Jest tak jak pisze pescar
Jesli ktos jest wielkim fanem piłki to C+ jest zdecydowanie na czele. W CP 'oferta piłkarska'
jest o wiele uboższa. Liga włoska, choc nie maja do nich pełnych praw ale i tak daja rade. Dzis Siena-Fiorentina na PSE i
Parma-Juve na P.Futbol. Pozatym liga szkocka, holenderska,rosyjska(greckiej nie widziałem od czasu jak Zurawski odleciał na
Cypr) wybrane mecz Pucharu Francji i Niemiec oraz Liga Europejska (wszystkie mecze live na platformie). Jesli chodzi o
basket to hiszpanska ACB, żuzel Elite Leauge, piłka reczna Ekstraklasa kobiet jak i mężczyzn (jeśli ktos lubi
) oraz F1
ze wszystkimi treningami , też jak ktoś lubi
Jednak głownie PS stoi siatkówką. Liczne relacje z Plus Ligi, Ligi Mistrzow
czy Ligi Swiatowej (masa spotkan w weekendy). Jesli chodzi o tenis
to tak jak już pisałem Masters Series plus Wimb i
jeszcze dochodzi warszawski turniej. Choc do tenisa w CP pewnie nie tylko ja mam zastrzezenia. Juz pare razy zdarzyało sie
iz masters był pokazywany od połowy tygodnia choc w czasie kiedy mogła byc relacja live z pierwszych dwoch dni nic
"konkretnego' nie leciało to i tak transmisji live nie było. Heh tłumaczenie sie ze to jest poczatkowa faza turnieju jest
troche nie na miejscu. Byc moze rozchodzi sie tez o to iz nie zawsze ma kto komentowac
Mozliwe iz akurat wtedy Bohdan,
Pani Kasia czy Lorek zajmuja sie jakimis innymi projektami/biznesami. Jak tak to ja z checią mogę im pomoc popołudniami
Sadze ze dałbym rade
Ale mimo wszystko tenis w CP to wazna karta. Zaletą CP jest rowniez duza ilośc
transmisji z duzych imprez sportowych. Chocby takich jak ostatnie Mistrzostwa Europ w siatkowce kobiet i mezczyzn czy
zblizajace sie Mistrzowstwa Europy pilkarzy recznych w Austri. Wiadomo mecze Polaków bede w otwartym Polsacie ale
mistrzostwa to nie tylko Ich mecze. Reszta spotkan oczywiscie na PS i PSE. Jeszcze boks, transmisje z top'owych gal w
Stanach chocby ostatnia walka PacMan'a czy nawet te pseudo gale w Polsce. Od czasu do czasu fajnie zobaczyc jak Wawrzyk
przewraca jakiegoś kelnera z Wegier
Nastepna gala moze bedzie z Kosteckim, relacja prosto z puszki
w ringu na
Białołece
no i MMA teraz ponoc Pudzian ma skopac dupe Oliwie
Ale tak jak mówiłem na poczatku jesli ktos kocha
futbol to C+ a najlepiej to i to