Opcje tematu
#3113244 - 06/05/2009 16:03 Powrót Black(White) Huntera, typy i typeczki :)
bleble Offline
stranger

Meldunek: 01/05/2009
Witam. Dawno mnie nie bylo , niestety moj stary nick był chyba zajęty poniewazn nie rejestrował sie, wiec musialem troche go zmodyfikować smile
Dzisiaj pobawimy sie tenisem poniewaz jest tego co nie miara.

ESTROIL: Bardzo ciezkie mecze u singilistów wogóle nie wiem co wybrac moze Gil i Foginini ale glowy urwac sobie nie dam.
Natomiast z kobiet cos zagram.

Wickmayer : Govortsova Typ 1 1,71
Wczoraj Janine spróbowalem po 2.20 i wlazło dzisiaj zagram ja znow dziewczyna jest swietna tylko ze za duzo kontuzji łapie w sezonie i jej talent nie moze w pelni sie rozwinac, co do Govortsovej to wczoraj pokonala LL Ivanova a tak to ostatnio gra słabizne. 8/10

Cirstea : Ani Typ 1
1,30

Gdyby Cirstea grała tak w debla jak singla to juz by była conajmnej w pierwszej 30 singla, wczoraj Date Krumm urwala jej seta ale Krumm jest niezla zawdoniczka, a ogolnie w meczu Cirstea zle nie zagrała,bilans z Ani 2:0, Maret obecnie prezentuje poziom "jak trafie dziewczyne z 3 setki to powalcze"jak wczoraj ze słaba portugalką,ale z Cirstea wiekszych szans jej nie daje. 8/10

MONACHIUM:
Kiefer : Chardy Typ 2 2.04

Chardy to kolejny zawodnik ktory na razie nie moze sie w 100% spelnic na kortach ma dobre momenty i ma złe, obecnie na Clay ma te drugie,ale powoli chyba sie juz oswaja z ta nawierzchnia chodz oczywiscie porazki z Monaco czy Gonzalezem mu wstyda nie przynosza bo sa to specjalisci od ziemi.W Monachium rozbil Koroleva nie dajac mu nawet szans na breka.Mysle ze wlasnie tym zwyciestwem bardzo sie podbuduje i zawojuje ten turniej, jego rywal Kefir nie jest słabym zawodnikiem, ale wydaje mi sie ze finezyjna gra Chardego sprosta solidnosci Kiefera. 5/10

Petzchner/Peya : Murray/Vizner Typ 1 1.38

Krótko mowiac petz i peya dobrze sie znaja i sa soldniejszym i wedlug mnie lepszym deblem.

RZYM:

Ivanovic : Radwanska Typ 1 1.42
Osobiscie nic nie mam do Isi ale wczoraj zagralo bardz nie równo i ogólnie nie za dobrze, natomiast Ivanovic juz w tym turnieju odesłała dwie swietnie zawdoniczyki Medine oraz Schiavone i mysle ze poprostu jest lepsza na obecna chwile od Radwanskiej, moze i polka powalczy bo woli walki nie mozna jej odmówic ,ale Ivanovic jesli jest w formie to Radwanską schrupie jak ciasteczko laugh 7/10

Kuznetsova : Pennetta Typ 1 1.39
Jak zobaczylem ostatnio Kuznetsova w spodenkach to mi szczeka opadła, nowy image i nowa jakosc gry Rosjanki ktora wraca w wielkim stylu do dobrego grania, lubie Pennette ale jej męki ze Shvedova i Pironkova nie napawaja optymizmem i mysle ze Svetlana dzisiaj ja łatwo "puknie" 10/10

Llagostera/Martinez : Crybas/Ditty Typ 1
1.30
Tutaj chyba nie trzeba komentarza.

