Strona 11 z 15 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 >
Opcje tematu
#3213305 - 17/06/2009 17:13 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: jarko 33]
treliusz Offline
newbie

Meldunek: 26/03/2009
***/pilka/2009/06/16/baraz-jak-sparing-zapowiedz-meczu-poloniasparta-swidnica-zag/

ja bym sie bardziej zastanowil nad puszczeniem 2-3 jednostek na zespół gospodarzy, którzy będą umotywowani. Dla Zagłebia to praktycznie sparing choć ich trener zapowiada poważne podejście do meczu.

Do góry
Bonus: Unibet
#3219472 - 20/06/2009 04:55 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: treliusz]
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005
Druga odsłona baraży proponuje zwrócić uwagę na mecz w Piotrkowie Trybunalskim :

Concordia Piotrków Trybunalski - Stal Rzeszów

Gospodarzom ostatnio nie idzie...8 porażek z rzędu 7 ligowych i ostatnia w Rzeszowie w meczu barażowym.

lekko x2 można spróbować

Do góry
#3221127 - 21/06/2009 02:03 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: Legia]
Legia Offline
The Famous McD

Originally Posted By: McDziarz
Druga odsłona baraży proponuje zwrócić uwagę na mecz w Piotrkowie Trybunalskim :

Concordia Piotrków Trybunalski - Stal Rzeszów

Gospodarzom ostatnio nie idzie...8 porażek z rzędu 7 ligowych i ostatnia w Rzeszowie w meczu barażowym.

lekko x2 można spróbować

piwo

Concordia - Stal Kwarcsystem 1:3

Brawo dla ludzi ze Stali smile gratuluje zasłużonego awansu.

początkowy kurs na zwycięstwo >4 wyśmienity ale po czerwie i karnym gdy było 1:0 dla Concordii nie spodziewałem się że wejdzie wink

głównie grałem x2 ale wiadomo że Concordia musiała się odkryć więc na wygraną gości też trzeba było postawić symbolicznie te kilka baniek wink

Do góry
#3221807 - 21/06/2009 17:29 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: Legia]
Cayman Offline
old hand

Meldunek: 20/06/2009
Siema,

Po przebiegu meczu i wyniku można myśleć, że ten mecz mógł być ustawiony grin
Ciekawa sprawa, że za Concordią nikt w lidze nie będzie tęsknił o czym świadczy ilość widzów na meczu...

Wszystko jasne w niższych ligach oprócz "góry" czekamy więc na rozstrzygnięcia i na następnym "owocny" sezon.

Do góry
#3221824 - 21/06/2009 17:46 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: Cayman]
Legia Offline
The Famous McD

Originally Posted By: Cayman
Siema,

Po przebiegu meczu i wyniku można myśleć, że ten mecz mógł być ustawiony grin
Ciekawa sprawa, że za Concordią nikt w lidze nie będzie tęsknił o czym świadczy ilość widzów na meczu...

Wszystko jasne w niższych ligach oprócz "góry" czekamy więc na rozstrzygnięcia i na następnym "owocny" sezon.

nie wszystko jasne...jeszcze baraże o III ligę a później baraże o pozostanie w IV lidze jeżeli Piaseczno nie upora się z Paradyżem to Skrę Konstancin czeka mecz barażowy z Huraganem Wołomin...

potem w zależności kto spadnie z IV ligi dalej będą baraże w okręgówce wink

takie domino

Do góry
#3221841 - 21/06/2009 17:59 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: Legia]
Cayman Offline
old hand

Meldunek: 20/06/2009
No tak, zapomniałem o Twoim obszarze. U mnie wszystko jasne, tak jak w większości czwartych lig. Czekamy więc na jakiegoś typka z Twoich stron wink

Do góry
#3237384 - 27/06/2009 21:45 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: Cayman]
olopatronat Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 02/11/2007
KS Paradyz - KS Piaseczno 2 @ 1,7

