Strona 18 z 26 < 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 25 26 >
Opcje tematu
#3746080 - 11/03/2010 03:29 Re: I liga 09/10 [Re: kfjatek]
Bartez_Gambler Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/01/2008
Originally Posted By: kfjatek
Ktoś może ocenić grę i potencjał Motoru Lublin? W przyszłej kolejce Motor u siebie podejmuje Dolcan Ząbki i kursiwo 1,75 wydaję się chyba atrakcyjne.

nie wchodziłem w polemikę z Kolegą aaaas.
Ale naprawdę rzeczy które on wypisuje to bzdury połączone z pobożnymi życzeniami.
Motor jest zwyczajnie słaby, bazy treningowej w Lublinie nie ma żadnej, dlatego mecze sparingowe grali m. in. w Puławach (gdzie są dwa pełnowymiarowe boiska ze sztuczna nawierzchnią i oświetleniem, do tego 5 mniejszych boisk ze sztuczna trawą i stadion w budowie).
Poza tym ze sponsorami też jest słabo i nic w tej dziedzinie szybko się nie zmieni no chyba, że jako sponsora strategicznego potraktujemy "Cisowiankę" która bezpłatnie pomoże Motorowi przekazując jednorazowo dużą liczbę wody mineralnej tongue

http://lublin.naszemiasto.pl/artykul/305776,jasniejsza-sytuacja-w-motorze-lublin,id,t.html

P.S Lublin, Kolego aas to ma 400 tysięcy mieszkańców ale chyba razem ze studentami...

Do góry
Bonus: Unibet
#3747649 - 12/03/2010 02:02 Re: I liga 09/10 [Re: Bartez_Gambler]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

Meldunek: 02/04/2004
na pełnej kurrr... boks

1,5 na Dolcan laugh Motor raczej marne szanse, ale mysle ze stawianie na gospodarzy to bezsens.

Pogon-Flota... ciekawe, dla mnie na sportowo to REMIS, ale czy czasem flota nie pomoze w walce o Ekstraklase =/

LKS-KSZO... dwa kluby bez kasy, mysle ze mimo wszystko LKS powinien wygrac. Ale moze HT/FT 2/1 lub cos kolo tego. No jakas ustaffka musie byc wink

Warta - Widzew, ciekawe dlaczego na RTS 2,2 ? przeciez to value, co nie ? jak dla mnie to ten mecz smierdzi.

Leczna-Katowice... jak zagraja goscie ? jesli tak jak z Gornikiem to widze punkt/y. Podobno GieKSie ma zostal zabrana licencja na I lige ['] szkodaaa

Górnik-GKP... goscie NIE STRZELA 1,83 to bym zagral i UNDER 2,5. Wg mnie za niskie kursy na gospodarzy.

Do góry
#3747733 - 12/03/2010 03:03 Re: I liga 09/10 [Re: Ojro]
craax Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/04/2006
@Ojro od poczatku uwazam , ze Gornik nie awansuje ale u siebie jezeli o czymkolwiek myslicie MUSICIE WYGRYWAC ! Trzeba brac co daja , no chyba ze do soboty murawa bedzie tragicznie wygladala to sie jeszcze zastanowie.
Ogolnie to ciezka kolejka i nie rozpieszczeni jestesmy kursami. LKS po 1.60 sam nie wiem , w derbach jechali na ambicji , co bedzie dalej ciezko powiedziec.
W Gieksie widze Uszalewski i Dudzic z Pasow w podstawowym skladzie i dosc niezle sie wkomponowali ,bardzo ambitna druzyna , wszedzie moze cos ugrac !
Widzew hmmm " NIE ROZUMIEM " , moze ktos z Łodzi sprobuje nam rozjasnic ?

