#313225 - 22/03/2005 09:51
Ogłoszenia/kontrowersje/sugestie
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/07/2001
|
Idea tego tematu jest chyba jasna...
Z dniem dzisiejszym wchodzi w życie nowy punkt regulaminu, tj. punkt 42b: 42b. Jeśli rywal zagrał dany typ, nie można zagrać tego samego spotkania z handicapem, tj. jeśli przeciwnik zagrał "1", można dać "x" lub "2", ale żaden handicap (czy to na gości czy gospodarzy) nie jest dozwolony.
Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#313227 - 22/03/2005 19:21
Re: Ogłoszenia/kontrowersje/sugestie
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
Quote:
Hahahha to chyba mój casus ;-)
To był nasz casus 
pzdr)
|
Do góry
|
|
|
|
#313230 - 23/03/2005 14:27
|
Carpal Tunnel
|
Nie wiem jak skasować cały post... Wiadomość usunięta, ale sondy nie potrafię wywalić...
Wracając do tematu poruszonego przez apofisa jakie macie zdanie co do tej kwestii, tj. kursów w granicach 1,01-1,12. Warto zakazać ich gry, jakie jest Wasze zdanie?
|
Do góry
|
|
|
|
#313232 - 23/03/2005 16:30
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Zakaz podawania kursów 1.01? To tak, jakby zakazać gry taktycznej, zagrałem tak kiedyś i kurs 1.02 mnie nie wszedł, liga CHILE lub PERU się kłania, handlują tam ostro:).
Mam pytanie, mianowicie, czy Prof jest sponsorem tego konkursu, albo trzeba go promować? Ponieważ tak fatalnej strony w życiu nie widziałem, tragiczna jest, oferta tak przedstawiona, że nie chce już tam więcej wchodzić, nawet na największym kacu, zrobiłbym im lepsza stronę, dlatego czy trzeba z tej strony tylko typy dawać? Nie lepiej zmienić na coś na poziomie?
|
Do góry
|
|
|
|
#313233 - 23/03/2005 17:22
|
Carpal Tunnel
|
Z małymi kursami macie rację, niekoniecznie 1.01 muszą wejść, zresztą można przecież zagrać ultraofensywnie i strzelić 10 goli i wtedy nawet delikwent grający 1.01 będzie bezradny...
Co do strony Profesjonala... Owszem Prof nas nie sponsoruję i nie jesteś pierwszą osobą, która skarży się na tę stronę. Od przyszłego sezonu na pewno będziemy wykorzystywać kursy z STS, strona szybciej działa, a oferta podobna. Ten sezon jeszcze się "pomęczmy". Jak już zaczęliśmy z Profesjonalem to dociągnijmy to do końca.
Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#313234 - 25/03/2005 10:28
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#313235 - 11/04/2005 08:08
|
Carpal Tunnel
|
Co do odwołanej kolejki i kolejki następującej po niej - wszyscy, którzy nie podali typów są zobowiązani do uczynienia tego do niedzieli 17.04, tj. do tego czasu powinny być rozegrane: XII (odwołana), XIII i XIV kolejka.
Jeśli ktoś już podał typy na kolejki XII i XIII, a rywal tego nie uczynił to nie ma walkowerów. Wszystkie podane już typy na w/w kolejki się liczą.
Pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#313236 - 16/04/2005 12:52
|
Carpal Tunnel
|
Chciałbym Was prosić o Wasze spostrzeżenia w trzech kwestiach:
1) Przeglądałem wczoraj tematy w dziale EEL począwszy od tych dotyczących pierwszej edycji. Wydaje mi się, że atmosfera w EEL była lepsza - ciężko to wyjaśnić, ale np. w Ekstraklasie zauważam pewien automatyzm, podawane są tylko typy. Oczywiście nikt nie wymaga od uczestników, żeby coś pisali, ale mam wrażenie że w pierwszych sezonach grało się "przyjemniej", ale może się mylę... Jeśli jednak podzielacie moje zdanie to jak możemy się pozbyć owego 'automatyzmu' lub też uatrakcyjnić rozgrywki?