Dzisiaj decydujacy mecz o awans do 3 ligi, w 1 meczu byl wynik 1:1. Stawiam jednak na Piaseczno, z tego co wiem to Paradyz nie ma pieniedzy na gre w 3 lidze i licze tutaj na pewna wygrana Mojego miasta. Mialem jechac na ten mecz, ale za bardzo pochlalem wczoraj i sie raczej nie wyrobie bo mecz za godzine

Do góry
#3239172 - 28/06/2009 06:50 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: olopatronat]
Legia Offline
The Famous McD

Originally Posted By: olopatronat
KS Paradyz - KS Piaseczno 2 @ 1,7

Dzisiaj decydujacy mecz o awans do 3 ligi, w 1 meczu byl wynik 1:1. Stawiam jednak na Piaseczno, z tego co wiem to Paradyz nie ma pieniedzy na gre w 3 lidze i licze tutaj na pewna wygrana Mojego miasta. Mialem jechac na ten mecz, ale za bardzo pochlalem wczoraj i sie raczej nie wyrobie bo mecz za godzine

Piaseczno dzisiaj nie śpicie za III lige jest picie piwo

Wcześniej było łapać po kursie 2 wink

Mecz w zasadzie rozstrzygnięty już w pierwszej minucie meczu po bramce Chu , Paradyż na tle Piaseczna wyglądał jak drużyna conajmniej o dwie klasy gorsza...nie potrafili stworzyć sobie sytuacji nawet.

Pzdr

Do góry
#3310040 - 03/08/2009 03:33 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: Legia]
Kieras Offline
BKS Sparta

Meldunek: 09/01/2008
Nowy sezon zaczyna sie w 4liddze kuj-pom za tydzien a w ofercie zobaczylem trzy fajne meczyki:

Cuiavia Inowrocław - Unia Wąbrzeźno 1 kurs 2,1 z tego co wiem Cuiavia sie wzmocnila a po takim kursie warto zagrac ten mecz.

Unifreeze Miesiączkowo - Dąb Barcin 2 kurs 1,85 gracze gospodarzy praktycznie wogule sie nie wzmocnili a barcin bedzie walczyl o czolowe lokaty wiec kurs wart gry.

Sparta Brodnica - Grom Osie 1 kurs 2,4 Sparta w pierwszym meczu zagra bez dwoch postawowych graczy Ratkowskiego i Zakrzewskiego ale mysle ze po takim kursie warto zaryzykowac (1X 1,48)--mozna tez tak zagrac.

Bierzcie szybko bo warto!!

Do góry
#3318382 - 07/08/2009 19:10 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: Kieras]
twarog2006 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/08/2006
Originally Posted By: QLUZOr20
Nowy sezon zaczyna sie w 4liddze kuj-pom za tydzien a w ofercie zobaczylem trzy fajne meczyki:

Cuiavia Inowrocław - Unia Wąbrzeźno 1 kurs 2,1 z tego co wiem Cuiavia sie wzmocnila a po takim kursie warto zagrac ten mecz.

Unifreeze Miesiączkowo - Dąb Barcin 2 kurs 1,85 gracze gospodarzy praktycznie wogule sie nie wzmocnili a barcin bedzie walczyl o czolowe lokaty wiec kurs wart gry.

Sparta Brodnica - Grom Osie 1 kurs 2,4 Sparta w pierwszym meczu zagra bez dwoch postawowych graczy Ratkowskiego i Zakrzewskiego ale mysle ze po takim kursie warto zaryzykowac (1X 1,48)--mozna tez tak zagrac.

Bierzcie szybko bo warto!!

co do Cuiavii warto dodac,że będą w czołówce tej ligi a jeśli chodzi O Unię to mój kolega tam gra i wspominał,że u niech strasznie kiepsko to wygląda

