Opcje tematu
#315347 - 27/03/2005 15:58 Podsumowanie
Undying19 Offline
stranger

Meldunek: 27/03/2005
W ciągu 3 ostatnich dni sporo się naczytałem waszych postów i tego jak najeżdżacie na większość bukmacherów. Mam mętlik w głowie. Czasami sobie myślę, że skoro ci bukmacherzy tak oszukują, po to żeby wyjść na swoje, to po co w ogóle u nich grać, po co ryzykować? Odpowiedź pewnie jest jednoznaczna - chęć zysku, a wiadomo, że zysk się kojarzy z ryzykiem. No więc myślę, że pora na podsumowanie. Zrobiłem sobie krótkie notatki odnośnie kilku buków i proszę mnie poprawić, jeżeli coś się zmieniło, lub to jest niezgodne z prawdą. Gamebookers nie ma swojego konta w Polsce, więc przelew bankowy kosztuje min. 15zł (nie wiem jak jest w przypadku karty). Sportingbet również nie ma konta w Polsce, ale plusem jest to, że ma sprawny support i szybko odpowiada na maile. Kolejne dwie firmy, tak często tutaj wymieniane to Expekt i Betandwin. B-a-w robi przekręty zazwyczaj jeżeli gra się toczy o duże stawki, co raczej mnie nie będzie dotyczyło. Największe nieścisłości są przy obstawianiu np. na overy albo na skoki czy wyścigi konne. Teraz chciałbym was poprosić o pomoc w doradzeniu czegoś. Poszukuję bukmacherów z aktualnym bonusem. Mam zamiar przelewać kasę za pomocą przelewów bankowych. Chcę grać w PLN i obstawiać w 90% na piłkę nożną - znane ligi. Ewentualnie troche hokeja i tenisa. Kolejna sprawa to co to jest Moneybookers i Neteller. Na jakiej zasadzie to działa i czy to jest bezpieczna forma wypłacanie pieniędzy? Jak jeszcze coś mi się wspomni to napiszę. Pozdrawiam

Do góry
Bonus: Unibet
#315348 - 28/03/2005 22:48 Re: Podsumowanie
Undying19 Offline
stranger

Widzę, że wszyscy się palą, żeby odpowiedzieć. Panowie nie tak ostro, po kolei, bo nie nadążam czytać A tak przy okazji to jakie są prowizje przy wpłacie i wypłacie kasy z Netellera?

Do góry
#315349 - 28/03/2005 23:47 Re: Podsumowanie
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
o netellerze czytaj tutaj

co do bukow to napisales ze chcesz grac w 90% pilke nozna znane ligi nie za wielka kase wiec na dobra sprawe kazdy z bukow wymienionych przez Ciebie sie do tego nadaje

Na poczatek proponuje Ci betandwin - byla tam promocja: podwajali Twoj depozyt. Czy jeszcze jest? Chyba tak, ale lepiej niech ktos potwierdzi. Ponadto baw ma najbogatsza oferte w sieci, wiec naprawde jest co grac Co prawda jak bedziesz duuuzo i czesto wygrywal to naloza na Ciebie limity - bedziesz mogl postawic na dany mecz np. tylko 5 euro, ale nic nie stoi na przeszkodzie aby wtedy zwinac manele i przeniesc sie gdzies indziej Zreszta za jakis czas i tak dojdziesz do wniosku ze 1 konto to za malo i zalozysz sobie konta u innych buków

Pozdrawiam

Do góry
#315350 - 29/03/2005 00:03 Re: Podsumowanie
kakavos Offline
member

Ja wlasnie zapisalem sie do Betandwin,jutro wplacam kase przelewem podobnie jak TY.Promocja trw do 30 marca wiec jesli chcesz zeby podwoili Ci depozyt to spiesz sie:).Wyslalem emeil do tych matolow czy jesli wplace przed 30 a na ich konto wplynie kasa po uplywie terminu promocji to czy bedzie przyslugiwal mi ten bonus.Odpowiedzieli ze tak(pewnie chca zebym szybko wplacil):)zobaczymy czy walka nie bedzie...
P.S.jak sie robi te wzsystkie usmiechy bo wyczaic nie moge?ten niebieski co zyga najlepszy:)
pozdro i powodzenia.

