#3223196 - 22/06/2009 05:06
Re: Co mnie wkurza? [32]
[Re: Self-Confident]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/03/2005
|
skąd jesteś? będziesz za tydzień w Poznaniu? z Mazowsza nie bede, praca i studia zaoczne nie pozwalaja mi teraz na zadne wyjazdy pije sam chyba ktos tak tu pil... Adammm? Twoje zdrowie
|
Do góry
|
|
|
|
#3223215 - 22/06/2009 05:13
[Re: Maldini$$]
|
shaken not stirred
Meldunek: 07/07/2005
|
qurwa qurwa qurwa qurwa qurwa (...) Ja pierdole qurwa jebana qurwa ja pierdole debil debil debil qurwa A idź pan w chuj , co ja odpierdalam j.w.
|
Do góry
|
|
|
|
#3223274 - 22/06/2009 05:50
[Re: Maldini$$]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 20/12/2008
|
qurwa qurwa qurwa qurwa qurwa JA już więcej nie pije chociaż na wódkę też bym poszedł Ja pierdole qurwa jebana qurwa ja pierdole debil debil debil qurwa A idź pan w chuj , co ja odpierdalam Dobrze że wracam do grania to jedyne mnie trzyma super temat bardzo pięknie i nie chciałbym nic psuć, ale trzeba coś qrwa o dziewczynach wspomnieć
|
Do góry
|
|
|
|
#3225945 - 23/06/2009 03:27
[Re: javapl]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
wkurza mnie to ze jak leci jaka piosenka/melodia ktora mnie zainteresuje i latwo wpada w ucho to ja na drugi dzien nuce/podspiewuje to jak popierdo... Lenka 'The Show', Groovebusterz 'talk to me', Candy Girl 'Wszystko czego chce'... nie sa to moje klimaty a mimo to zostaj mi w glowie i dzisiaj przed egzamem zamist namietnie czytac notatki to se nucielem te pierdoly p.s. Bullet
|
Do góry
|
|
|
|
#3226032 - 23/06/2009 03:39
[Re: anfa_]
|
Knockin' On Heaven's Door
Meldunek: 21/03/2007
|
gram,green a typ i tak wszedł i tak kilka razy no to kur.wa mówię dosyć,bede twardzielem i popłynąłem a mogłem zgreenować
|
Do góry
|
|
|
|
#3226421 - 23/06/2009 08:35
[Re: Bullet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2009
|
Dziś jeden sk.urwiel w kolejce okradł moją żonę jak sama jechała do pracy wyrywając jej komórkę jak pisała smsa Mam nadzieję, że jak będę jechał z nią do pracy co bardzo często się zdarza to go spotkamy kiedyś i wtedy na pewno dostarczę mu wielu niezapomnianych wrażeń A poza tym wkurzają mnie wyniki z Wimbledonu jak na razie bullet teraz policja jest w stanie po adresie imei telefonu namierzyc Twój telefon co do kilku metrów i gdzie do kogo kto dzwonił. Jesli tylko bedzie sie policji chciało ukraść telefon to najwieksze debilstwo raz dwa moga Cie namierzyć. wiec życze powodzenia oby sie tym nygusa zamiast łapać kierowców przy wjezdzie i wyjezdzie do miejscowosci na radar zachciało i ryszyli by DUPSKA i poszukali telefony!! wkurza mnie to ze te Pajace stoja przy wlocie do miejscowosci jak jeszcze nawet mieszkan nie ma a wiadomo ze nikt nie hamuje do 50 przed miejscowoscia tylko sciaga noge z gazu (jesli w ogole to robi) niech stoja dalej tam gdzie przekroczenie pretkosci naprawde jest niebezpieczne a nie K***a tam gdzie latwo nabic sobie $$$$$ na szczescie ostatnio nie mialem okazji sie z nimi spotkac ale zawsze mnie to wQ***ia jak widze!!! i jak tu nie je**ć Policji.
|
Do góry
|
|
|
|
#3230257 - 25/06/2009 00:45
[Re: dewoj]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Wku.wia mnie fakt ze przyjdzie taki 'gogus' na egzamin, ktory to raz byl na wykladzie i jeszcze z alkoholowych oddechem spyta sie czy mam moze cos do pisania na egzam pozyczyc. Prawie w ogole na cwiczenia nie chodzil [ba nawet zaliczenia z cw nie mial]... a zdaje na ocene BDB osobiscie oblalem i pewnie dlatego jestem wqrwiony, ale sam uczylem sie przegladalem ksiazke [o zaliczeniu wszystkich wykladow i cw juz nie wspomne]. Braklo 2 pkty, no nic czeka mnie poprawka, tyle dobrze ze material sobie dokladnie przypomne/powtorze gdzie tu sprawiedliwosc koorwa, no pytam sie gdzie
|
Do góry
|
|
|
|
|
|