Do góry
#3318388 - 07/08/2009 19:14 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: twarog2006]
twarog2006 Offline
Carpal Tunnel

a co do Dębu to różnie może byc,bo to pierwszy mecz Unifreeze i gra tam Grzegorz Bała który robi różnicę od dwóch lat w tym klubie ,kiedyś król strzelców 4 ligi z 40 bramkami ,więc różnie to może się potoczyc,wiadomo Dąb ma spore szanse bo Unifreeze potęgą żadną nie jest jednak Bała nie raz im wygrywał mecze w pojedynkę,inna sprawa czy gracze Dębu trafią do Miesiączkowa laugh
co do meczu Sparty to ostrożnie,Grom tez jest bardzo mocny i to różnie może byc,wydaje się,że Sparta mocna w sparingach ale jak w lidze będzie... gdyby grał Ratkowski to bym był pewien wygranej jednak bez niego mogą zagrac kiepskie spotkanie raczej to no bet w tej 1 kolejce bo w kolejnych jak najbardziej na Sparte

Do góry
#3320678 - 08/08/2009 19:40 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: twarog2006]
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
IV liga Dolnoslaska

Konfeks Legnica - Prochowiczanka Prochowice typ: 1 , sobota 17:00
derby regionu zapowiadaja sie bardzo interesujaco
ekipa gospodarzy (jestem wychowankiem tego klubu) w poprzednim sezonie uzyskala awans do IV ligi ... przed sezonem doszlo kilku ciekawych zawodnikow ... bramkarz Struchowski (Prochowiczanka) (niezbyt dobry - w mojej ocenie) ... Wojciech Górski (Sląsk Wrocław) .. Postrożny (Kużnia) .. Szuszkiewicz (junior Zagłebie Lubin) oraz po kontuzji wrocil bramkostrzelny Sinkiewicz ... mecze sparingowe z dobrymi rywalami pokazaly ze w tym zespole drzemia spore mozliwosci ... mozgiem druzyny jest doswiadczony Górski ktory ma za soba sporo wystepow w ekstraklasie w bardzwach Zagłebia,Odry czy ostatnio Sląska ... mankamenten tego zespolu jst brak dobrego bramakrza i bardzo mloda obrona , ale chłopaki w niejednym meczu pokazali na co ich stac
Sparingi: Pogon Olesnica (III) 3-3 Konfeks
Konfeks 5:3 Dab Siedliska (V)
Konfeks 4:1 Chojnowianka (IV)
Konfeks 3:2 Strzegom (V)
Kochlice 1:4 Konfeks

natomiast goscie mimo ze w ubieglym sezonie zajeli 3 miejsce to w tym raczej nie beda sie liczyc w walce o wyzsze lokaty ... z druzyny odeszlo az 6 podstawowywch zawodnikow a w ich miejsce nikt wartosciowy nie pryszedl (2 zawodnikow ze spadkowicza z IV ligi Górnika Złotoryja) i bramkarz (Były zawonik Konfeksu) Synanis ... to wszystko na co moze liczyc trener Marcin Cilinski
do tego mecze sparingowe nienapawaja optymizmem .. wysokie porazki z III ligowcami (2:6 z Chrobrym , 1:5 Motobi) wygrana z OdrA wrocław (V) 1:0

na pewno bedzie to ciekawe spotkanie ale wygraja gospodarze ... moim zdaniem sa lepiej przygotowani do startu ... warto zaryzykowac [1] za srednia stawke wink

papa

Do góry
#3321573 - 09/08/2009 04:47 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: kewin]
kewin Offline
Q

Meldunek: 19/04/2005
Originally Posted By: kewin
IV liga Dolnoslaska

Konfeks Legnica - Prochowiczanka Prochowice typ: 1 , sobota 17:00

papa

Konfeks 3:2 Prochowiczanka
mimo ze po 15 minutach gospodarze przegrywali 0:2 zdołali podniesc sie z kolan i wywalczyc cenne zwyciestwo smile

graty za decyzje tym ktorzy skusili sie na to spotkanie ... kurs @1.8 piechota nie chodzi smile

Do góry
#3321678 - 09/08/2009 06:02 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: kewin]
domi Offline
old hand

