No to fakt, z dostępnych do anulowania wypłata znika bardzo szybko tego samego dnia. Potem to już rzeczywiście od banku zależy. U mnie w takim tempie idzie wypłata na visę z banku milennium. Na mb schodzi też szybko i prawie od razu jest na koncie mb.
W odróżnieniu od np. bwina nie można jednak żonglować wyplatami, wpłacasz X przez mb i Y kartą i jeśli coś wygrasz to raczej nie ma opcji żeby bez kontaktu z nimi nie wypłacić X na mb, Y na kartę i dopiero nadwyżkę dopiero na to, co wybierzesz. Ale dla mnie to nie problem. Może wystarczy po prostu skontaktować się z nimi i wtedy zmieniają rodzaj wypłaty, tego nie wiem. Nie ma chyba co kombinować z wypłatą i wpłatą poprzez konto bankowe. Pozostałe metody są ok. Dodatkowo, ja np. mam konto w bet365 od czasów bonusa 500/500 (wczesnego), potem możesz wpłacać i wypłacać na karty bez żadnych dodatkowych weryfikacji skanów kart, adresów itp.
No i jeszcze jak obraczas kasiorą, to dają co tydzień bonusa 50 na waciki, w tym zazwyczaj jak wypłacisz to jeszcze się na jednego załapiesz. W sumie to mógłbym buka polecić i polecam. Miażdży livem
Grajcie dopóki Wam limitu starczy i nigdy nie kontaktujcie się z polskim a jedynie anglojęzycznym supportem.