#85 Expekt
Juan Carlos Ferrero - Nikolay Davydenko
2 @1,50

Ana Ivanovic - Agnieszka Radwańska
1 @1,42

AKO:
2,13
Stawka:
75j.ad.1 
Wczoraj dzięki deszczowej pogodzie w Rzymie miałem okazję zobaczyć Rosjanina w meczu z Golubevem.
Pozostawił po tym spotkaniu bardzo dobre wrażeni zagrał z ambicją walczył o każdą piłkę. Fakt że nie wszystko mu wychodziło popełniał parę błędów, które spowodowały mała nerwówkę w drugim secie ale z ciężkiej dla nie go sytuacji doprowadził do TB w którym pokonał swojego rywala.
Po za tym Nikolay bardzo lubi grać w Estoril. Wygrał ten turniej w 2003 a w latach 2006 i 2008 był finalistą.
Ferrero nie jest zbyt w dobrej formie. W tym roku po za turniejem w Casablace niczego dobrego nam nie pokazał. Fakt on też był kiedyś triumfatorem tego turnieju a w roku 2001 kiedy to był to zupełnie inny zawodnik.
ad.2 
Agnieszka niestety w tym sezonie z nikim mocnym jeszcze nie wygrała mało tego przegrała nawet z swoją młodszą siostrą w Dubaju. Oglądałem jej mecz z Safiną i raczej nie pozostawiam jej dzisiaj większych złudzeń.
Ivanovic miałem okazję obejrzeć wczoraj przy okazji meczu z Schavione. Wnioski? dobry serwis dużo walki przy wymianach w momentach przyśpieszenia Any włoszka bez większych szans.
Agnieszka po dobrym meczu z Bondarenko dość szczęśliwie po trzy setowym pojedynku pokonała Aravane Rezai.