#334169 - 28/05/2005 12:20
Re: GRAND PRIX 2005 [1]
|
Meldunek: 17/06/2003
|
100%? nie no nie mówie ze Nicholls wygra, no ale 100% <hmmm>?
no a teraz to co wysłałem.
Oczywiscie STS, bo grac w Toto to srednio fajna sprawa.
Rickardsson - Hancock - klasyfikacja. 1.35. Hancock ma trudny uklad biegow, 2 razy 3 tor, nie ma tez formy, ani tez specjalnej motywacji i szanse na walke o medal. Sądze ze może awansowac do 8, ale te szanse ocniam gdzies na 50%. Tak czy siak, na pewno będzie wybieral tor jako jeden z ostatnich, a to nie daje mu potem szans w ewentualnej walce z piorunująco szybkim i nie mogącym tracic punktów Rickarssonem.
Adams - Lindback - klasyfikacja. 1.45. No coż dla Adamsa tor w Krsko jest jednym z ulubionych[z tych z GP]. Ma szybki sprzęt, ejst chyba mocny w GP jak nigdy wcześniej i moim zdaniem może tu nawet wygrać. Tonino owszem zaskakuje, ale nie sadze zeby co GP kwalifikował sie do 8. Dziś wygra 1 bieg, uzbiera może z 6-7 pkt, ale mysle ze jednak poza 8. Wzglednie Adams rozwali go w dalszej fazie, bo bedzie miał korzystniejsze pola + lubi jezdzic po szerokiej.
Crump - Gollob - klasyfikacja. 1.35. Na tym kuponie mial sie znalezc zaklad na pojedynek Crumpa w biegu z Hancockiem, bowiem to jest jeszcze pewniejsze. No ale nazwisk łączyć nie można. Chyba pierwszy mój bet przeciwko Gollobowi w zyciu. Ale no nie ma sie co oszukiwac, nie ma on po prostu na czym jechac i cudu nie sprawi, to ze dwa i trzy lata temu swietnie mu sie jechało w Krsko. Powinien być w 8, ale jednak przy ewentualnym 3 torze w 1/2 chyba odpadnie. Crump w superformie, na pewno bedzie walczyl o zwyciestwo.
Do tego dokaldki z piłki. Liberec Genoa Celtic
2, lzejszy kupon.
Nicki - Andreas [4 bieg]- Nicki z 1 toru, Andreas z 3. Nie wierze tu w arcybombowy start Jonssona a tylko to mogłoby mu pozwolić powalczyć z Nickim. W tej fazie zawodow nie będzie tez wszystkich mijał po duzej. 1.40
Ryan - Lee [5 bieg] - podobne uzasadnienie. Zawodnik lepszy, w dodatku wydaje sie ze w formie i odpowiednio 1 i 3 tor. To naprawde kolosalna róznica czy jedzie się z A czy z C. Lee zakąłdający wszystkich z 3 pola? Nie zartujmy. 1.45
Lindback - Bjerre [bieg 6] - kolejny, 3 bieg z rzedu, gdzie stawiam na zawodnika jadącego z toru 1 przeciwko jadącemu z 3. Tutaj Lindback spokojnie odjedzie po starcie. Jest szybszy i jednak bardziej zmotywowany. Nie spodziewam sie tutaj tak dorbego wystepu Bjerre jak w Szwecji. 1.45
Adams 1-8 - coż mozna napisac?:D 1.15, za darmo.
Do tego z piłki: Trabzonspor
3 kupon, stawkowo podobny do 2.
Crump - Hancock [bieg 12] - pisalem juz wczesniej ze swietny zakład. Hancock z pola 3, Crump z 4. Jason spokojnie mu odjedzie.1.40
Jonsson - Lee [bieg 15]- Andreas jedzie z 1 pola, jest o wiele szybszy, bedzie to dla niego prawdopodobnie bieg o być albo nie być w 8. Na pewno będzie już mozna napedzac sie po szerokiej, co Jonsson preferuje. Krkso zdecydowanie mu lezy. 1.40
Adams - Nicholls [bieg 7] - Adams z 1, Nicholls z 4. Pomiędzy nimi Nicki i Crump. Moim zdaniem Adams ucieknie z 1 toru i dojedzie pierwszy, wzglednie przegra szybkoscią z Nickim albo Crumpem. Nicholls będzie toczył boje o 2/3 pozycje, z których zwyciesko nie wyjdzie i przyjedzie 4. 1.35
Nicki - do 8. 1.20 - za duza regularnosc zeby wyleciec poza 8 i za szybki sprzet.