Do góry
#315351 - 29/03/2005 11:53 Re: Podsumowanie
Undying19 Offline
stranger

Z tego co się orientuję, to obecnie są 2 promocje. Pierwsza to ta, z której ty chcesz skorzystać i ona trwa do 30 maraca ale jest tylko dla tych użytkowników, którzy już wcześniej mieli u nich konto, jednak z niego niekorzystali około 2 lata (tam jest data od 2003 ale nie pamietam dokladnej). Natomiast ta druga promocja, z której ja chce skorzystać trwa do końca 2005 roku i jest dla nowych użytkowników. Buźki są chyba jak dasz na "odpowiedź", a nie na "szybka odpowiedź". Pozdrawiam
Ps. Szkoda, że nikt więcej nie chce odpisywać, bo mam jeszcze kilka pytań:(

Do góry
#315352 - 29/03/2005 11:59 Re: Podsumowanie
kakavos Offline
member

Ja tez poraz pierwszy zakladam konto w baw.Ta promocja o ktorej mowisz(dla tych ktorzy zapisuja sie poraz pierwszy)rowniez polega na podwojeniu depozytu?
Jesli masz pytania to wal smialo to co wiem postaram Ci sie przyblizyc

Do góry
#315353 - 29/03/2005 12:26 Re: Podsumowanie
Undying19 Offline
stranger

Nie spodziewałem się, że tak szybko odpiszesz Tutaj masz linka ze szczegółami bonusu, musisz sie przez niego zarejestrować https://www.betandwin.com/Default.aspx?aid=4603&pt=2. Teraz czas na pytania. Mój starszy ma konto w Getin Banku i mam zamiar grać na jego koncie.Chcę wpłacić do BAW 120zł i mieć 120zł bonusu i planuje wpłacić do Sportingbet 80zł żeby mieć 80zł bonusu. Problem w tym, że do Sportingbet można wpłacić jedynie za pomocą karty, MB lub Netellera. Planuje założenie konta w MoneyBookers i w związku z tym chciałbym się dowiedzieć ile się płaci prowizji za przelewy, bo na tej ich stronie raz pisze, że opłata za przelew wynosi max 0,5 Euro a raz pisze, że 1,8 Euro. Pytanie jest takie ile zapłace prowizji przelewając kase z MB do SB, ile jeżeli zrobie przelew z SB do MB i ile jeżeli bede chciał zrobić przelew z MB do Getin Banku. Czy każdy bukmacher ma jedną wypłate w miesiącu za darmo? Czy nie ma problemów z przelewami bankowymi, chodzi o to, czy to ma znaczenie w jakim banku mam konto? Z tego co czytałem to najpopularniejszymi bankami wśród graczy jest Mbank, ING i PKO. Od kiedy strona MB jest po polsku?

Do góry
#315354 - 29/03/2005 12:42 Re: Podsumowanie
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
Nie bardzo rozumiem dlaczego chcesz miec konto w zlotowkach? Potem bedziesz chcial miec konto u innych buckow i tem na przyklad da sie otworzyc tylko w euro czy w $. Pewnie mozna miec u jednego w zlotowkach, u innego w $ ale to nie jest wygodne. Wg mnie lepiej miec wszystko w euro. Wplacasz do Moneybookers - kosztuje to tyle co przelew w Polsce. Za 2 dni masz kase i do wielu buckow wplacesz / wyplacasz za darmo.

Radze ograniczyc ilosc przelwow z konta do MB i odwrotnie - w sumie raz przelac do MB i potem tylko wyplacac nadwyzki z buckow co pol roku na przyklad. Albo jak nie bedzie Ci szlo granie to tylko wplacac do MB caly czas - tego nie zycze akurat.

Wojtek

Do góry
#315355 - 29/03/2005 12:52 Re: Podsumowanie
kakavos Offline
member

Ziomus zarzyles mnie strasznie tymi pytaniami
Sam nie mam konta w MB wiec jesli chcesz sie czegos dowiedziec onim sprobuj na temacie z tym zwiazanym.
Jesli idzie o Sporingbet to maja konto tylko za granica i jesli bedziesz chcial przelac kasiorke normalnie z banku bezposrednio na ich konto to prowizja bedzie kosmiczna (cos kolo 40 zybli chyba).
W Twoim przypadku jesli bedziesz czesto wplacal i przelewal z jednego buka do drugiego MB jest jak najbardziej wskazane,ale czy sa prowizje i jakie w przelewach miedzy nimi a bukami niestety nie mam pojecia

Do góry
#315356 - 29/03/2005 12:53 Re: Podsumowanie
Undying19 Offline
stranger

Konto w złotówkach chcę mieć po to, żeby nie tracić kasy na przewalutowaniu i chcę zrobić tak, że wpłace, do SB 80zł poprzez MB, obróce tym 4x, wypłace przez MB i już więcej im kasy nie wpłace, chyba że bede miał jakis pomysł, albo jakis korzystny bonusik sie straci... A co z reszta odpowiedzi?

Do góry

Moderator:  rafal08