Meldunek: 11/01/2003
Konfeks w ogóle to będzie dobry typ na tę rundę - beniaminek więc kursy będą raczej zaniżone na nich, a na papierze zespół wygląda naprawdę dobrze - doświadczeni gracze + dobra młodzież (Konfeks zresztą słynie z dobrej pracy z młodzieżą). Z tej ligi myślę, że na plus zaskoczy Chrobry Nowogrodziec - mają pieniążki i paru ciekawych zawodników (np. Jankowski - ex Pogoń Szczecin i Czarni Żagań). Jeżeli chodzi o moje Karkonosze to póki nie zmieni się trener to nudna gra i undery (szczególnie u siebie) to "pewniaki". Dzisiaj w meczu z BKS-em się to potwierdziło, chociaż były szanse (niepodyktowany ewidentny karny, słupek i poprzeczka). BKS Bolesławiec, o którym mówi się, że jest jednym z faworytów po wzmocnieniach zagrał tragicznie słabo.

Do góry
#3322020 - 09/08/2009 15:06 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: domi]
wolfiks Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/08/2006
ja coś napisze z mojego byłego klubu LKS Czaniec 2grupa 4ligi Sląskiej w następnej kolejce będą podejmować młodziutki rekord . I polecam gre na LKS gdyż Atak jest znakomity Starszy Dudzic ( Brat Bartka Dudzica z Cracovii) naparwde robi świetną robotę wczoraj 2bramki i asysta. a Obrona tez Dobra Środek nie do przejścia z Rzaketem i dębina Naprawdę będą mocni w tym sezonie.

Do góry
#3325518 - 11/08/2009 06:18 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: wolfiks]
19kuba50nh Offline
stranger

Meldunek: 28/03/2008
12.08 18:00 Nida Pińczów - Garbarnia Kraków 1.80 3.42 3.50 +2
Lubrzanka Kajetanów - Dalin Myślenice 2.15 3.30 2.75 +2
Kmita Zabierzów - Puszcza Niepołomice 4.15 3.75 1.60 +2
MZKS Alwernia - Hutnik Kraków 3.80 3.55 1.70 +2
Orlicz Suchedniów - Naprzód Jędrzejów 1.80 3.40 3.55 +2
Unia Tarnów - Czarni Połaniec 1.66 3.55 4.00 +2
Górnik Wieliczka - Hetman Włoszczowa 1.35 3.90 6.50 +2
Wierna Małogoszcz - Juventa Starachowice 1.55 3.75 4.50 +2
Beskid Andrychów - Glinik Gorlice 1.60 3.50 4.50 +2

tobet.pl

Upatrujecie jakis faworytow w srodowych spotkniach ?

Do góry
#3328749 - 12/08/2009 19:50 Niższe ligi polskie [Re: 19kuba50nh]
Prem Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/07/2001
A ja mam na dzisiaj propozycję z III ligi dolnośląsko-lubuskiej. Od paru dni czaiłem się na mecz:

