#3393655 - 10/09/2009 21:08
Re: Nowy trener polskiej reprezentacji kopanej
[Re: [T]-error]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
|
-error]Panowie, mamy po prostu słabych grajków i ani Benitez ani Mourinho czy Ancelotti tego by nie zmienili. A co do PZPN i leśnych dziadków- ich wpływ na wczorajszą kompromitację był żaden. Mamy słabizny europejskie, i na razie nic tego nie zmieni. Równie dobrze trenerem może zostać Lozan, Radwański czy ja :faja: Odnośnie samego PZPNu i działaczy to tam wymiana 100% składu jest pożądana, ale z innych względów.  Do boju Poo...ooo się zakrztusiłem Hehe - może podobnie myślą Laty & company - przecież przy takim podejściu rola selekcjonera Polski to najlepsza fucha na świecie - wszystko wina piłkarzy... Grajków nie mamy rewelacyjnych to fakt - ale oni qrwa w tenisa nie graja tylko w drużynie - a w tym przypadku rola trenera jest bardzo ważna - przed i w trakcie meczu .
|
Do góry
|
|
|
|
#3393658 - 10/09/2009 21:11
[Re: Sebastijan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/05/2004
|
może Gmocha HE HE HE on tak zajebiście akcje analizuje w studiu... taktyka byłaby cycuś glancuś. ;D
mam jeszcze pomysł... a może.... a może kogoś z bez szkoły trenerskiej ale z zacięciem np. Szpakowski ;D hehe za poszukiwacza młodych talentów by wziął Szaranowicza ;D Szpakowski to razem z Szaranowiczem mają zacięcie do pieprzenia słowotoku głupot potwornych . Przecież w/w Darek nie jest w stanie się przygotować do meczu , który ma komentować od dobrych 20 lat i niestety z roku na roku widzi coraz gorzej - bo przecież numerki na koszulkach wciąż te same...
|
Do góry
|
|
|
|
#3393781 - 10/09/2009 23:16
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/10/2006
|
A najprawdopodobniej trenerem zostanie Majewski badz Engel...
|
Do góry
|
|
|
|
#3393831 - 10/09/2009 23:57
[Re: onda]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/02/2006
|
Michal Pol(GW) w TVN24 Jose Murinho....Josep Gaurdiola...Guus Hiddink nawet ten tercet niepomoze nam osiagnac sukcesow,nie z takimi plikarzami Tercet nie . Wystarczyłby ten ostatni... Ale Grzesiu ruskich nie przebije... Czyżby deja vu? 3 lata temu słyszałem to samo: Beenhakker, trener światowej klasy, z doświadczeniem! Nawet Trynidad i Tobago wyciągnął do MŚ, i to jak dobrze grali! To dobry wybór! LEOO! LEOO! A dzisiaj? Beenhakker zły, kasę bierze jak wszyscy holendrzy a g. robi! WON! Polakom to nigdy nie dogodzisz. Poza tym czego się spodziewacie? Eliminacje już nazwą wskazują że ktoś musi być wyeliminowany, ktoś musi odpaść. Ale nieeee, Polska ma wszystko wygrywać!
|
Do góry
|
|
|
|
#3393900 - 11/09/2009 00:40
[Re: royalflush]
|
GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
|
Dla mnie kandydatem jest Probierz, młody, zdolny, nabrałby doświadczenia, bo teraz i tak z tą drużyną się nic nie zrobi.
Chciałbym jednak zwrócić uwagę na inną kwestię. Powinniśmy już teraz zacząć budować zespół na euro 2012 ! Wywalić takich zawodników jak Krzynówek, Bosacki, Żewłakow, Smolarek, a zamiast nich powinni zacząć grać tacy zawodnicy jak R. Lewandowski, Brożek, Majewski, Kokoszka, Piszczek, (możliwe, że kogoś pominąłem) gdyż, według mnie, będą oni stanowić trzon naszej reprezentacji na euro 2012. Broń Boże nie ściągać takich zawodników jak Kosowski, Wichniarek (przy całym szacunku dla Artura) ! Oni w 2012 będą już na sportowej emeryturze.
|
Do góry
|
|
|
|
#3393923 - 11/09/2009 00:52
[Re: Rancorn]
|
El Siete
Meldunek: 29/03/2006
|
Czyżby deja vu? 3 lata temu słyszałem to samo: Beenhakker, trener światowej klasy, z doświadczeniem! Nawet Trynidad i Tobago wyciągnął do MŚ, i to jak dobrze grali! To dobry wybór! LEOO! LEOO!
A dzisiaj? Beenhakker zły, kasę bierze jak wszyscy holendrzy a g. robi! WON!
Polakom to nigdy nie dogodzisz. Poza tym czego się spodziewacie? Eliminacje już nazwą wskazują że ktoś musi być wyeliminowany, ktoś musi odpaść. Ale nieeee, Polska ma wszystko wygrywać!
wszystko sie zgadza, nikt cudów nie oczekuje, tyle że jak już przegrywać i odpadać to chociaż po walce, prezentując jakiś styl i zaangażowanie. forma, umiejętności i przygotowanie fizyczne naszych piłkarzy to jedno - błędy w selekcji, taktyce, brak zdolności motywacyjnych to drugie. Tak jak mówiłem wcześniej, czas Leo skończył sie po Euro 2008 i niestety miałem racje i tylko jeden od tamtego czasu udany mecz z Czechami mojej opini nie zmienii
|
Do góry
|
|
|
|
#3394148 - 11/09/2009 02:19
[Re: rafael86]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/04/2006
|
tak Smuda, Lenczyk lub zagraniczny szkoleniowiec ( jaki? wszystko do ustalenia, tzn. jakis z "nazwiskiem" )
nie byli selekcjonerzy mieli swoja szanse, ich czas juz minal, Kasperczak za dluga przerwa w "powaznej" pilce + praca w Gorniku, Skorza jeszcze sie uczy, niewiele potrafi ---> Levadia, jego czas moze kiedys nadejdzie Urban to samo jak u Skorzy, ma jeszcze czas ... Majewski "zgnebi" psychicznie mlodych ---> Giza Tarasiewicz, Ulatowski, Probierz, inni ... Panowie bez przesady, reprezentacja Polski nie jest poligonem doswiadczalnym dla trenerow ...
|
Do góry
|
|
|
|
#3394164 - 11/09/2009 02:27
[Re: Linc]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
Dla mnie nowym trenerem polskiej reprezentacji powinien być ktoś z trójki R. Tarasiewicz,P. Nowak, M. Probierz jeśli mowa o polskich kadydatach
|
Do góry
|
|
|
|
|
|