#3124983 - 11/05/2009 02:27
Re: LIGA POLSKA 2009 - Ekstraliga
[Re: Inzaghi78]
|
Meldunek: 17/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3153748 - 24/05/2009 02:54
[Re: Inzaghi78]
|
member
Meldunek: 14/05/2009
|
Zielona Góra-Gorzów +8 Leszno-Wrocław +14 Gdańsk-Bydgoszcz +6 Toruń-Częstochowa +6 myśle że reszta użytkownikow też wstawi typy na jutro ,ciekawe kto w chociaz w jednym meczu postawi na gości
|
Do góry
|
|
|
|
#3154738 - 24/05/2009 18:59
[Re: grajus87]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
Mam też zdanie że Bydgoszczanie ograją dziś Lotos na wyjeździe . Swoje dziś zrobi Tomek Chrzanowski który zna Gdański tor 44-46
co z tego ze chrzan zna tor jak zamiast motorow ma "osiolki " na ktorych pkty moze zdobywac w lidze niemieckiej czeskiej a nie w ekstralidze ![cool cool](/forum/images/graemlins/default/cool.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3154987 - 24/05/2009 19:52
[Re: rudyfcb]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
a co Panowie myslicie o typie ? R.Sullivan-N.Pedersen H(1,5-0) KL 2.20. Nicki pierwszy raz na tym torze hc po stronie Ryana plus ładny kurs. sulivan jedzie w parze z miedzinskim ktory jest w rewelacyjnej formie i on moze odbierac mu pkty a nickiemu ten nowy tor moze klopot sprawic tylko w jego 1 biegu pozniej raczej juz niepowinien miec klopotow ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3155351 - 24/05/2009 21:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/11/2007
|
Ja na dziś widzę 2 ciekawe pozycje: 1. Unibax (-6) @ 2.00 bet365 ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) niesamowicie silna drużyna u siebie, mozna powiedzieć że razem z Lesznem są 2 drużyny które posiadają składy bez większych luk ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) We Włókniarzu Nicki, Hancock i Lee to za mało na Toruń u siebie, w innych serwisach takie handi najczesciej za 1.8 mozna juz znależć ![cool cool](/forum/images/graemlins/default/cool.gif) 2. Grzegorz Walasek (-1) vs. Matej Zagar ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Grzesio na swoim torze "chodzi" ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) biegi ma według mnie rozpisane korzystniej od Mateja ![smile smile](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) ZKZ odwieczni rywale Gorzowa, beda chcieli za wszelka cenę sprawić lanie gościom Bez wyraźnej pomocy Walaska może to okazać sie niewykonalne.. Torun i Grzesio!! ![boks boks](/forum/images/graemlins/default/boks.gif) Pozdrawiam ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3155536 - 24/05/2009 21:52
|
member
Meldunek: 03/04/2007
|
Do pierwszego meczu pozostało już tylko półtorej godziny, dlatego pozwolę sobie na przemyślenia odnośnie dzisiejszej kolejki Ekstraligi. Gdańsk - Bydgoszcz. Gospodarze podbudowani wygraną z Lesznem, zechcą powtórzyć to samo z Polonią. Moim zdaniem uczynią to w granicach do 10 oczek. Niepewna forma fizyczna Sajfutdinowa też może mieć wpływ na końcowy wynik. Powyżej koledzy piszą nt. Chrzanowskiego. Cóz z tego że zna ten tor. Obecni zawodnicy gdańskiej drużyny znają go nie gorzej, rzekł bym, że nawet lepiej, a Skóra w parze z Chrzanowskim (+0,5) z Tobetu jest w sam raz do grania. Leszno - Wrocław Byki po ostatniej wpadce zechcą się udanie zrewanżować, przede wszystakim swoim kibicom. Przeciwnik jak w sam raz na wysokie zwycięstwo w granicach 20 pkt. Poza Crumpem nie widzę u gości ridera, który mógłby odbierać miejscowym punkty. Zielona Góra - Gorzów Gospodarze mają patent na rywala zza miedzy. W ubiegłym roku wygrali nawet na obiekcie Stali. Gollob bez ikry, słabsza juniorka. Miejscowi wygrają do 10 pkt. Toruń - Częstochowa Dzisiaj czeka gospodarzy rzeczywisty sprawdzien, bo do grodu Kopernika zawita duet Pedersen - Hancock, który w razie sześciu startów jest w stanie uzbierać nawet ponad 30 pkt. Richardson i pozostali też mogą coś dorzucić i moim zdaniem emocje będą do samego końca. Może i Unibax wygra, ale na pewno bardzo skromnie. Najwyższy hc 7,5 na przyjezdnych znalazłem w Toto Moje typy w róznych konfiguracjach grałem w oparciu o powyższe przemyślenia. Zarówno w Millenium, Totomiksie, jak i Tobecie m.in. Gollob under 11,5 Hampel over 11,5 Kasprzak - Nicholls(+3,5) 1 Sullivan +1,5 - Pedersen 2 Hancock over 11,5 Leszno - Wrocław (+16,5) 1 Protasiewicz - Gollob 1 Miedziński (+1,5) - Hancock 2 Hampel - Jędrzejak (+3,5) 1 Gdańsk - Bydgoszcz (+8) 1
|
Do góry
|
|
|
|
#3155655 - 24/05/2009 22:43
[Re: speedway maniak]
|
veteran
Meldunek: 18/11/2007
|
Czy z tym biciem bydgoszczan w Gdańsku to aby nie wszystko zależne od kiepskiej dyspozycji fizycznej Emila? A jeśli pojedzie na swoim normalnym poziomie? 8-10 pkt to spore handy...