futbol 12 sierpnia, godzina 18:00
Vitrosilicon Iłowa - Ilanka Rzepin 2 @2.15 6/10 Tobet
Vitrosilicon to beniaminek ligi, który w ubiegłym sezonie okazał się najlepszy w lubuskiej grupie IV ligi. U siebie klub z małego miasteczka przegrał zaledwie raz i bez wątpienia groźniejszy w wyższej klasie rozgrywkowej będzie na swoim stadionie. Odrębną kwestią pozostaje klasa drużyny. Po awansie zespół wzmocniło jedynie przyjście (a właściwie powrót z wypożyczenia) utalentowanego skrzydłowego Jacka Drożdża z Arki Nowa Sól, ale wobec ubytku czterech zawodników i skromnej kadry, ciężko będzie iłowianom powalczyć o coś więcej jak utrzymanie. Zdecydowanie najsłabszy w tej lidze jest zdecydowanie Łucznik i to on będzie zapewne czerwoną latarnią ligi, ale Vitrosilicon wymieniany jest w przedsezonowych prognozach wśród drużyn, którym grozi uwikłane w obronę przed spadkiem. W sparingach Vitrosilicon remisował głównie z IV-ligowcami (po 1:1 ze Sprotavią Szprotawa i Górnikiem Nowogrodziec). Efektowne zwycięstwo 10:0 z A-klasowym zespołem przekłamuje siłę drużyny. Dobrym punktem odniesienia są za to sparingi, które zarówno Vitrosilicon, jak i jego dzisiejszy rywal, rozegrali z Arką Nowa Sól - trzecioligowym przeciętniakiem. Klub z Iłowy poległ z Arką 2:7 strzelając honorowe bramki w samej końcówce meczu. Ilanka Rzepin, rywal Vitrosiliconu, zremisowała z Arką 2:2, będąc zespołem zdecydowanie lepszym, zwłaszcza po przerwie. Ilanka zakończyła poprzedni sezon na mało imponującym 7. miejscu, ale końcówka rozgrywek w wykonaniu tej drużyny była iście piorunująca. Z ostatnich dziesięciu spotkań Ilanka wygrała siedem, dwa zremisowała i przegrała tylko jedno - z późniejszym mistrzem ligi, Górnikiem Polkowice. Ilanka na finiszu zanotowała ponadto serię sześciu meczów bez porażki na wyjazdach (4-2-0), a warto tu napomknąć, że remisy wywalczone zostały z 2. i 3. drużyną ligi (Polonia Świdnica i Zagłębie II Lubin), zaś jedno ze zwycięstw (2:0) odniesione na boisku piątego zespołu rozgrywek (Motobi Bystrzyca Kąty Wrocławskie). Klub przed nowym sezonem opuścili między innymi ważni zawodnicy w osobach Artura Rozmusa, Adama Więckowskiego i Daniela Onyekachiego, ale braki kadrowe uzupełniono obiecującymi zawodnikami (Maślenik, Nowaczewski). Wynik dzisiejszego meczu zależeć będzie przede wszystkim od motywacji przyjezdnym. Beniaminek na pewno będzie chciał udanie zadebiutować rozgrywki przed własną publiką, jednak na papierze Ilanka ma zespół przynajmniej o klasę lepszy. W ekipie z Rzepina występuje paru zawodników rozpoznawalnych przez szersze grono kibiców. Mowa tutaj o Ivanie Udareviciu, byłym defensorze Polonii Warszawa czy też nigeryjskim tercecie Okeke-Ojikutu-Nnamani, który pojawiał się w prasie w konteście przymiarek transferowych klubów z wyższych klas rozgrywkowych. Wobec wyjątkowo mocnej konkurencji (Chrobry Głogów, Górnik Wałbrzych, Polonia Świdnica) Ilance nie będzie łatwo włączyć się do walki o awans, ale jeśli dziś zagra na miarę swoich możliwości, powinna pewnie ograć beniaminka.

Do góry
#3330077 - 13/08/2009 03:09 Re: Niższe ligi polskie [Re: Prem]
Prem Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/07/2001
Mam nadzieję, że nikt się nie zasugerował... Ilanka zdominowała przeciwnika w pierwszej połowie, ale nie potrafiła zdyskontować swojej przewagi. Drugie 45 minut śmielej rozpoczęli gracze gospodarzy, którzy w 60. minucie dopięli swego i wyszli na prowadzenie. Od tego momentu na boisku istnieli już tylko przyjedni. Vitrosilicon kończył mecz w dziewiątkę (czerwone kartki w 75' i 90'), ale niestety Ilankę było stać na zaledwie jedno trafienie (Ivan Udarević z wolnego w 78'). Remis 1:1.

Cóż poradzić, że Nigeryjczyk Nnamani postanowił dzisiaj strzelać nad bramką...

Dołożę starań, aby w przyszłości pisać mniej, ale efektywniej wink

Do góry
#3333385 - 14/08/2009 17:51 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: domi]
Thomatos3 Offline
journeyman

Meldunek: 22/06/2009
Slask Lubniany-ODERKA OPOLE 2 kurs 1.45 TOBET

kurs troche mały , myslalem ze bedze wiekszy. Pierwszy mecz nowej dryzyny, jaka jest ODERKA. W opolu cel jest jasny awans do 3 ligi, klub objął dobry trener, paru doświadczonych graczy wrocilo do Opola ( Lisinski, Golec, Franek Ścisło), z 1 ligowej ODRY zostalo rowniez paru zawodnikow, dodając do tego zdolna mlodziez druzyna prezentuje sie jak na ten poziom rozgrywek bardzo dobrze. Sparingi pokazaly ze druzyna jest dobrze przygotowana do sezonu . Myle ze w tym meczu( KTORY BEDZIE ROZEGRANY W OPOLU!!) Oderka spokojnie wygra.
typ 10/10 POLECAM!!