SERBIA:

Leonardo Mayer : Odesnik Typ 1 1.98
Tutaj w tym meczu sugeruje sie ostatnio kontuzja Odsnika która były problemy z brzuszkiem, chyba jakies zatrucie(po c żarł wielbłada w tunezji?) no i tym ze Mayer na Clayu grac potrafi.Zanim Odesnik wyzdrowial to mysle ze 2-3 dni to mu zajeło do tego przyjazd z Tunezji do Belgradu, malo czasu na trening.Mayer nie wygrał od 3 spotkan ale w kazdym walczył na całego wszystie były długie z taibrekami jesli dzisiaj pociagnie Odesnika na długa gre to mysle ze Wayne nie wytrzyma. 5/10

Huss/Hutchins : Levinksy/Scherrer Typ 1 1.80
Powiedzmy sobie szczerze ze deble to teraz totolotek, Scherrer ostatnio gra bardzo slabo zagral dwa chalange po dlugiej przerwie i kiepsko mu poszlo.Huss z Hutchinsem zawiedli mnie a Barcelonie gdzie moim zdaniem puscili mecz Alcaide/Martin,dzisiaj licze na rehabilitacje i słaba gre Scherrera bo Levy jest w dobrej formie. 4/10

Mam nadzieje ze w jakis sposób pomoge chodz nie dalem jakis wielkich meczy ,ale dopiero sie rozgrzewam :))))
Pozdrawiam wszystkich co jeszcze mnie pamietaja.

Do góry
Bonus: Unibet
#3116341 - 07/05/2009 14:05 Re: Powrót Black(White) Huntera, typy i typeczki :) [Re: bleble]
bleble Offline
stranger

Wickmayer : Govortsova Typ 1 1,71 hura

Cirstea : Ani Typ 1
1,30 hura

Kiefer : Chardy Typ 2 2.04 hura

Petzchner/Peya : Murray/Vizner Typ 1 1.38 shocked

Ivanovic : Radwanska Typ 1 1.42 shocked

Kuznetsova : Pennetta Typ 1 1.39 hura

Llagostera/Martinez : Crybas/Ditty Typ 1
1.30 hura

Leonardo Mayer : Odesnik Typ 1 1.98 hura

Huss/Hutchins : Levinksy/Scherrer Typ 1 1.80 hura

[/quote]

Do góry
#3116361 - 07/05/2009 14:38 Re: Powrót Black(White) Huntera, typy i typeczki :) [Re: bleble]
bleble Offline
stranger

Estoril:

Kirilenko : Makarova Typ 1 1.51
Makarova ostatnio w calkiem niezlej dyspozycji tylko trzeba zaznaczyc ze wygrywala z zawodniczkami ktore nie naleza to jakies scislej czołowki chodzby:Cetkovska,Domachowska czy Olaru,wczoraj ciezki mecz Makarovej z Czink patrzac ze była ostatnio w finale w Fes plus wczorejszy ciezki mecz raczej kondycyjnie dzisiaj jej nie widze zwłaszcza ze rywalke ma wyborną chodz ostatnio nie zachwycająca,ale wydaje mi sie ze Kirilenko dzisiaj pokaze dobrą gre i wygra ten mecz. 8/10

Blake : Gicquel Typ 1 1.60
Wczoraj odpuscilem chłopakow w Estroil i mysle ze sie nie myliłem co do tego ze lepiej tam nic nie ruszać dzisiaj jednak zagram na Blake który moim zdaniem jest poprostu lepszy od Francuza no i pokonał wczoraj nadzieje gospodarzy Gila czyli Blake cos musial jednak w tym meczu zaprezentowac,a napewno zdaje sobie sprawe ze nastepny rywal Gicquel jest w jego zasiegu napewno nie odpusci tego turnieju zwłaszcza ze ostatnie dwa calkiem mu nie wyszły.Gicquel jest troche nieobliczalny i tego sie boje no ,ale zobaczymy. 5/10

MONACHIUM:
Dzisiaj w Monachium bardzo ciezkie mecze i nie wybiore nic z tego turnieju poniewaz kazdy z kazdym moze wygrac a nie bede sie wygłupiał po kursach 1,25 wiadomo o kim mowa.