Do góry
#3747751 - 12/03/2010 03:14 Re: I liga 09/10 [Re: craax]
zalayeta Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/12/2006
To panowie powiem wam dlaczego widzew nie wygra w tej kolejce.
jestem z krwi i kosci widzewiakiem i jak dla mnie ten mecz jest no bet.
Po pierwsze widzew naprawde slabo gra na wyjazdach ( mecz z lksem uwazam ze byl rozgrywany tak naprawde "swoim terenie")
Widzew za wszelka cene nie musi wygrywac na wyjazdach a z takim rywalem remis bedzie dobrym wynikiem
w meczu tym widzew zagra zupelnie inaczej niz w meczu derbowym troszke inna stawka meczu i zawodnicy moga na 100% nie zagrac . walczyc beda na pewno ale nie za wszelka cene.
ta runda to wariacja dla widzewa pierw dwa mecze na wyjezdzie pozniej 2 u siebie z ogorkami pozniej 3 wyjazdy i 3 mecze u siebie dopiero koniec rundy w miare na zmaine tak wiec widzew seriami u siebie bedzie chcial pokazac ze na awans zasluhuje.
w tamtej rundzie widzew w meczu z warta zagral slabo i dopiero w koncowce srzelil zwycieskiego gola gdzie juz mecz byl 11 widzewiakow na 10 poznaniakow.

dodatkowo warta gra jak dla mnie bardzo fajna pilke i mimo tego ze nie ma juz klata to jak dla mnie zespol w atatku gra ciekawe zagrania.

forma milcarza w derbach zagral najgorszy mecz odkad przyszedl do widzewa zle wybicia zle wyjscia tylko dzieki nie umiejetnosci napadziorow lksy tylko puscil 1 gola. przy reisie te jego wpadki skonczyly by sie przynajmniej jeszcze dwoma bramkami

jakbym mial stawiac to zagralbym over ewentualnie x

Do góry
#3747862 - 12/03/2010 03:51 Re: I liga 09/10 [Re: zalayeta]
ślimak Offline
enthusiast

Meldunek: 15/01/2006
Górnik - Stilon 1,45 to moim zdaniem i tak dobrze, ja bym handi na gospodarzy próbował. Nie wróżę dobrze mojej drużynie tym razem... Zabranie będą w tej uprzywilejowanej sytuacji w tej kolejce, że będą juz znali wszystkie interesujące ich wyniki. O Motywację się nie boję.

Pogoń- Flota 1 Kluby za dobrze się znają, Flota ani nie spadnie, ani nie awansujue. Po co mieliby krzyżować plany Portowcą???

Do góry
#3747900 - 12/03/2010 04:00 Re: I liga 09/10 [Re: ślimak]
aker Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 10/12/2004
Originally Posted By: ślimak
Górnik - Stilon 1,45 to moim zdaniem i tak dobrze, ja bym handi na gospodarzy próbował. Nie wróżę dobrze mojej drużynie tym razem... Zabranie będą w tej uprzywilejowanej sytuacji w tej kolejce, że będą juz znali wszystkie interesujące ich wyniki. O Motywację się nie boję.

Pogoń- Flota 1 Kluby za dobrze się znają, Flota ani nie spadnie, ani nie awansujue. Po co mieliby krzyżować plany Portowcą???

W jakiej uprzewilejowanej sytuacji laugh
Górnik jest w takiej sytuacji ze musi teraz wygrywac wszystko nie patrzac sie na wyniki innych taka jest prawda.
Ja osobiscie po tym co widziałem w niedziele nie postawie juz na Górnik złamanej złotówki.
W niedziele okradli mnie z grubej gotówki wiec narazie omijam ich z daleka a kurs 1,4 na Gornik uwazam za nie warty ryzyka.

Do góry
#3747908 - 12/03/2010 04:04 Re: I liga 09/10 [Re: zalayeta]
Inzaghi78 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 21/02/2004
zalayeta czy chcesz zeby mnie krew zalala wink

jestes z krwi i kosci Widzewiakiem a piszesz Widzew z malej litery smirk Przeciez to az w oczy szczypie ...

Praktycznie nie zgadzam sie z Toba wiecej niz sie zgadzam ale w kilku momentach masz racje wink

Po pierwsze nie sadze zeby mecz rozgrywany na al.Uni byl traktowany jak na "swoim terenie" biorac wszystkie okolicznosci tego spotkania pod uwage. Chyba latwiej by sie gralo na Legii !!!!
Po drugie nie slyszalem o strategii ze jakis klub nie musi wygrywac na wyjazdach grin a jeszcze bardziej ze nie bede walczyc za wszelka cene shocked czasy Marka Zuba sie skonczyly bezpowrotnie zalayeta i kto nie walczy ten nie ma miejsca w skladzie i nie ma sentymentow u Janasa boks
Nie wiem czy chodzisz na wszystkie mecze i jak dlugo ale ze Zniczem przy prowadzeniu 6-0 wszyscy mieli agresje w oczach i grali jakby bylo 0-0 a wczesniej przy prowadzeniu 2-0 juz by sobie odpuscili.

