#3221750 - 21/06/2009 16:09
Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej /8/
[Re: piotrekFCB]
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Po pierwsze to troszkę szacunku - Polonii, a po drugie gdzie kolego reprezentujący tutaj Polonię napisał, że jest dumny z tego, że klub gra na licencji Groclinu? Czytajmy ze zrozumieniem bo potem wychodzą kwiatki. Kibice nie mają wpływu na to co się dzieje w klubie, niestety ale taka jest prawda, ewentualnie mogliby zrobić bojkot meczy z udziałem Polonii w najwyższej klasie rozgrywkowej, tak jak zrobił Zawisza swojego czasu z Hydrobudową i jak wszyscy wiemy tę walkę wygrali Polonia obrała taką a nie inną drogę i trzeba to uszanować. Nie chciałbym się rozpisywać na temat warszawski bo tak się składa, że mam szacunek do Legii jak i do Polonii. Nie ukrywam, że w tegorocznej walce o MP kibicowałem Legii. Nie przywoływałbym tutaj sytuacji kuriozalnych, mowa tutaj o takich sytuacjach jakich opisał @Magik np z tą dziewczyną na derbach. Takich sytuacji na pewno można napisać więcej, z jednej jak i drugiej strony, sytuację takie się niestety zdarzają. Z mojej strony tyle na temat Polonii i Legii
|
Do góry
|
|
|
|
#3221953 - 21/06/2009 19:20
[Re: Amkwish]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/01/2005
|
On________mimo całej sympatii jaką mam dla Ciebie, uwazam, ze bedzie Ci coraz trudniej znajdować racjonalne argumenty w dyskusji.
Powstaje spółka Wielka Polonia. Jej celem będzie m.in. przejęcie w zarządzanie obiektu przy Konwiktorskiej. Prezesem organizacji zostanie Michał Listkiewicz.
Z wyrazami współczucia
amk Samego pomysłu powstania spółki nie podwazam oczywiscie... Ale sam Listkiewicz dla mnie to człowiek, który powinien byc w celi obok fryzjera we Wrocławiu a nie angazowac sie w działanie na rzecz Polonii ( czy wogóle działanie w jakimkolwiek innym klubie ) Człowiek po uszy umoczony i przymykajacy oczy na postepującą korupcje w Polskiej piłce ma stanąc na czele tej spółki??? Kpina jakaś... Zresztą zyjemy w kraju w którym chyba wszystsko jest mozliwe...Poczekam na rozwój wydarzen w tym temacie..
|
Do góry
|
|
|
|
#3222921 - 22/06/2009 03:43
[Re: blackjack]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
Akurat na miejscu kibiców Piasta bym się cieszył Gra o wyższe cele na razie wam nie grozi a dzięki układom jakie ma Koźmiński pewnie parę lat pogracie na najwyższym szczeblu rozgrywek bardzo dobrze powiedziane... a jak mysliscie dlaczego Gornik nie spadl jak Kozminscy w Zabrzu byli. Kibice nie sa slepi i glupi. Jak juz wczesniej napisalem, dobrze ze kibice Gornika mozna powiedziec wyjebali z Zabrza Marka Kozminskiego, 'wielkiego prezesa'. Wstyd mi, bo moj klub juz wtedy mial spasc, ale moze nawet dobrze sie stalo ze spadl teraz. Sponsor sie nie wycofa a kadra Gornika na 99% zostanie ta sama + moze co najmniej jeden snajper. A teraz cos o GieKsie: W poniedziałek dojdzie do kluczowych rozmów pomiędzy szefami GKS