#33650 - 30/10/2001 17:30
Re: jestesmy obserwowani ?!
|
addict
Meldunek: 13/05/2001
|
zgadzam sie z tym w 100% szkoda ze tak malo ludzi to dostrzega widocznie czekiaja na to az sts i prof. przestana popelniac bledy.Posmiejcie sie troche dluzej z nich i zobaczymy kto bedzie sie smial.Dobrze ze chociaz ktos to dostrzega.A podobno sa tu ludzie ktorzy na tym zarabiaja jakos tego nie moge zrozumiec.
|
Do góry
|
|
|
|
#33651 - 31/10/2001 16:41
|
Anonymous
Unregistered
|
A nie zauważyliście czasem, że coraz częściej pojawiają się typy tzw. super-hiper typy, które kiedyś wchodziły, a teraz często nie wygrywają ? Może to przypadek... Przy okazji do idiotów z Profa: Od poniedziałku prawie żadna aktualizacja stony nie była prawidłowa !!! Po jaką cholerę aktualizujecie te kursy, jeśli nikt tego nie może do końca przeczytać ?
Dziś nawet oferta w tekstowa w Zip-ie jest źle spakowana ! Idioci i blondynki !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#33652 - 31/10/2001 18:46
|
Anonymous
Unregistered
|
Ale jazda ! Właśnie miałem wizytę mojego Admina z reprymendą. Wczoraj wlazłem na FTP-a Profesjonala, żeby pociągnąć całą stronę, a oni potraktowali to jako włamanie do sieci. Ej buraki, jak się ma takie loginy i hasła, to każdy idiota się zaloguje. A ponieważ mam stałe IP (już je zmieniam na DHCP) to mnie namierzyli i się burzyli. Przyznajcie się po prostu, że nie macie pojęcia o własnym systemie informatycznym !!!
|
Do góry
|
|
|
|
#33655 - 01/11/2001 03:39
|
enthusiast
Meldunek: 10/08/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad: [qb]Nigdy nic nie wiadomo. Wystarczy, że jedna osoba w biurze np. STSu czyta te forum i zawsze może coś przekazać dalej...  [/qb][/QUOTE] ty mi wygladasz na takiego wlasnie kabla na forum (bez obrazy i z calym szacunkiem oczywiscie) 
|
Do góry
|
|
|
|
#33657 - 01/11/2001 04:53
|
enthusiast
|
ja tylko zartowalem.. ale swoja droga to na temat typowania/obstawiania wiesz dosyc duzo, jestes zalozycielem (?) tego forum (a jest to dosyc kosztowna sprawa), no i Twoj przed ostatni tekst : Nigdy nic nie wiadomo. Wystarczy, że jedna osoba w biurze np. STSu czyta te forum i zawsze może coś przekazać dalej... ten usmmiech na koncu pachnie mi jakims podstepem.. ale oczywiscie to tylko moje smieszne, nic nieznaczace insynuacje, mam nadzieje ze nie obrazilem Cie swoimi wywodami, bo tak naprawde to nie mam nic do Ciebie  i w kwestii typowania to jestem przy tobie malutki .. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#33658 - 01/11/2001 05:05
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Jak patrzę na ten uśmieszek to widzę o co Ci chodzi  Dałem go tylko dlatego, że każdy użytkownik lub nawet gość tego forum może czytać tu informacje i przekazywać je dalej. Nie sposób to kontrolować... Osobiście nie mam powodu nikomu o niczym mówić. Jeśli buki same się nie kapną to nie będę im w tym pomagał. To jest tylko i wyłącznie ich sprawa. Dlaczego myślisz, że w porównaniu do mnie jeśteś w typowaniu malutki? Kto wie, możesz równie dobrze być lepszy?
|
Do góry
|
|
|
|
#33659 - 01/11/2001 05:57
|
enthusiast
|
chocby dlatego ze sportem nie interesuje sie w ogole, no prawie w ogole, w kazdym badz razie pilka nozna do moich ulubionych rzeczy nigdy nie nalezala.. jakis czas temu zainteresowalem sie typowaniem ( 4 miesiace temu ) w praktyce okazalo sie ze mozna na tym nawet calkiem fajna kase wyciagnac i tak sie w to bawie.. w moim przypadku polega to glownie na odnajdywaniu ciekawych informacji dotyczacyh danej druzyny, danego spotkania itp. niestety rzeczywistosc nie jest tak wspaniala jakbym sobie ja widzial, przykladem moze byc np. moj ostatni tydzien w TT, ~5900 w plecy.. ale jestem dobrej mysli, ucze sie coraz wiecej i sadze ze bedzie dobrze.. wnioski mozesz wyciaganac sobie sam.. zajmujesz sie tym wszystkim napewno duzo dluzej niz ja, masz wlasne forum (przy ktorym jest duzo pracy i wydatkow etc.) teraz chyba juz wiesz dla czego jestem "malutki" a swoja droga mam 2 pytania z innej beczki: czemu nie bierzesz udzialu w TT ? kto ma #1 ? (kto byl szybciej zarejestrowany, bo ty masz #2 ?)
|
Do góry
|
|
|
|
#33660 - 01/11/2001 15:52
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Faktycznie, prowadzenie forum wynosi mnie prawie 4000 zł rocznie, głównie przez domeny. Można by za to kupić niezłe wakacje w tropikalnym raju... ale cóż, obstawianie jest ważniejsze Nie brałem udział w TT ale może niedługo się dołączę. Rzadko obstawiam a jeśli już to raczaj handicapy azjatyckie i total goals. Member #1 to konto admina przy instalacji forum. Nie używa się tego konta - firma Infopop (UBB) zaleca korzystanie z nowego konta (#1 idzie po prostu na "półkę"). Też mnie to dziwi, ale coś w tym musi być...
|
Do góry
|
|
|
|
#33661 - 04/11/2001 05:34
|
member
Meldunek: 02/03/2001
|
Z ostatnich opserwacj mozna wnioskowac ze STS od mometu gdy na stronie pokazal sie komunikat "W związku z wdrazaniem nowego programu obslugi zawierania zakladow, chwilowo wstrzymane zostaly operacje uaktualniania listy kursowej itd itd" dziwnie kursy staja sie coraz bardziej mniej atrakcyjne a bardziej "swiatowe" co mnie smuci a 1X czy X2 na hokej'e mnie zalamuje  a moze to tylko moje zdanie?? ale tak to widze. Hehe pewnie przeczytali tu pare tekstow w stylu "STS rozdaje pieniadzory" i sie zabrali do roboty Pozdro.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|