Aha zapomnialem jeszcze : Widzew gra slabo na wyjazdach ????
zalayeta prosze Cie .............
gral kiedys slabo na wyjazdach zgadzam sie nawet w latach 1995/1996/1997 kiedy zdobywali Mistrzostwa Polski nie grali tak dobrze na wyjazdach jak teraz (oczywiscie proporcjonalnie do potencjalu jaki posiadali)

Podbeskidzie- Widzew 0-1
Pogon Szczecin-Widzew 1-2
Gornik Z.-Widzew 0-1
LKS Lodz-Widzew1-4 hura

Pozwol prosze ze nie bede komentowal...

Ja nie gram tego meczu bo uwazam ze nie ma druzyny ktora bedzie wszystkich lac w kazdym meczu i tu sie troche zgodze z zalayeta Po prostu statystycznie jest niemozliwe zeby wygrywac kazdy mecz a teraz jest ku temu okazja bo Warta wyjatkowo Widzewowi nie lezy. Pamietam jak w tamtym roku Warta ograla nas 3-1 bez wiekszego wysilku, tak samo u siebie ten mecz wyjatkowo Widzewowi nie lezal.
Widzew jest zdecydowanym faworytem ale trzeba uwazac ze stawkami!!!

zalayeta rozumiem ze grasz over dla przekory ???

W tamtej rundzie na 10 wyjazdowych meczow zaliczylismy 9 underow wiec nie rozumiem skad sie wzial ten typ smirk

Do góry
#3747947 - 12/03/2010 04:14 Re: I liga 09/10 [Re: Inzaghi78]
zalayeta Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/12/2006
Inzaghi gram overa bo widze co sie dzialo w meczu derbowym w obronie.
Widac ze Mielcarz nie przepracowal solidnie przygotowania ale wiadomo czemu, drobny uraz na to mu nie pozwolil.
Bieniuk w meczu derbowym gral jak dla mnie najslabiej sposrod wszystkich obroncow.
Brak Dudu wiadomo jego moze zastapic Lisek czy Broz.
Zgodze sie rowniez z toba ze ekipa gra zupelnie inaczej niz za czasow zuba (swoja droge by mogl juz odejsc) ale jak dla mnie wyjazdowe mecze Widzewa to nic innego jak wiecej przypadku niz umiejetnosci chociaz akurat w naszej 1 lidze umiejetnosci innych ekip sa bardzo mierne i na tle tych miernych ekip Widze wyglada bardzo przyzwoicie.
Wiadomo tez nie od dzis ze Janas jako pierwszy trener Widzewa od czasow chyba Petra Nemeca bardziej skupia sie na grze defensywnej co pokazuje ze tracimy malo goli.
Ale jak dla mnie mowienie ze Widzew zagra w tym meczu za wszelka cene to troszke pochopne słowa. Mam nadzieje ze sie myle jednak ja sklaniam sie mojej opini ze Nasza Czerwona Armia nie przylozy sie do tego meczu w 100% i mimo tego ze jada juz jutro z rana mam wrazenie ze ten mecz pokaze jak wiele jeszcze Widzew czeka przed przyszlym sezonem.

Do góry
#3748971 - 12/03/2010 18:44 Re: I liga 09/10 [Re: aker]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

Originally Posted By: aker
Górnik jest w takiej sytuacji ze musi teraz wygrywac wszystko nie patrzac sie na wyniki innych taka jest prawda. ŚWIĘTA PRAWDA !!!

W niedziele okradli mnie z grubej gotówki wiec narazie omijam ich z daleka a kurs 1,4 na Gornik uwazam za nie warty ryzyka.

no właśnie mie też... dlatego na razie postanowiłem pożegnać się z bukmacherką na dłużej. Bo jak to możliwe żeby własna drużyna cię okradała.
Piłkarzyki grają jak grali od początku kiedy do Górnika przyszli. Dobrzy byłoby aby Nawałka został i postawił na młodzież, choćby z GieKSy. Bo na takich lebrów jak Pitry, Bonin i spółka nie można liczyć. Nie wspomnę już o Gorawskim, który to już poraz 586865460960260460 raz leczy kontuzje a zarabia podobno 80k na miesiac...