2) Co sądzicie o zorganizowaniu Pucharu EEL - do tej pory odbyły się dwa, chciałbym żeby Puchar EEL był rozgrywany regularnie, tj. co sezon. Jakie jest Wasze zdanie na ten temat i kiedy miałby być rozgrywany taki puchar - po zakończeniu ligi czy w jej trakcie?
3) Od dłuższego czasu myślę, żeby wprowadzić do EEL składy drużyn - problemem pozostaje "tylko" to w jaki sposób z SS można by było odczytywać strzelców bramek, miałem już parę pomysłów, ale żaden nie wydał mi się godny zaprezentowania na forum. Może Wy macie jakieś pomysły?
Z góry dziękuję za Wasze opinie i pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#313237 - 16/04/2005 19:59
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/05/2001
|
1. Wydaje mi sie, ze z atmosfera nie jest tak zle. Moze nie ma zbyt wiele komemtarzy, ale jesli chodzi o prestiz to EEL wieksze ma dla mnie znaczenie niz PLAY OFF. Jedyne czego mi brakuje to aktualnych tabel. 2. Jak najbardziej. Zawsze po sezonie. 3. Podoba mi sie obecny uklad.
|
Do góry
|
|
|
|
#313239 - 17/04/2005 13:03
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/10/2002
|
Staż na forum mam długi, ale w EEL nie. To dopiero mój pierwszy sezon, oczywiście w III lidze.. I uważam że właśnie w tej lidze atmosfera jest super!! Myślę że sporo osób może napisać to samo... Co do komentarzy to pewnie że by się przydały, ja się staram jak mogę ;-) Puchar - TAK  Temat zmian... jak napisałem wcześniej jestem początkujący w EEL i dla mnie zasady są ciekawe, spójne i na razie nic bym nie zmieniał.. Może użytkownikom z dłuższym stażem już sie trochę przejadło? Ale tak szczerze to nawet nie myślałem co można by zmienić.. Temat kursów powraca jak bumerang.. Pamiętajmy że nawet mecz o kursie 1,01 może nie wejść ;-) I tworzenie zakazów lub minimalnego możliwego do zagrania kursu nie jest dobrym pomysłem.. Każdy ma swoją strategię... a jak na niej wychodzi to już inna sprawa.. Składy drużyn... Sam pomysł wydaje się szalenie ciekawy ale zagwozdka jest taka: jak to wprowadzić? Pozdrawiam Dominik
|
Do góry
|
|
|
|
#313241 - 08/05/2005 21:01
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
Quote:
Tak się zastanawiam czy moja Fortuna jest zdyskwalifikowana czy nie z powodu nadmiernej ilości walkowerów?
Tutaj masz wszystko wyjaśnione, jeśli złamałeś punkt 57 to jesteś wyautowany;
57. Jeśli zespół poniesie trzy kolejne porażki walkowerem lub też odda więcej niż 25% meczów walkowerem w sezonie zostaje zdyskwalifikowany na czas nieokreślony a co za tym idzie nie może się ubiegać uczestnictwo w kolejnych edycjach.
58. Zdyskwalifikowana drużyna zostaje zastąpiona nowym zespołem tylko w przypadku gdy do zakończenia sezonu pozostała więcej niż połowa rozgrywek.
|
Do góry
|
|
|
|
#313243 - 10/05/2005 13:48
|
Carpal Tunnel
|
Quote:
Tak się zastanawiam czy moja Fortuna jest zdyskwalifikowana czy nie z powodu nadmiernej ilości walkowerów?
Lao to wszystko zależy od tego jakie były przyczyny walkowerów i czy dalej będą się one pojawiać czy nie. Jeśli dalej jesteś zainteresowany grą w EEL napisz do mnie na priv, zobaczymy co się da zrobić 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|