RZYM:
Tutaj dzisiaj tez bardzo ciezkie mecze,a ja juz łatwe to kursy bardziewne,ale cos wybiore.

Lagostera/Martinez : Petrova/Safina typ 1 2,15
Zdecydowalem sie na tego debla poniewaz kurs bardzo mnie zachecil szanse obu debli oceniam na 50/50 a jesli jest taki procent szans to zawsze gram ten wiekszy kurs, zobaczymy co z tego wyniknie na 100% bedzie duzy taibrek. 5/10

BELGRAD:

Kubot/Marach : Troicki/Tipsarevic typ 1 1.58
Kubot z Marachem przyjechali do Belgradu na debelka pewnie wiedzac ze maja tu duze szanse na finał poniewaz jedyny dobry debel jaki tu sie wybrał to Nestor/Zimonjic.Wazna sprawa iz Kubot napewno jest no powiedzmy w dobrej formie i podbudnowanym dobrym wystepem tutaj w Belgradzie w singlu,nie bedzie to łatwy ale mysle ze doswiadczenie deblowe kubota i maracha zaoowocuje zwyciestem w tym pojdenynku. 7/10

Cipolla : Clement typ 1 1.90

Cipolla jak chce to potrafi, chłopak juz bardzo rogrzany i obeznany z kortami w Belgradzie zagrał juz 3 mecze w kazdym 3 sety ale nie było to jakos specjalnie meczace pojedynki a napewno sporo sie ograł, jest to zawodnik nieobliczalny moze przegrac ze słabeuszem i wygrac z faworytem dzisiaj faworytem jest Clement,ale Clement to rowniez zawodnik bardzo chimeryczny , jak mowilem troszke ciezkie dzisiaj mecze i radze uważać mysle ze dzisiaj mozna grac duzo meczy na powyżej gemów poniewaz wszystkie pary sa bardzo wyrównane.

Do góry
#3118460 - 08/05/2009 14:46 Re: Powrót Black(White) Huntera, typy i typeczki :) [Re: bleble]
bleble Offline
stranger

Originally Posted By: bleble

Kirilenko : Makarova Typ 1 1.51 shocked sucz jedna

Blake : Gicquel Typ 1 1.60 hura

Lagostera/Martinez : Petrova/Safina typ 1 2,15 Ne gralo se smile stop

Kubot/Marach : Troicki/Tipsarevic typ 1 1.58 hura

Cipolla : Clement typ 1 1.90 hura

Do góry
#3118512 - 08/05/2009 15:30 Re: Powrót Black(White) Huntera, typy i typeczki :) [Re: bleble]
bleble Offline
stranger

ESTROIL:

Simon : Montanes typ 1 kurs 1,51

Montanes jest typem walecznego Hiszpania ktory gra głownie na wymianach nie atakujac specjalne rywala a czyjachac na jego błedy,nie bedzie to łatwy mecz dla Francuza Simona,ale mysle ze jest jednak troche a moze wiecej niz troche lepszy od Hiszpana co nie oznacza ze wygra gładko i przyjemnie bo Montanes do zawodnikow olewajacych mecze nie nalezy. Bardzo wiele zalezec bedzie od 1 seta jesli wygra Simon to raczej juz pociągnie mecz,ale jesli przegra to moze byc gorąco.

Norman/Moodie : Damm/Lindstetd Typ 1 kurs 1.97

Norman z Moodiem graja jak na razie fenomenalnie, nie zostali jeszcze jak na razie ani razu przełamani co pewnie zawdzieczaja pewnemu i mocnemu serwisowi,wczorejsza wygrana z naprawde mocnym deblem Cuevas/Vemic utwierdza mnie w przekonaniu ze z Damem i Lindstedem moge sobie rowniez poradzic poniewaz nie jest to jakis wielki debel,boje sie tylko tego iz zagrali 2 mecze na naprawde wysokim poziomie i oby dzisiaj nie był ten dzien kryzysowy ze im serwis nie bedzie wchodzil.