Górnik-GKP... dla mnie najlepiej wygladaja ze goscie nie strzela i under papa

Do góry
#3750466 - 13/03/2010 21:15 Re: I liga 09/10 [Re: Bartez_Gambler]
aaaas Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/01/2005
Originally Posted By: Bartez_Gambler
Originally Posted By: kfjatek
Ktoś może ocenić grę i potencjał Motoru Lublin? W przyszłej kolejce Motor u siebie podejmuje Dolcan Ząbki i kursiwo 1,75 wydaję się chyba atrakcyjne.

nie wchodziłem w polemikę z Kolegą aaaas.
Ale naprawdę rzeczy które on wypisuje to bzdury połączone z pobożnymi życzeniami.
Motor jest zwyczajnie słaby, bazy treningowej w Lublinie nie ma żadnej, dlatego mecze sparingowe grali m. in. w Puławach (gdzie są dwa pełnowymiarowe boiska ze sztuczna nawierzchnią i oświetleniem, do tego 5 mniejszych boisk ze sztuczna trawą i stadion w budowie).
Poza tym ze sponsorami też jest słabo i nic w tej dziedzinie szybko się nie zmieni no chyba, że jako sponsora strategicznego potraktujemy "Cisowiankę" która bezpłatnie pomoże Motorowi przekazując jednorazowo dużą liczbę wody mineralnej tongue

http://lublin.naszemiasto.pl/artykul/305776,jasniejsza-sytuacja-w-motorze-lublin,id,t.html

P.S Lublin, Kolego aas to ma 400 tysięcy mieszkańców ale chyba razem ze studentami...

Skąd Ty się urwałeś.?? Jeszcze śmiesz pisać żę wypisuję bzdury i pobożne życzenia. Przeczytaj to co napisałeś jeszcze raz i się zastanów o co Ci chodzi. Piszesz że nie ma bazy treningowej?? A ja się pytam jaki to ma wpływ na to co napisałem?? Mało jaka drużyna ma porządne bazy treningowe. Pozatym warunki pogodowe panujące w Polsce w przerwie między rundami nie pozwalaja na trenowanie na otwartej powierzchni. Więc albo jak to robią kluby wyjeżdzają na zgrupowania do Turcji albo tam gdzie jest w miarę ciepło albo treneują np na hali. Więc te Wasze zaplecze treningowe w Puławach schowajcie sobie w szafę bo w zimie są zupełnie one nie potrzebne skoro nie nadają się do trenowania. Drugi argument jaki przytaczasz to brak strategicznego czy tam mocnego sponsora. Więc się pytam po raz kolejny co to za argument tutaj na forum przytaczas? Co ma piernik do wiatraka. Motor nigdy nie miał sposnora strategicznego i jakoś nie przeszkodziło mu to w tym żeby w poprzedniej rundzie powalczyć i uchronić się przed degradacją. Jak masz tak pisać w tym temacie to lepiej nie pisz nic. Nie napisałeś nic nowego czego by nie wiedzieli wszyscy użytkownicy tego forum i cała Polska. Przytoczyłeś jedynie dwa argumenty, które nie mają większego znaczenia i twój wkład na temat tego co się zmieniło w przerwie w drużynie Motoru jest zerowy. Nie napisałeś nic co się pogorszyło co sie polepszyło i co będzie miało decydujący wpływ na postwę drużyny w tej rundzie. Ale jak dla Ciebie brak wybudowania stadionu, bazy treningowej znalezienia mocnego sponsora w okresie 3 miesięcy przerwy ma kluczową rolę w ocenianiu przygotowania drużyny do rundy i ocenianiu jej szans to ja Ci mówię że ty ekspertem nigdy nie będziesz.

Do góry
#3750498 - 13/03/2010 21:31 Re: I liga 09/10 [Re: aaaas]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Przestańcie się kłócić. stop

W typowaniu nieważne są emocje i przywiązanie do klubu, ani żadne argumenty oparte o uczuciach czy upodobaniach.

