To zobaczymy kiedy na ciebie padnie. Ja też miałem bardzo pozytywną opinię o
Bet-at-home, dopóki ktoś nie połakomił się na moje 12 pln w kasynie i włamał się - nie rozumiem jak to jest możliwe technicznie - na moje konto w kasynie i zagrał za te skromne 12 pln i przegrał.
I tu nie chodzi o te głupie 12 pln, tym bardziej, że ono byłó z darmowego bonusu 15 pln, który rozdawano w kasynie, tylko o fakt, że gracz w
Bet-at-home nie czuje się bezpieczny. No bo jak można grać bezpiecznie w
Bet-at-home, skoro w każdej chwili ktoś może włamać się na twoje konto i zgarnąć twoje pieniądze.
A skandaliczną w tej sprawie jest w ogóle postawa samej firmy
Bet-at-home, która w ogóle nie reaguje na liczne przecież wypadki włamań na konta graczy w
Bet-at-home. Dla mnie np. nie odpowiedzi w ogóle na e-maila w tej sprawie, mimo iz od jego wysłania minęłó 5 dni. A dla tych, którym odpowiedzi wmawiali przecież, że sprawa włamania na konto graczy to wymysł graczy rozżalonych przegraną w bet at-home !!!!
Także ja oczywiście życzę tobie dalszych wygranych w
Bet-at-home, tylko pamiętaj, że w tej firmie nie znasz dnia, ani godziny kiedy ktoś włamie się na twoje konto, przejmie twoją kasę, a
Bet-at-home albo zignoruje twój e-mail wtej sprawie, albo napisze ci w odpowiedzi, że to ty sam przegrałeś i teraz chcesz w ten perfidny sposób wyłudzić od nich z powrotem swoje przegrane pieniądze.