Do tego: Celtic Genoa
To tyle, mam nadzieje ze GP będzie tak superudane jak pierwsze 2.
|
Do góry
|
|
|
|
#334170 - 28/05/2005 12:24
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/04/2003
|
Do tej pory dzikie karty: Polska: 15. Krzysztof Kasprzak (POL) 4 (0,1,1,0,2) - 4 pkt. GP Szwecja: 12. Rune Holta (1,1,0,2,2) 6
a więc zawodnicy lepsi od Zagara nie poradzili sobie w stawce i nic wielkiego nie zdziałali nie widze żadnego powodu żeby dzisiaj miałoby być inaczej
...no ale jak to zostało napisane , zobaczymy po GP
|
Do góry
|
|
|
|
#334173 - 28/05/2005 12:34
|
addict
Meldunek: 09/05/2005
|
Quote:
SR zgadzam sie z tobą Zegar nie jest jakis super talentem tylko przecietniakiem
Oli o tym to się przekonamy po tym turnieju
|
Do góry
|
|
|
|
#334178 - 28/05/2005 15:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
zainteresowal mnie ten zaklad Which country will get more points (heats 1-20) - 19:00 +1 Denmark -10,5 1.75 Poland and Great Britain +10,5 1.95 z jednej strony 2 pedersenow andersen i bjerre z 2 strony gollob chrzanowski richardsson i nicholls na moje oko dunczycy powinni zdobyc max 32-34 pkt placy okolo 12 pkt ( gollob 8 chrzan 4 ) anglicy okolo 10-12 pkt ja bym sie sklonil ku parze angielsko-polskiej
|
Do góry
|
|
|
|
#334179 - 28/05/2005 20:32
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
Quote:
zainteresowal mnie ten zaklad Which country will get more points (heats 1-20) - 19:00 +1 Denmark -10,5 1.75 Poland and Great Britain +10,5 1.95 z jednej strony 2 pedersenow andersen i bjerre z 2 strony gollob chrzanowski richardsson i nicholls na moje oko dunczycy powinni zdobyc max 32-34 pkt placy okolo 12 pkt ( gollob 8 chrzan 4 ) anglicy okolo 10-12 pkt ja bym sie sklonil ku parze angielsko-polskiej
jednak sie pomylilem dunczycy tylko 27 pkt polacy 12 pkt ( tylko zdobycze inne gollob 10 chrzan 2 ) anglicy 11 czyli sie nie pomylilem ogolnie zaklad wszedl
|
Do góry
|
|
|
|
#334180 - 28/05/2005 21:00
|
addict
Meldunek: 09/05/2005
|
Quote:
Do tej pory dzikie karty: Polska: 15. Krzysztof Kasprzak (POL) 4 (0,1,1,0,2) - 4 pkt. GP Szwecja: 12. Rune Holta (1,1,0,2,2) 6
a więc zawodnicy lepsi od Zagara nie poradzili sobie w stawce i nic wielkiego nie zdziałali nie widze żadnego powodu żeby dzisiaj miałoby być inaczej
...no ale jak to zostało napisane , zobaczymy po GP
Panowie i jak tam sukcesy przeciwko Zagarowi ??? pochwalcie sie ladnie ile dzis kasy zarobiliscie na tym przecietnym 2 ligowym zawodniku ??
A ja powiem jedno A NIE MÓWIŁEM !!!!
MATEJ ZAGAR!!! Dziekuje ci Matejku dzieki tobie juz nie musze grac przez 2 tygodnie
|
Do góry
|
|
|
|
#334183 - 28/05/2005 21:58
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/04/2003
|
Quote:
Boricas szacunek dla ciebie ze zaufales tak ja Matejowi. Poczytaj moje wczesniejsze wpisy i wpisy ekspertów wg ktorych matej dzisiaj mial nie zdobyc pkt
dobra twoja kupe kasy umoczyłem na tym że Matej pojechał w półfinałach nie jestem ekspertem ale pare lub troche wiecej dobrych typow wystawilem dzisiaj zlekceważyłem Zegara i co? i pieniandze w plecy
|
Do góry
|
|
|
|
#334185 - 29/05/2005 06:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 17/09/2003
|
Quote:
Zagar-Sullivan 2 2.00 Bjarne-Gollob 2 2.00 Adams-Jonsson 1 1.45 Nichools-Richardsson 1 1.55
Ogolnie 130E do przodu dziekuje
|
Do góry
|
|
|
|
#334186 - 29/05/2005 09:57
|
Meldunek: 17/06/2003
|
Quote:
100%? nie no nie mówie ze Nicholls wygra, no ale 100% <hmmm>?
no a teraz to co wysłałem.
Oczywiscie STS, bo grac w Toto to srednio fajna sprawa.
Rickardsson - Hancock - klasyfikacja. 1.35. Hancock ma trudny uklad biegow, 2 razy 3 tor, nie ma tez formy, ani tez specjalnej motywacji i szanse na walke o medal. Sądze ze może awansowac do 8, ale te szanse ocniam gdzies na 50%. Tak czy siak, na pewno będzie wybieral tor jako jeden z ostatnich, a to nie daje mu potem szans w ewentualnej walce z piorunująco szybkim i nie mogącym tracic punktów Rickarssonem.
