Witam. Dawno mnie nie bylo , niestety moj stary nick był chyba zajęty poniewazn nie rejestrował sie, wiec musialem troche go zmodyfikować

Dzisiaj pobawimy sie tenisem poniewaz jest tego co nie miara.
ESTROIL: Bardzo ciezkie mecze u singilistów wogóle nie wiem co wybrac moze Gil i Foginini ale glowy urwac sobie nie dam.
Natomiast z kobiet cos zagram.
Wickmayer : Govortsova Typ 1 1,71
Wczoraj Janine spróbowalem po 2.20 i wlazło dzisiaj zagram ja znow dziewczyna jest swietna tylko ze za duzo kontuzji łapie w sezonie i jej talent nie moze w pelni sie rozwinac, co do Govortsovej to wczoraj pokonala LL Ivanova a tak to ostatnio gra słabizne. 8/10
Cirstea : Ani Typ 1 1,30
Gdyby Cirstea grała tak w debla jak singla to juz by była conajmnej w pierwszej 30 singla, wczoraj Date Krumm urwala jej seta ale Krumm jest niezla zawdoniczka, a ogolnie w meczu Cirstea zle nie zagrała,bilans z Ani 2:0, Maret obecnie prezentuje poziom "jak trafie dziewczyne z 3 setki to powalcze"jak wczoraj ze słaba portugalką,ale z Cirstea wiekszych szans jej nie daje. 8/10
MONACHIUM:
Kiefer : Chardy Typ 2 2.04
Chardy to kolejny zawodnik ktory na razie nie moze sie w 100% spelnic na kortach ma dobre momenty i ma złe, obecnie na Clay ma te drugie,ale powoli chyba sie juz oswaja z ta nawierzchnia chodz oczywiscie porazki z Monaco czy Gonzalezem mu wstyda nie przynosza bo sa to specjalisci od ziemi.W Monachium rozbil Koroleva nie dajac mu nawet szans na breka.Mysle ze wlasnie tym zwyciestwem bardzo sie podbuduje i zawojuje ten turniej, jego rywal Kefir nie jest słabym zawodnikiem, ale wydaje mi sie ze finezyjna gra Chardego sprosta solidnosci Kiefera. 5/10
Petzchner/Peya : Murray/Vizner Typ 1 1.38
Krótko mowiac petz i peya dobrze sie znaja i sa soldniejszym i wedlug mnie lepszym deblem.
RZYM:
Ivanovic : Radwanska Typ 1 1.42
Osobiscie nic nie mam do Isi ale wczoraj zagralo bardz nie równo i ogólnie nie za dobrze, natomiast Ivanovic juz w tym turnieju odesłała dwie swietnie zawdoniczyki Medine oraz Schiavone i mysle ze poprostu jest lepsza na obecna chwile od Radwanskiej, moze i polka powalczy bo woli walki nie mozna jej odmówic ,ale Ivanovic jesli jest w formie to Radwanską schrupie jak ciasteczko

7/10
Kuznetsova : Pennetta Typ 1 1.39
Jak zobaczylem ostatnio Kuznetsova w spodenkach to mi szczeka opadła, nowy image i nowa jakosc gry Rosjanki ktora wraca w wielkim stylu do dobrego grania, lubie Pennette ale jej męki ze Shvedova i Pironkova nie napawaja optymizmem i mysle ze Svetlana dzisiaj ja łatwo "puknie" 10/10
Llagostera/Martinez : Crybas/Ditty Typ 1 1.30
Tutaj chyba nie trzeba komentarza.
SERBIA:
Leonardo Mayer : Odesnik Typ 1 1.98
Tutaj w tym meczu sugeruje sie ostatnio kontuzja Odsnika która były problemy z brzuszkiem, chyba jakies zatrucie(po c żarł wielbłada w tunezji?) no i tym ze Mayer na Clayu grac potrafi.Zanim Odesnik wyzdrowial to mysle ze 2-3 dni to mu zajeło do tego przyjazd z Tunezji do Belgradu, malo czasu na trening.Mayer nie wygrał od 3 spotkan ale w kazdym walczył na całego wszystie były długie z taibrekami jesli dzisiaj pociagnie Odesnika na długa gre to mysle ze Wayne nie wytrzyma. 5/10
Huss/Hutchins : Levinksy/Scherrer Typ 1 1.80
Powiedzmy sobie szczerze ze deble to teraz totolotek, Scherrer ostatnio gra bardzo slabo zagral dwa chalange po dlugiej przerwie i kiepsko mu poszlo.Huss z Hutchinsem zawiedli mnie a Barcelonie gdzie moim zdaniem puscili mecz Alcaide/Martin,dzisiaj licze na rehabilitacje i słaba gre Scherrera bo Levy jest w dobrej formie. 4/10
Mam nadzieje ze w jakis sposób pomoge chodz nie dalem jakis wielkich meczy ,ale dopiero sie rozgrzewam :))))
Pozdrawiam wszystkich co jeszcze mnie pamietaja.