Katowice i potencjalnym właścicielem klubu, firmą Centrozap. Podstawą negocjacji jest list intencyjny przysłany na Bukową, a zawierający punkty, które nie przypadły do gustu części działaczy Katowic. Najwięcej kontrowersji budzi zaprzestanie działalności przez Stowarzyszenie Sympatyków Klubu i sprzedanie sponsorowi praw do nazwy i herbu klubu, budzące skojarzenia z czasami Dospelu.w szczegolnosci dziwny jest fakt zaprzestania dzialnosci Stawarzyszenia ciekawe jak oni sobie to wyobrazaja... Byc moze w II lidze doczekamy sie rekordu publiki na Slaskim. Ale to dopiero pozniej
|
Do góry
|
|
|
|
#3223826 - 22/06/2009 19:20
[Re: Ojro]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
Trzeciak wysyła legionistów na klepiskoPiłkarze Legii Warszawa przez najbliższe dwa lata trenować będą w fatalnych warunkach - alarmuje "Fakt". Ze względu na budowę nowego stadionu legioniści musieli opuścić Łazienkowską i znaleźć nowe miejsce, gdzie będą mogli trenować. - Szukaliśmy boiska na wyłączność w Warszawie, ale nikt nie wyraził zgody na taki warunek - mówił dyrektor sportowy warszawskiego klubu, Mirosław Trzeciak. Były reprezentant Polski postawił więc na kompleks treningowy w Mirkowie pod Warszawą, choć znajduje się on w opłakanym stanie. Murawa jest nierówna, betonowe trybuny rozsypują się, a bramki rdzewieją. Ehhh stary ukochany Rks Mirków Konstancin-Jeziorna sie grało za małolata tam płyta nie jest wcale zła a zniszczone trybuny piłkarzom raczej nie będą przeszkadzać w treningach...licze na to że magia Mirkowa przywróci blask tej drużynie
|
Do góry
|
|
|
|
#3225294 - 23/06/2009 00:25
[Re: Legia]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
ta słabiutka estońska drużyna którą pewnie myślicie że Wisła pojedzie conajmniej piątką napsuła sporo krwi między innymi Crvenie Zvzdzie Belgrad. Prowadzili 2:0 u siebie i stracili bramke w 90ej minucie dopiero...
Zas w zeszlym roku ta mocarna ekipa, bedac w trakcie sezonu, dostala 2x po rzopie w I rundzie elim. od Droghedy, potegi z Irlandii. Czy to nie Ty proponowales mi, zebym sie zajal jablkami, a nie pilka nozna jak przed rewanzem z Zydami napisalem, ze Wisla ich rozjedzie? Proponuje zdjac rozowe okulary i przejrzec na oczy. To, ze nasza antypatia gra w LM, a nie ukochany klub nie znaczy od razu, ze przyniesie wstyd. Nie ma chyba w Polsce klubu, ktory grajac regularnie w europucharach od roku ok. 2000 nie ma na swoim koncie haniebnej wpadki. Dziwne, ze jak zwykle krzykacze odnosza sie tylko do Valerengi i Dynamo Tbilisi.
|
Do góry
|
|
|
|
#3225470 - 23/06/2009 01:21
|
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...
Meldunek: 24/11/2003
|
niniejszym sezon ogórkowy uważam za rozpoczęty W sumie po paszczurze którego wkleiłeś to musi Ci sie bardzo nudzić A któż wycedził te słowa: Na pewno żadna z tych drużyn nigdy nie ma dużych osiągnięć w europejskich pucharach, chociaż nasz dorobek z ostatnich lat również nikogo nie powala na kolana ??
