie i okradanie rodaków to nic złego. p.s. Uprasza sie Admina forum mecz.pl lub któregos z modów z uprawnieniami o zmiane nicka e.xpekt-expert na e.xpekt-cieć. hahaha amkwish mianuję Ciebie moim rzecznikiem prasowym;)
|
Do góry
|
|
|
|
#3481553 - 28/10/2009 05:24
[Re: Czarek]
|
journeyman
|
Czarek a teraz pytanie na spokojnie a co powiesz na taką tezę że support pisał do Ciebie co mu kazano z góry ? Np zapytali tego dupka bukmacheraa on stwierdził że jest okej, to napisali w zasadzie tak jak on zdecydował? Nie bronie ich Broń Boże bo sposób załatwiania sprawy pozostawia wiele do życzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#3481586 - 28/10/2009 05:30
|
Carpal Tunnel
|
hahaha amkwish mianuję Ciebie moim rzecznikiem prasowym;)
Dziekuje uprzejmnie, ale ja naprawde lubie swoja pracę A czego nie lubie....głupoty, kłamstwa i lekcewazenia ludzi, dzieki którym ktos ma posadę.
|
Do góry
|
|
|
|
#3481596 - 28/10/2009 05:32
|
old hand
Meldunek: 30/09/2009
|
Czarek a teraz pytanie na spokojnie a co powiesz na taką tezę że support pisał do Ciebie co mu kazano z góry ? Np zapytali tego dupka bukmacheraa on stwierdził że jest okej, to napisali w zasadzie tak jak on zdecydował? Nie bronie ich Broń Boże bo sposób załatwiania sprawy pozostawia wiele do życzenia dupka bukmachera? o kim mówisz? podobno ty też pracujesz jako bukmacher, pisałeś tak kilkanaście postów wyzej w takim razie podaj adres do i nazwe twojej firmy bukmacherskiej Ale ty pewnie nie odróżniłeś pojecia bukmacher od pojecia gracz, Zapamiętaj jedno osoba grajaca u bukmacherów nie jest bukmacherem.... bukmacherzy nie mogą grać w innych firmach bukmacherskich.
|
Do góry
|
|
|
|
#3481601 - 28/10/2009 05:33
[Re: PDGkartel]
|
journeyman
|
Bożę Kartel wczuj się w temat i zobacz jakie odpowiedzi dostał Czarek o anulowaniu kuponu
|
Do góry
|
|
|
|
#3481606 - 28/10/2009 05:35
|
journeyman
|
Bukmacherzy nie mogą grać w innych firmach ...... no to ciekawe ... oki sorki pozostawie bez komentarza
|
Do góry
|
|
|
|
#3481608 - 28/10/2009 05:35
|
newbie
|
Oczywiście dupuszczam taką możliwość że support polski na takie działanie ma przyzwolenie z góry. Tzn. róbcie wałki, a jak ktoś się zacznie burzyć i napisze do nas to wówczas to my odegramy dobry i pomocny support rozwiązujac problem. Wszystko jest możliwe, gdybym to ja miał takich pracowników , pod sobą i doszło by do podobnej sytuacji to głowy poleciałyby bez żadnego zastanowienia, przedewszystkim w celu dbania o reputację firmy, a tutaj wygląda na to że panowie wilk, chojnacki i borland dalej będą kompromitować siebie i firme w kontaktach z polskimi graczami.
|
Do góry
|
|
|
|
#3481616 - 28/10/2009 05:39
|
journeyman
|
Cóż w takim razie nie broniąc ich , można przypuszczać że ganienie ich za decyzje przekazywane z góry , i wykonywanie obowiązków - ja bym powiedział że to też da się z głową robić - jest nie do końca fair ?
|
Do góry
|
|
|
|
#3481617 - 28/10/2009 05:39
|
old hand
Meldunek: 30/09/2009
|
Bukmacherzy nie mogą grać w innych firmach ...... no to ciekawe ... oki sorki pozostawie bez komentarza żaden licencjonowany bukmacher nie może założyć konta w innej firmie bukmacherskiej/ to wiadomo nie od dziś? wytłumacze ci moze to tak. Wiliam Hill nie pogra w Bet-at-home-u
|
Do góry
|
|
|
|
#3481674 - 28/10/2009 05:49
[Re: PDGkartel]
|
journeyman
|
Bukmacherzy nie mogą grać w innych firmach ...... no to ciekawe ... oki sorki pozostawie bez komentarza żaden licencjonowany bukmacher nie może założyć konta w innej firmie bukmacherskiej/ to wiadomo nie od dziś? wytłumacze ci moze to tak. Wiliam Hill nie pogra w Bet-at-home-u Taka jest zasada , jednak nie będe Ciebie przekonywał jak próbują to obchodzić.
|
Do góry
|
|
|
|
#3481688 - 28/10/2009 05:52
|
newbie
|
Cóż w takim razie nie broniąc ich , można przypuszczać że ganienie ich za decyzje przekazywane z góry , i wykonywanie obowiązków - ja bym powiedział że to też da się z głową robić - jest nie do końca fair ? Nie zmieniałoby to faktu że sami są kretynami, oszustami i kłamcami, przez 3 tygodnie uparcie usiłowali mnie oszukać i wmówić że nie mam kompletnie racji. Rybcia miej tyle odwagi i ujawnij wszystkim kim jesteś: wilk, chojnacki, borland czy może ta "babka mniam mniam"? Nikt już wątpliwości nie ma że to support w kolejnej wersji pół-idioty.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|