Adams - Lindback - klasyfikacja. 1.45. No coż dla Adamsa tor w Krsko jest jednym z ulubionych[z tych z GP]. Ma szybki sprzęt, ejst chyba mocny w GP jak nigdy wcześniej i moim zdaniem może tu nawet wygrać. Tonino owszem zaskakuje, ale nie sadze zeby co GP kwalifikował sie do 8. Dziś wygra 1 bieg, uzbiera może z 6-7 pkt, ale mysle ze jednak poza 8. Wzglednie Adams rozwali go w dalszej fazie, bo bedzie miał korzystniejsze pola + lubi jezdzic po szerokiej.
Crump - Gollob - klasyfikacja. 1.35. Na tym kuponie mial sie znalezc zaklad na pojedynek Crumpa w biegu z Hancockiem, bowiem to jest jeszcze pewniejsze. No ale nazwisk łączyć nie można. Chyba pierwszy mój bet przeciwko Gollobowi w zyciu. Ale no nie ma sie co oszukiwac, nie ma on po prostu na czym jechac i cudu nie sprawi, to ze dwa i trzy lata temu swietnie mu sie jechało w Krsko. Powinien być w 8, ale jednak przy ewentualnym 3 torze w 1/2 chyba odpadnie. Crump w superformie, na pewno bedzie walczyl o zwyciestwo.
Do tego dokaldki z piłki. Liberec Genoa Celtic
2, lzejszy kupon.
Nicki - Andreas [4 bieg]- Nicki z 1 toru, Andreas z 3. Nie wierze tu w arcybombowy start Jonssona a tylko to mogłoby mu pozwolić powalczyć z Nickim. W tej fazie zawodow nie będzie tez wszystkich mijał po duzej. 1.40
Ryan - Lee [5 bieg] - podobne uzasadnienie. Zawodnik lepszy, w dodatku wydaje sie ze w formie i odpowiednio 1 i 3 tor. To naprawde kolosalna róznica czy jedzie się z A czy z C. Lee zakąłdający wszystkich z 3 pola? Nie zartujmy. 1.45
Lindback - Bjerre [bieg 6] - kolejny, 3 bieg z rzedu, gdzie stawiam na zawodnika jadącego z toru 1 przeciwko jadącemu z 3. Tutaj Lindback spokojnie odjedzie po starcie. Jest szybszy i jednak bardziej zmotywowany. Nie spodziewam sie tutaj tak dorbego wystepu Bjerre jak w Szwecji. 1.45
Adams 1-8 - coż mozna napisac?:D 1.15, za darmo.
Do tego z piłki: Trabzonspor
3 kupon, stawkowo podobny do 2.
Crump - Hancock [bieg 12] - pisalem juz wczesniej ze swietny zakład. Hancock z pola 3, Crump z 4. Jason spokojnie mu odjedzie.1.40
Jonsson - Lee [bieg 15]- Andreas jedzie z 1 pola, jest o wiele szybszy, bedzie to dla niego prawdopodobnie bieg o być albo nie być w 8. Na pewno będzie już mozna napedzac sie po szerokiej, co Jonsson preferuje. Krkso zdecydowanie mu lezy. 1.40
Adams - Nicholls [bieg 7] - Adams z 1, Nicholls z 4. Pomiędzy nimi Nicki i Crump. Moim zdaniem Adams ucieknie z 1 toru i dojedzie pierwszy, wzglednie przegra szybkoscią z Nickim albo Crumpem. Nicholls będzie toczył boje o 2/3 pozycje, z których zwyciesko nie wyjdzie i przyjedzie 4. 1.35
Nicki - do 8. 1.20 - za duza regularnosc zeby wyleciec poza 8 i za szybki sprzet.
Do tego: Celtic Genoa
To tyle, mam nadzieje ze GP będzie tak superudane jak pierwsze 2.
Przyjemne de ja vu z Eskilstuny, bo znów jedynie przez taśme Lindbacka mała część nie siada. Tak czy siak do przodu znów wyraznie.
David Beckham z tym Zagarem to wiesz, ja tez liczyłem się, że może być w 8 i ostrzegałem prze graniem z nim Toninio i Ryana, ale nie przesadzajmy. NIKT 3 miejsca nie przewidział i bylo nie było jest to sensacja.
|
Do góry
|
|
|
|
#334188 - 29/05/2005 21:30
|
journeyman
Meldunek: 10/05/2005
|
wow!!! czytam po kolei posty i powiem wam cale szczescie ze wyjechalem i nie moglem wejsc na forum po tak zostal bym namowiony na posatwienie przeciw zegarowi a tak udalo mi sie tego uniknac i wrescie wygrany kupon na zuzlu.Obstawilem cos takiego
NICHOLLS-L.RICHARDSON KL1 1 nastepnym razem wale na Nichollsa na pierwsza osemke musi sie przelamac
LINDBACK-ANDERSEN KL1 2 Andersen zaczal jezdzic zwyzka formy to widac bylo nawet w dzisiejszym w meczu
SULLIVAN M4 1 na przelamanie gralem kiedys musial wejsc do osemki a w ligach przed gp zaczal mocno punktowac
BJERRE M4 2 bez formy
HANCOCK-B.PEDERSEN KL1 1 Hancock po prostu dla mnie lepszy jezdziec
no i jeszce 2 tenisy
|
Do góry
|
|
|
|
|
|