|
Do góry
|
|
|
|
#3225621 - 23/06/2009 02:06
|
veteran
Meldunek: 27/06/2007
|
Już wiemy w jakich koszulkach zagra Przyszły Mistrz Polski : Zapewne pojawi się jeszcze logo Bwin Myślę ża każdy powinien sprawić sobie takie wdzianko W Warszawie same paszczury A tak poza tym to martw się o swoją Legię, żeby Owce nie pokonały takiej potęgi jaką jest zapewne Legia Warszawa :Grin: A tak poza tym to masz tutaj namiary na psychiatrę w Warszawie. Poradnia zdrowia psychicznego - psychiatryczna 00-363 Warszawa, Nowy Świat 58 A, tel.: 826-46-94 Ja bym na Twoim miejscu się zgłosił Do moderatorów: Sory, ale nie mogłem się powstrzymać
|
Do góry
|
|
|
|
#3225718 - 23/06/2009 02:34
[Re: Kibickr]
|
Meldunek: 14/05/2001
|
Panowie,te wzajemne wyzywanie, to dziecinada,i ten portal nie jest dobrym miejscem na to. Wiem,że Niektórym z Was nazwa LEGIA,ciężko przechodzi przez gardło,a niektóre posty McDziarza,są tak fanatyczne,że aż niesmaczne,ale bierzcie to z przymróżeniem oka. Są kibice, i są fanatycy pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#3226230 - 23/06/2009 05:10
|
addict
Meldunek: 26/07/2006
|
Trzeciak wysyła legionistów na klepiskoPiłkarze Legii Warszawa przez najbliższe dwa lata trenować będą w fatalnych warunkach - alarmuje "Fakt". Ze względu na budowę nowego stadionu legioniści musieli opuścić Łazienkowską i znaleźć nowe miejsce, gdzie będą mogli trenować. - Szukaliśmy boiska na wyłączność w Warszawie, ale nikt nie wyraził zgody na taki warunek - mówił dyrektor sportowy warszawskiego klubu, Mirosław Trzeciak. Były reprezentant Polski postawił więc na kompleks treningowy w Mirkowie pod Warszawą, choć znajduje się on w opłakanym stanie. Murawa jest nierówna, betonowe trybuny rozsypują się, a bramki rdzewieją. Ehhh stary ukochany Rks Mirków Konstancin-Jeziorna sie grało za małolata tam płyta nie jest wcale zła a zniszczone trybuny piłkarzom raczej nie będą przeszkadzać w treningach...licze na to że magia Mirkowa przywróci blask tej drużynie na co Ty takie pierdoły piszesz i cytujesz, i tak znając życie legła swoją przygodę zakończy na 2giej, 3ciej rundzie.. taka jest prawda a te cytaciki to sobie daruj, bo nic ciekawego nie wnoszą, już tylko fakt chce o nich pisać co do tych złych warunków, to klepisko idealnie będzie się komponować z ich grą, na nim będzie będzie się im lepiej grało aniżeli mieli by grać na najlepszej murawie
|
Do góry
|
|
|
|
#3226247 - 23/06/2009 05:20
|
addict
Meldunek: 26/07/2006
|
Myślę ża każdy powinien sprawić sobie takie wdzianko hahhahahaha, nie skomentuje tego, jestes tak subiektywny w ocenie Twojego ukochanego zespołu, że aż nie da się czytać Twoich postów, ciekawe czy z "bukmacherskiego" punktu widzenia też patrzysz na ich ... mecze (cieżko to nazwać meczami, raczej kopaninę) dlatego Twoje analizy meczów Legii są mało warte, sorry ;]
|
Do góry
|
|
|
|
#3226446 - 23/06/2009 14:35
[Re: BookerS]
|
The Famous McD
|
Myślę ża każdy powinien sprawić sobie takie wdzianko hahhahahaha, nie skomentuje tego, jestes tak subiektywny w ocenie Twojego ukochanego zespołu, że aż nie da się czytać Twoich postów, ciekawe czy z "bukmacherskiego" punktu widzenia też patrzysz na ich ... mecze (cieżko to nazwać meczami, raczej kopaninę) dlatego Twoje analizy meczów Legii są mało warte, sorry ;] oddychaj...
|
Do góry
|
|
|
|
#3226458 - 23/06/2009 15:09
[Re: BookerS]
|
The Famous McD
|
ciekawe czy z "bukmacherskiego" punktu widzenia też patrzysz na ich ... mecze (cieżko to nazwać meczami, raczej kopaninę) dlatego Twoje analizy meczów Legii są mało warte, sorry ;]
z jakiegokolwiek punktu widzenia gołym okiem było widać że Legia jest źle przygotowana pod względem fizycznym i gra zbyt chimerycznie żeby na nich stawiać. więc w tej rundzie niemal całkowicie odpuściłem granie Legii. W zasadzie tylko raz w tej rundzie odważyłem się ją pewniej i mocniej pograć i zainwestować w wygraną Legii kilka tysięcy >>> to był mecz z Piasem Gliwice po kursie >2 .
|
Do góry
|
|
|
|
|
|