|
Do góry
|
|
|
|
#3155683 - 24/05/2009 22:55
[Re: GreyTiger]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/11/2007
|
Zdecydowałem sie zagrać kolejne 2 pozycje: 1. Leszno (-16) @ 1.83 bet365 Leszno podraznione ostatnia wtopą na wybrzeżu będzie chciało sie odgryżc i niewątpliwie to zrobią. Ofiara został Wrocław ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Jedyną wątpliwością jest rozmiar porażki wrocławian, myśle że 16 punktowy hadnicap jest do przeszkoczenia jako, że sam Crumpy z nędznym ostatnio Nichollsem nię będa w stanie obronić tego handicapu a Leszno u siebie na torze jest bardzo silne ![boks boks](/forum/images/graemlins/default/boks.gif) 2. Gollob poniżej 12pkt @ 2.25 bet365 Tomek w lidze się nie popisuje, za torem w ZG nie przepada i nie zdziwię sie jak przegra na nim nawet z Zengota ![cool cool](/forum/images/graemlins/default/cool.gif) Dla porównania kurs na ta pozycje w milenium wynosi 1,6 ![boks boks](/forum/images/graemlins/default/boks.gif) Powodzenia, pozdrawiam!! ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#3155701 - 24/05/2009 23:03
|
veteran
Meldunek: 18/11/2007
|
Czy z tym biciem bydgoszczan w Gdańsku to aby nie wszystko zależne od kiepskiej dyspozycji fizycznej Emila? A jeśli pojedzie na swoim normalnym poziomie? 8-10 pkt to spore handy... Co to znaczy dla Ciebie na normalnym poziomie Emil w Gdansku, hm? ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Napisz mi kto tam ma zdobywac punkty oprocz niego i Jonssona To by dla mnie znaczyło Emila robiącego 13-14 punktów w 6 startach. Kto jeszcze? Mam po prostu mniejsze od Ciebie przekonanie, że Davidsson i Lindbaeck będą tylko statystami.
|
Do góry
|
|
|
|
#3155705 - 24/05/2009 23:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/06/2007
|
Czy z tym biciem bydgoszczan w Gdańsku to aby nie wszystko zależne od kiepskiej dyspozycji fizycznej Emila? A jeśli pojedzie na swoim normalnym poziomie? 8-10 pkt to spore handy... Co to znaczy dla Ciebie na normalnym poziomie Emil w Gdansku, hm? ![wink wink](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Napisz mi kto tam ma zdobywac punkty oprocz niego i Jonssona ![cool cool](/forum/images/graemlins/default/cool.gif) Jak widzisz Bydgoszcz radzącą sobie z 8 punktowym handi skoro Leszno dostalo w Gdansku 49:41 , hm? ![grin grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif) Zastanawiam sie nad tym wszytskim i nie widze innego rozwiazania jak pewny win gospodarzy Slaby Gorzow wygral w Gdansku, czemu Bydgoszcz ma tego nie zrobic ? Oczywiscie mecz za chwile, wiec postawic (oprocz live bettingu) nie mozna. Ja mimo wszystko sklanialbym sie ku handi +8,5 dla gosci. Jezeli Lindbaeck,Chrzan i Davidsson zrobia 18pkt, to bedzie ciekawie.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|