MONACHIUM:

Chardy : Cilic Typ 1 kurs 1,97

Cilic w tym turnieju na razie nic specjalnego nie pokazał, pokonał slabego Kindlmanna i kompletnie bez formy Kochsreibera, gdzie w 2 secie kiedy Niemiec cos tam zaczol grac Cilic juz mial problemy, jak juz pisalem wedlug mnie to bedzie turniej Chardego chłopak złapał rytm meczowy i idzie pełna parą po finał w tym turnieju, swietny pierwszy serwis ktorym czesto wygrywa swoje podania,Cilic oczwyscie serwis ma tez wyborny ale nawet 13 asów kiefera nic nie dały przeciwko swietnej ofensywnej grze Chardego, w tym meczu zadecyduja wymiany w których moim zdaniem Chardy bedzie zdobywal wiecej punktów i wygra ten mecz.

Starace : Brands Typ 1 kurs 1,38

Kurs moze nie jest za wysoki,ale chyba warty zagrania, Brands dostal sie dzieki dzikiej karcie juz pare punktów zdobył, pokonał słabego Koubka i Bennetau, przyznam sie ze ogladalem Bennetau kilka razy i ten zawodnik jest poprostu słaby zero jakies finezyjnej gry,słaby w wymianach i zamiast na linie trafa w auty.Starace jest to solidny zawodnik i mysle ze nie zmarnuje takiej szansy dotarcia w tym turnieju tak daleko i pokona Niemca którego jedyna bronia jest napewno serwis i mocne uderzenie konczace,ale Starace serwis posiada rowniez wyborny no i poprostu ma wiekszy wachlarz zagrań od Brandsa.

Bopanna/Parrot : Fisher/Kerr Typ 1 Kurs 1,80

Bopanna i Parrot w tym turnieju graja na dobrym poziomie odprawiajac juz dwa solidne deble Almagro/Prieto oraz Carretani/Chardy w pierwszym meczu mieli troszke problemów,ale zagrali calkiem niezle i w drugim meczu juz pokazali ze beda w tym turnieju walczyc o najwyzsze cele,co do debla Fisher/Kerr debelk jest słaby ale w tym turnieju dzieki łatwej drabince udalo im sie juz wygrac dwa mecze co prawda zaden z ich rywali nie byl jakims znaczacym deblem.Dzisiaj zagraja w koncu przeciwko solidnym zawodnika,oczywiscie deble jak zawsze mowie to troche totolotek ale przy takim kursie warto zagrać.

RZYM:

Kuznetsova : Azarenka typ 1 kurs 1,65

Prawde mowiac nie spodziewalem sie tak wysokiego kursu,owszem Azarenka jest napewno wielkim talentem ale przy obecnej formie Svetlany mysle ze nie da rady zwlaszcza ze Azarenka w tym turnieju rewelacyjnie to nie gra,a z Kanepi wczoraj zagrala co najwyzej przecietny mecz i mysle ze Kuznetsova jest dzisiaj zdecydowana faworytka tego spotkanie.

Williams : Safina typ 1 kurs 1,70

Safina numerem jeden na swiecie kto by pomyslał.Williams w tym turnieju nie gra rewelacyjnie podobnie jak Safina, ale Williams wczoraj dala popis gry z Isia Radwanska co napawa optymizmem przez dzisiejszym spotkaniem,Safina juz byla jedna noga za turniejem kiedy w 3 secie grala taibrek z Zheng,ale pomoglo jej doswiadczenie,wczoraj rowniez slaby mecz Martinez Sanchez i chyba juz powoli Safina spuszcza z tonu, wydaje mi sie ze dzisiaj Williams powinna znia wygrac i pokazac ze to jej siostra powinna byc Nr 1 a nie Ruskaja smile

BELGRAD:Tu sie dzieja cuda na kiju moze zagram przeciwko brunstrom/rojer moze znow bedzie jakis wałek smile Bo wczoraj to caly dzien sie smialem z tego co zrobil nestor/zimonjic smile Ale co sie dziwic jak turniej w Belgradzie smile

Do góry

Moderator:  rafal08