#3010164 - 27/03/2009 01:04
Re: Unibet.com Top Spin - Pytania, uwagi, spory... [3]
[Re: majner]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/02/2007
|
witam,zobaczyłem że awansowałem i nawet nie spojrzałem na wyniki. Teraz chciałem oddać kolejne typy a tu taki zonk. Majner pewnie zamiast o podliczaniu zamyślił się na temat fajnych Martusiowych walorów. Gdyby grała tak jak ma fajne piersi to bym awansował...( wszystkim nam się podobają ) Zyczę powodzenia w dalszej grze _mkr
|
Do góry
|
|
|
|
#3019453 - 30/03/2009 01:29
[Re: ArtekPotito]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
majner wiem, że nie masz zbyt wiele czasu, ale gdybym ja tak zaniedbał konkurs to by mi zdjęto moda na pewno i jeszcze nagrodę najgorszego moderatora miałbym w kieszeni, już Experto by się o to postarał nie mam pretensji, że nie zrobiłeś jeszcze drabinki, ale chciałem pokazać, że różni moderatorzy są różnie traktowani Z całym szacunkiem Artek, ale chyba Cię poniosło. Majner jest w szkole więc nie wiem jak ma się zając konkursem No chyba, że Ty uważasz, że szkoła jest mniej istotna od konkursu to nie mam pytań. Szacun Majner, że przy pracy i szkole jeszcze jakoś ogarniasz ten konkurs
|
Do góry
|
|
|
|
#3020916 - 30/03/2009 08:16
[Re: ArtekPotito]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
majner wiem, że nie masz zbyt wiele czasu, ale gdybym ja tak zaniedbał konkurs to by mi zdjęto moda na pewno i jeszcze nagrodę najgorszego moderatora miałbym w kieszeni, już Experto by się o to postarał nie mam pretensji, że nie zrobiłeś jeszcze drabinki, ale chciałem pokazać, że różni moderatorzy są różnie traktowani to ja celowo wywalilem te kategorie z glosowania abys jej nie wygral a Ty mi jeszcze docinasz, nieladnie, nieladnie swoja droga to majner zalatwia wiele spraw ze sponsorami i krytykowanie jego w tym przypadku to smiech na sali.
|
Do góry
|
|
|
|
#3039699 - 06/04/2009 05:39
[Re: Bullet]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
No to wyniki już znamy. Gratulacje dla Marcina, mojego rywala z 1/2 i Rafaela. Szkoda, że nie doszedłem do finału bo strasznie chciałem zagrac z Marcinem A tak znowu tylko trzeci... Swoją drogą proponuje sprecyzowac regulamin bo ja i mój rywal z meczu o 3 m-ce mieliśmy dziwną sytuację. On zagrał Azarenke z hc setowym z Sereną i jednocześnie over w 1 secie w tym meczu. Jeden typ trafił, a drugi nie, a przecież nie można podawac wykluczających się typów z jednego meczu (a te wykluczyły się, jak pokazał wynik). Co ciekawe ja zagrałem też ten mecz tyle, że under w 1 secie (odwrotnie niż rywal, ale przecież On dodatkowo zagrał hc setowe z tego meczu). I teraz pytanie kto z nas złamał regulamin i jak to bedzie policzone? Bullet może się myle ale według mnie Marcin nie wygrał turnieju gratuluje miejsca na pudle
|
Do góry
|
|
|
|
#3039724 - 06/04/2009 05:46
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/03/2004
|
No to wyniki już znamy. Gratulacje dla Marcina, mojego rywala z 1/2 i Rafaela. Szkoda, że nie doszedłem do finału bo strasznie chciałem zagrac z Marcinem A tak znowu tylko trzeci... Swoją drogą proponuje sprecyzowac regulamin bo ja i mój rywal z meczu o 3 m-ce mieliśmy dziwną sytuację. On zagrał Azarenke z hc setowym z Sereną i jednocześnie over w 1 secie w tym meczu. Jeden typ trafił, a drugi nie, a przecież nie można podawac wykluczających się typów z jednego meczu (a te wykluczyły się, jak pokazał wynik). Co ciekawe ja zagrałem też ten mecz tyle, że under w 1 secie (odwrotnie niż rywal, ale przecież On dodatkowo zagrał hc setowe z tego meczu). I teraz pytanie kto z nas złamał regulamin i jak to bedzie policzone? wytłumacz mi jak te dwa typy mogą sie wzajemnie wykluczać? co ma HC setowy do overa w pierwszym secie? wykluczające sie typy to np wynik 2-0 dla pierwszej zawodniczki i HC w setach dla drugiej to że jeden typ trafił a drugi nie to nie znaczy że te dwa typy sie wykluczały
|
Do góry
|
|
|
|
#3039733 - 06/04/2009 05:48
[Re: Legia]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
co do Twojej wątpliwości to zagrał poprawnie te typy się nie wykluczały wzajemnie. co innego gdyby zagrał np dokładny wynik 2:0 i 2:1 czyli zdarzenia które się absolutnie wykluczają. np over może być kombinowany spokojnie z handicapem na kogokolwiek gdyż te zdarzenia nie nachodza na siebie i się nie wykluczają...najprościej rozkminić to tak jeżeli jest szansa że obydwa wejdą to nie ma kolizji , natomiast jeżeli jeden z typów wyklucza drugi to już jest wzajemne wykluczanie się
|
Do góry
|
|
|
|
#3039979 - 06/04/2009 15:03
[Re: Kenny]
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Gratulację dla McDziarza za wygranie tej edycji Dziękuje wszystkim z którymi spotkałem się po drodze do finału. W szczególności dla mcflowera za pojedynek, który był godny finału, przeciwnik uzyskał ako ponad 20! Dzięki dla wszystkich za dobre słowa! Dla Majnera za prowadzenie konkursu, dla Rivy i Piostara za pomaganie gdy Majner nie miał czasu. P.S Bullet, jeszcze kiedyś zagramy w finale
|
Do góry
|
|
|
|
#3040422 - 06/04/2009 22:53
|
old hand
Meldunek: 08/08/2003
|
On zagrał Azarenke z hc setowym z Sereną i jednocześnie over w 1 secie w tym meczu. Jeden typ trafił, a drugi nie, a przecież nie można podawac wykluczających się typów z jednego meczu (a te wykluczyły się, jak pokazał wynik). Typy się wykluczają wtedy i tylko wtedy, gdy NIE JEST MOZLIWA taka sytuacja ze wejda oba. Inaczej mowiac jesli wejdzie jeden NIE JEST MOZLIWE, ze wejdzie drugi (a nie, ze akurat nie wszedl przy wyniku ktory padl). I takze na odwrot. Mozna zagrac nawet takie dwa typy: Bolek vs Lolek [HC Gemowe 0:3,5] (1) Bolek vs Lolek (2) bo przy wyniku: Bolek vs Lolek - 6:0 6:7 6:7 wchodza oba
|
Do góry
|
|
|
|
|
|