Do góry
#3333925 - 14/08/2009 22:44 Re: niższe ligi polskie (III i IV) [Re: Thomatos3]
twarog2006 Offline
Carpal Tunnel

Dobra macie pewniaczka tygodnia bo Tobet jak zwykle odwalił z kursami ale to już nie moja sprawa;) chodzi mi o mecz 4 ligi kujawsko-pomorskiej
Sparta Brodnica-Cuiavia Inowrocław typ 1 kurs 2
Co tu można powiedziec... różnica klas ,jak ktoś śledził moje typy z zeszłego sezonu to zauważył,że obstawiałem porażki Sparty,jednak w nowym sezonie wiele się zmieniło...,Sparta jest teraz głównym kandydatem do awansu,ma zdecydowanie najlepszy skład,pieniędzy też klub ma sporo(bank wykłada pieniądze),więc nic tylko awansowac do 3 ligi,w pierwszym meczu Sparta pechowo zremisowała będąc w przekroju całego spotkania lepsza od Gromu Osie o co najmniej 2 klasy... teraz to już się nie powtórzy,bo powraca Mirek Ratkowski mózg całego zespołu( chłopak z papierami na 2 ligę co najmniej w tym momencie nawet(nie gra wyżej bo po prostu nie chce się ruszac poza Brodnice),do tego doszło 2 nowych Ukraińców którzy grali w 2 lidze w swoim kraju(tak,tak w 2 lidze,ciekawi was pewnie skąd oni się wzięli w Brodnicy?? A to stąd ,że menadżerowie ich są z naszego miasta(oni ogólnie odpowiadają za transfery polaków na wschód czy też niektórych ciekawych nazwisk do polskiej ligi,wiosną prawie ściągneli do LEGII owego sławnego Andriejewa z Levadii,no ale Walter kasy nie chciał wyłożyc, a wracajac do tych Ukraińców to szczególnie ten młody może niedługo pograc gdzieś wyżej w Polsce(strasznie szybki chłopak) w pierwszym meczu nie mogli zagrac bo załatwiali papierkowe sprawy z pobytem u nas...)do tego dochodzi forma Sparty w sparingach gdzie tylko zremisowali z 2 ligową Elaną 1-1 a tak wygrywając pozostałe i grając naprawdę fajną piłkę,dla mnie Sparta jest bitym faworytem do awnasu z tej ligi,stąd proponuje też uderzyc po dobrym kursie jej awans(teraz chyba 18 kurs) ,a to ten sławny typ na którego kiedyś chciałem pożyczyc kase(tylko wtedy chodził po kursie 100;d) no ale skoro każdego tutaj się mierzy jedną miarą to potem można żałowac,bo typ ma duże prawdopodobieństwo wejścia(no chyba,że coś by się wydarzyło zimą ,ale na to się nie zanosi,bo Sparta jestem pewien,że będzie w pierwszej trójce po rundzie jesiennej),a doszli do Sparty tacy zawodnicy jak Roszkowski i Dreszler z Olimpii Grudziądz,Kozłowski z Zawiszy(kiedyś zapewnił im awans do 3 ligi ,Magalski z Remesu Opalenica(naprawdę ciekawy chłopak) i Kural który będzie walczył w tym sezonie o koronę króla strzelców(był na testach w Zagłębiu Lubin ,ale ,że żona spodziewa się dziecka to nie chciał opuszczac rodzinnych stron w tym momencie)Polecam ten typ za grubszą kasę,a ,że będę na meczu mogę dawac cynk jaki wynik,pozdrawiam

Do góry
Strona 11 z 15 < 1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 >

Moderator:  Akhu, Biszop, Ojro