Trzymajmy się trzeźwych analiz a co ważniejsze nawet jeśli się nie zgadzamy z pewną analizą tu czy tam to można z innych części wyciągnąć także... inne wnioski (np. zamiast kto wygra można dojść do wniosku, że over czy zakład na kartki jest tu lepszy).

Pod koniec dnia najważniejszy będzie wynik, jedynym wyjątkiem jest oczywiście sytuacja gdzie jedni trafiają w słupek 7 razy i dominują mecz a przegrywają kompletnie pechowo. Wtedy nawet analiza nie trafiona była właściwa, a przy kompletnym braku szczęścia nie wygra się niczego. piwo

Do góry
#3750526 - 13/03/2010 21:56 Re: I liga 09/10 [Re: Conrad]
aaaas Offline
Carpal Tunnel

No tak Conrad ale ja nie bronię drużyny Motoru tylko daltego że jestem z Lublina i to klub z mojego miasta. Poprzednią rudnę cały czas konsekwentnie stawiałem przeciwko drużynie Motoru bo to co się działo z tym klubem to jedna wielka parodia i żaden sentyment czy upodobania się nie liczyły. W najprostrzym skrócie można by było analizować drużynę pod kątem 10 czynników, które w Motorze akurat wszsytkie były na minus. Jednak jeżeli nastąpiła poprawa i 3 z tych czynników są zdecydowanie na plus i w czwartym widać dużą poprawę to trzeba to wszystko wziąść pod uwagę i od początku przeanalizować potencjał klubu oraz drużyny. Dlatego ja nie bronię przynależności klubowej tylko słuszności przytoczonych przeze mnie argumentów a kolega się daleko zagalopował. Ja oceniłem zmiany na pozytywne i napisałem że Motor będzie nie wygodnym przeciwnikiem.
Kolega przespał zimę a drużynę nadal ocenia przez pryzmat tamtej rudny oraz kieruje się dziwnymi wyznacznikami jak nowy stadion czy śmieszną formę wspomagania klubu butelkami z wodą minerlaną.
Dyskutowąć można nad analizą a nie jakimś bełkotem.

Do góry
#3752583 - 14/03/2010 23:03 Re: I liga 09/10 [Re: aaaas]
Bartez_Gambler Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: aaaas
No tak Conrad ale ja nie bronię drużyny Motoru tylko daltego że jestem z Lublina i to klub z mojego miasta. Poprzednią rudnę cały czas konsekwentnie stawiałem przeciwko drużynie Motoru bo to co się działo z tym klubem to jedna wielka parodia i żaden sentyment czy upodobania się nie liczyły. W najprostrzym skrócie można by było analizować drużynę pod kątem 10 czynników, które w Motorze akurat wszsytkie były na minus. Jednak jeżeli nastąpiła poprawa i 3 z tych czynników są zdecydowanie na plus i w czwartym widać dużą poprawę to trzeba to wszystko wziąść pod uwagę i od początku przeanalizować potencjał klubu oraz drużyny. Dlatego ja nie bronię przynależności klubowej tylko słuszności przytoczonych przeze mnie argumentów a kolega się daleko zagalopował. Ja oceniłem zmiany na pozytywne i napisałem że Motor będzie nie wygodnym przeciwnikiem.
Kolega przespał zimę a drużynę nadal ocenia przez pryzmat tamtej rudny oraz kieruje się dziwnymi wyznacznikami jak nowy stadion czy śmieszną formę wspomagania klubu butelkami z wodą minerlaną.
Dyskutowąć można nad analizą a nie jakimś bełkotem.

as pozdrawiam cię z 400 tysięcznego Lublina :-) eheheeh

Do góry
#3753889 - 15/03/2010 15:46 Re: I liga 09/10 [Re: Bartez_Gambler]
aaaas Offline
Carpal Tunnel

No widzisz Bartez Gambler jak się dajesz poznać na forum mecz.pl. Jak nie wiesz jak to ja Ci powiem. Jako zakompleksiony smarkacz, który nic dobrego nie wnosi a jedynie co z niego bije to jad oraz to co ma większość mieszkańców okolicznych wsi i wiosek czyli kompleks Lublina. Na szczęcie na forum istnieje masa innych użytkowników którzy trzymają fason i przede wszystkim mają wiedzą i z przyjemnoscią czyta się ich wypowiedzi oraz analizy.

