Heh
Co nie zmienia faktu ze BF potraktował to "po swojemu".
Sam widziałem na oczy mase spotkan w których zawodnik przechodzil koło meczu , rowniez w Sopocie (kiedys az tak daleko nie miałem )i niekoniecznie musiały byc sprzedane
A to ze Nole proponowali to pewnie nie tylko jemu. A ze podczas meczu z Vassalo tak kursy sie przedstawiały to wiadome jak ciagle wpływała kasa na vassalo choc wygrywał dawydenko i niekoniecznie on sam musiał w tym maczac palce.... ale potem wyzywac tenisiste latami od wałkow gdy przegra nawet set w karierze to sobie kpiny robicie
Przeczytaj sobie Venon troche wiecej moich postow w tym temacie
Pozatym Venon ja tego forum nie traktowałem jak jakiejs swiatyni
Nie zależalo mi ... bo w temacie powinno sie pisac. Ja pisałem jak mi pasowało
.
-----------------------------------------------------------
I jeszcze jedna sprawa . Naprawde bez obrazy i jakiejkolwiek napinki na koniec.
Grajac od 10 lat trudno nie wiedzec o mecz.pl. Tylko ze w moim przypadku zdanie na temat tego forum było mówiac delikatnie "słabe". Moze raz na dwa miesiace pojawialem sie tu jako "gość" i z godzine poswieciłem by sobie poczytac ogolnie wszystko ( tematy, tio, qc ). Jakie dokladnie zdanie miałem-mam o poziomie tego forum moze pokazac fakt iz dopiero po tylu latach istnienia zdecydowałem sie zarejestrowac . Choc pewnie jakby nie noga w gipsie to tego bym nie zrobil
Zagladałem tu tak jak pisałem od czasu do czasu glownie ze wzgledu na działalnosc Baqu Praktycznie nikogo nikogo wiecej. A wrecz tworczosc niektorych odstraszała mnie by tu zajrzec
W moim odczuciu to jest forum głownie "kolesiowskie" a Ty Venon jestes tego dobrym przykładem bo pod wzgledem sportowym praktycznie nic tu nie wnosisz i takich userów jak Ty jest tutaj pełno
.
Naprawde nie mam zamiaru robic na koniec szoł
Cztery miesiace tutaj w pelni mi wystarczają i utwierdzaja w pogladach jakie miałem przed rejestracją
. W jakims tam stopniu mecz.pl pomógl mi "przetrwac" ten mimo wszystko trudny okers bycia w gipsie
Opuszczenie forum dla mnie nie stanowi zadnego problemu. Choc nie ukrywam ze paru moze i troche wiecej niz paru userów polubilem. Ale to jest za krótko by mnie do nich ciagnęło
Nie prosze o usuniecie mojego nicka
Poprostu nie bede sie logował ani jako gosc uwierzcie mi tez nie bede. Nie czuje wiezi z tym forum moze pojawilaby sie z czasem ale obecnie totalny luz
Pozdrawiam bet
no rep. pls