#3120337 - 09/05/2009 05:17
Re: Ekstraklasa - XXVII kolejka : 8-10 Maj
[Re: s_LP]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/11/2007
|
Arka straciła punkty. Cracovia jedzie do Wodzisławia. Wątpię, żeby więcej niż remis tam ugrali. Zabrze remisuje z Łks, co powiedzmy w miarę urządza obie strony, gdyż Górnik za tydzien gra u siebie z Odrą, tutaj przewiduję 3 punkty dla Zabrza ( w ostatniej kolejce mecz z Polonią, ktora będzie grałą o przysłowiową pietrszukę, też widzę komplet), Łks ma Wisłę na swojej drodze, ale później czeka ich mecz z Ruchem ( wyjazd) i u siebie z Polonią B, która wygrywając zrobiła spory krok do utrzymania, jeśli Jaga nadrobi straty po Odrze i Lechii, a przewiduję, że tak się stanie w meczu z Polonią, gdzie przewiduję 3 oczka dla klubu z Białegostoku, to wtedy Bytom podejmować będzie Jagę, która oczywiście wyjazdy gra marnie, więc znowu stracą punkty, a wtedy Bytom powinnien mieć klarowną sytuację w ostatnim meczu z Łks, w którym to łódzki klub powinien zapunktować.
całe to zamieszanie ze strajkiem, odejściem trenera, nagłe spadki, wszystko to sprzyja "poprawie" trudnej sytuacji finansowej ;), a wiadomo jak najlepiej taką sytuację wykorzystać
arka, cracovia, ruch baju baju
|
Do góry
|
|
|
|
#3120488 - 09/05/2009 07:21
[Re: As]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
To co zrobił dziś sędzia w meczu Lechia-Jagiellonia to się w głowie nie mieści.
|
Do góry
|
|
|
|
#3121079 - 09/05/2009 18:32
[Re: Hakan]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
że niby wina trenera ? zagrywki PR i tak nie uchronią, przed snuciem domysłów, po tym co się widzi, co wyprawia się w Jadze...
Wydaje mi sie, ze w tym wszystkim partycypuja również ci, którzy wydali decyzje "-10 punktów" To sie w głowie nie mieści, liczba wsadzonych do pudła przekroczyła 200, a ci dalej swoje
|
Do góry
|
|
|
|
#3121102 - 09/05/2009 19:01
[Re: Amkwish]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
że niby wina trenera ? zagrywki PR i tak nie uchronią, przed snuciem domysłów, po tym co się widzi, co wyprawia się w Jadze...
Wydaje mi sie, ze w tym wszystkim partycypuja również ci, którzy wydali decyzje "-10 punktów" To sie w głowie nie mieści, liczba wsadzonych do pudła przekroczyła 200, a ci dalej swoje jakby nie Euro2012 to rząd już dawno by wysadził w powietrze to całe świńskie koryto zwane PZPN to jest prawdziwe siedlisko szatana umowa PZPNu i UBeka Placzyńśkiego na prawa telewizyjne podpisana aż na 10 lat...to jest to dopiero szczyt bezczelności tych pazernych leśnych dziadków. tam kolosalne pieniądze idą bokami
|
Do góry
|
|
|
|
#3121117 - 09/05/2009 19:20
[Re: Legia]
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
A ja nadal zastanawiam się nad meczem ŁKS-u z Górnikiem. Kilka firm bukmacherskich wycofało mecz, m.in Gamebookers czy Bet-at-home. Faktycznie w Łodzi ptaszki ćwierkają, że mecz ma wygrać Górnik, ale w takim razie gdzie tu racjonalne myślenie? Jeśli przegramy to potem mamy mecz z Wisłą, który zapewne będzie do tyłu, a przy tak wyrównanej lidze może się to odbić czkawką. Jeszcze częściej mówi się, że w tym wszystkim palce maczać ma Hajto, a że ostania wiadomość, że dostaje pogróżki ze Śląska to jakaś przykrywka. Ja mam nadzieje, że są to dywagacje ludzi którzy jednak, muszą coś mówić na tą całą sytuację. Mam nadzieje, że zarówno Pan Tomek jak i cała drużyna podejdą do tego meczu, jak do meczu o wszystko, który bez wątpienia takim jest, ale o tym pisałem już wcześniej. Osobiście jeszcze nie spotkałem się z takim zawirowaniem (zawirowaniem bukmacherskim) przy okazji meczu ŁKS-u. Najpierw kurs na goście ~3 dzisiaj w granicach 2,15/20 a w niektórych firmach wycofany. Mądrzejsi będziemy o 19. Allez ŁKS
|
Do góry
|
|
|
|
#3121122 - 09/05/2009 19:28
[Re: 19marcin08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Skoro to takie proste,ze Górnik ma wygrac ,to ja wziałem ŁKS 1 po 3,25
|
Do góry
|
|
|
|
#3121284 - 09/05/2009 21:23
[Re: Amkwish]
|
veteran
Meldunek: 16/06/2003
|
ŁKS i tak sie utrzyma i tak mają zdobyć 4 punkty do końca i pewnie tyle zdobędą 3 mają już zaklepane w jednym z meczów To moze podrzucisz te pefffkę ? To żadna tajemnica spójrz w terminaz i tabele ostatnia kolejka ŁKS - Polonia Bytom tylko że wczesniej graja z Wisła z która przegraja i Ruchem któremu punkty beda bardzo potrzebne więc pytanie z kim maja zdobyc ten czwarty punkt z Ruchem czy Górnikiem ??
|
Do góry
|
|
|
|
#3121316 - 09/05/2009 21:30
[Re: Podroznik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2004
|
ŁKS i tak sie utrzyma i tak mają zdobyć 4 punkty do końca i pewnie tyle zdobędą 3 mają już zaklepane w jednym z meczów To moze podrzucisz te pefffkę ? To żadna tajemnica spójrz w terminaz i tabele ostatnia kolejka ŁKS - Polonia Bytom tylko że wczesniej graja z Wisła z która przegraja i Ruchem któremu punkty beda bardzo potrzebne więc pytanie z kim maja zdobyc ten czwarty punkt z Ruchem czy Górnikiem ?? BRAWO a czwarty pewnie dzisiaj bo Górnik potrzebuje 7
|
Do góry
|
|
|
|
#3121420 - 09/05/2009 22:09
[Re: Legia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/08/2001
|
bardzo możliwe że ostatnie pasmo powodzeń Białych Białystok to efekt działań "spółdzielni" . Piłkarski Poker rogrywa się dalej uczepiliście się Jagiellonii jak rzep psiego ogona podobnie jak gazeta żydowybiórcza, jakoś o postawie Sląska z Arką , Polonii z Craxą i ostatniej dziwnej kolejce nikt nie wspomina jeżeli mowa o spółdzielni to kibice Lechii płakali przed meczem, że ponoć jest spółdzielnia właśnie przeciwko nim , coś tam jeszcze nasmarowali na transparencie - boisko wszystko zweryfikowało zostały 3 kolejki i takich dziwnych wyników, odpuszczania na pewno nie zabraknie - jeszcze się nie przyzwyczailście ? McDziarz pamiętasz jak Zagłębie zdobywało mistrza na Łazienkowskiej?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|