W Motorze widać już rękę trenera Baniaka i powoli drużyna zaczyna przypominać klub, który zasługuje na grę w 1 lidze. W tej rundzie terminarz jest bardzo korzystny dla drużyny Motoru. Na 13 pozostałcyh kolejek do rozegrania aż 8 Motor zagra u siebie. Należy tutaj zaznaczyć że wszystkie mecze z drużynami z końca tabeli Motor zagra u siebie co będzie niezwykle korzystnym argumentem. Wygrana za tydzień u siebie z walczącą o utrzymanie druzyną z Kluczborka dałaby realne szanse na pozostanie w 1 lidze. Im bliżej meczu tym więcej będzie wiadomo co z kontuzjami i formą zespołu. Napewno mecz z Kluczborkiem Baniak będzie oglądał z trybun, gdyż w meczu z Sandecją został odesłany na trybuny i zawieszony na 2 kolejne spotkania. Jak widać kierownaie drużyną z trybun nie przeszkodziło w ugraniu bardzo cennych 3 punktów z Dolcanem i odniesieniu 2 zwycięstwa w lidze.

Motor Lublin -:- MKS Kluczbork
Widzew Łódź -:- Motor Lublin
Motor Lublin -:- Pogoń Szczecin
KSZO Ostrowiec Św. -:- Motor Lublin
Motor Lublin -:- Znicz Pruszków
Motor Lublin -:- Wisła Płock
Motor Lublin -:- Górnik Zabrze

GKS Katowice -:- Motor Lublin
Motor Lublin -:- Górnik Łęczna
GKP Gorzów Wielkopolski -:- Motor Lublin
Motor Lublin -:- Stal Stalowa Wola
Podbeskidzie Bielsko-Biała -:- Motor Lublin
Motor Lublin -:- ŁKS Łódź

Do góry
#3754853 - 16/03/2010 03:18 Re: I liga 09/10 [Re: aaaas]
Bartez_Gambler Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: aaaas
No widzisz Bartez Gambler jak się dajesz poznać na forum mecz.pl. Jak nie wiesz jak to ja Ci powiem. Jako zakompleksiony smarkacz, który nic dobrego nie wnosi a jedynie co z niego bije to jad oraz to co ma większość mieszkańców okolicznych wsi i wiosek czyli kompleks Lublina. Na szczęcie na forum istnieje masa innych użytkowników którzy trzymają fason i przede wszystkim mają wiedzą i z przyjemnoscią czyta się ich wypowiedzi oraz analizy.

naprawdę potrafisz mnie rozbawić:-)
kompleks Lublina, bijący jad ehehehehe
i jeszcze mam wilcze oczy:-)

tylko szczerze ci współczuje,że mieszkasz w Lublinie i nie wiesz nawet ile twoje miasto ma mieszkańców:-)

koniec tematu z mojej stronie

Do góry
#3754933 - 16/03/2010 03:32 Re: I liga 09/10 [Re: Bartez_Gambler]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
A ile ten Lublin ma mieszkancow wg Ciebie? Tak z ciekawosci zapytam.

Do góry
#3755922 - 16/03/2010 20:56 Re: I liga 09/10 [Re: Bartez_Gambler]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

Userom ktorzy ponad podawanie peffek wola rozwodzic sie ile mieszkancow ma Lublin ? [moze powinniscie napisac petycje do Milionerow aby takie pytanie Urbanski zadal]

PEFFFKIIII na start !!!

a ja juz mam peffeczki grin

Do góry
#3755995 - 16/03/2010 21:30 Re: I liga 09/10 [Re: Ojro]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

A wiec Peffkiii peffek STARTTT gwizdek

Sandecja - Pogon... jedno z glownych pytan ktore kieruje do obu druzyn: Czy pogon i Sandecja chca awansowac do Ekstraklasy ? Ktoz by nie chcial, duzo wiecej kasy tam lezy... Pogon dalekooo do Nowego Sacza, gospodarze latwo sie nie poddadza --> XXX @ 3,2
Widzew - Dolcan... nie mam zadnych oporow aby postawic RTS [-1]. powinni miec jeszcze latwiej niz LKSem. Takie mecze to powinni w cyglach wygrywac, potencjal na to maja.

Plock - LKS... stawiam na lodzian @ 2,85. Poki szanse sa to lodzianie maja szanse wywalczyc awans. Mysle ze oprocz Pogoni i Gornika to wlasnie LKS jest glownym kandydatem. Plock bez wyrazu i skladu. poza tym goscie musza jakos szybko zmazac plame po derbach. LKS lub X2

KSZO - Warta... Warta bez dwoch zdan. Wg mnie to druzyna na miejsce 4-6 w koncowej tabeli. KSZO bedzie musialo walczyc o zycie, ale bez kasy ciezko.

Podbeskidzie - Górnik
Czy gospodarze mieliby sie podlozyc goscia ? Dlaczego ? Jeesli szukac jakiegos fixa to nie tutaj. Wlodzarze obu druzyn nie palaja sympatia. Ostatni transfer Kolodzieja powinien wytlumaczyc wszystko...
Kto widzial mecze zabrzan ten sam wie jak graja, a graja jak zwykle. Ja jednak w ostatnim zwyciestwie widze przlamanie sie. Bramka w 80minucie powinna podbudowac ich i wskazac ze trzeba walczyc do konca. Zastanawiam sie co ten Wodecki robi w wyjsciowym skladzie. Mysle ze Zahor pokazal sie z dobrej strony i to on wyjdzie w BB z Pitrym. Pitry tez by w koncu kurrr moglby sie wstrzelic. W turcji na zgrupowaniu gral swietnie i podobno kilka mniejszych klubow z poludnia turcji chcialo go kupic 'od reki' laugh szkoda ze prezio sie nie zgodzil. Banas z Pazdanem w obronie to napadziory przeciwnikow maja sie ciezko.
Wiec biore: Górnik z Banasiem @ 2,5.

Do góry
#3756014 - 16/03/2010 21:53 Re: I liga 09/10 [Re: Ojro]
Ojro Offline
Na pełnejjj kurrr...

GieKSa - Stalowa Wola... bez prezesa, bez pieniedzy, ale z kibicami. Pilkarze mieli zastrajkowac i nie wyjsc na trening, ale podobno wczoraj wyszli. W Katowicach ma byc wprowadzony zarzad komisaryczny. W takiej sytuacji to nie wiem czy pilkarze bez odpowiedniej motywacji ze strony trenera beda chcieli podejmowac wyzwania. Stalowa slaby przeciwnik, ale mimo wszystko nie jest to klub, z ktorym warto walczyc o Nicee. Stalowa Wola lub X2

Do góry
#3762056 - 20/03/2010 04:46 Re: I liga 09/10 [Re: Ojro]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
3# 20.03. 2010, godzina 19:00

Wisła Płock VS ŁKS Łódź

Cytat:
Typ: Wisła Płock
Stawka: 2,35
Bukmacher: Unibet
Stawka: 3/10

Tym razem bardzo krótko i na temat. Do Płocka ŁKS Łódź jedzie na pewno bez Tomasza Hajty i być może Marcina Adamskiego. Jeśli sprawdzi się ten czarny scenariusz to Łodzianie zagrają bez pary swoich najlepszy stoperów. Pomimo tego trener Grzegorz Wesołowski ma już opracowany plan B na to spotkanie. Jeśli zabraknie czołowej dwójki stoperów to w ich miejscu zagra para: Adrian Woźniczka i Mariusz Mowlik. Główny problem to brak zagrania tych dwóch piłkarzy. W takim zestawieniu zagraliby oni po raz pierwszy. Tym samym dla Wisły Płock otwiera się szansa na wygranie tego prestiżowego spotkania w tej kolejce pierwszej ligi. Zwłaszcza, że "Nafciarze" prezentują się bardzo dobrze. Przecież w pierwszej serii spotkań w Płocku rozbili, aż (3:1) Górnika Łęczna.

.::Think Twice::. Ignorator.

Do góry
Strona 18 z 26 < 1 2 ... 16 17 18 19 20 ... 25 26 >

Moderator:  Akhu, Biszop, Ojro