#3194460 - 09/06/2009 21:35
Re: Unibet.com Top Spin - Pytania, uwagi, spory... [3]
[Re: shaggy3]
|
enthusiast
Meldunek: 05/03/2004
|
Dlaczego zostałem usunięty z konkursu? rozmawiałem z Exrto i miałem dostać bana po konkursie na pewien czas, chcecie szybciej mnie zbanować? Skopiowałem typy w eliminacjach, ale kopiowanie nie było zabronione w regulaminie, gdy to zrobiłem. Proszę o wyjaśnienie. Też interesuje mnie odpowiedź na to pytanie. Ponieważ widzę że regulamin jest tutaj przestrzegany wybiórczo, przykład z mojego pojedynku. Co to ma znaczyc Typy Bulleta ? podane przez Stoina. W regulaminie nie widze nic takiego takiego że ktoś inny może wysyłać typy za uczestnika konkursu. Jeśli pan Bullet nie ma czasu na konkurs to niech się do niego nie zapisuje, a nie że gram z jego kolegami.
|
Do góry
|
|
|
|
#3194734 - 09/06/2009 22:52
[Re: Tolberti]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Tolberti, zawsze czekamy max. 1 dzień na dokończenie meczów zaplanowanych na dzień wcześniej.
zyciesca, ja zezwoliłem na podanie typów przez Stoina za Bulleta, więc jego typy są ważne.
shaggy3, dostałeś bana za obrażanie innych userów tego forum, a wyleciałeś z konkursu za brak postawy fair play wobec pozostałych uczestników konkursu.
|
Do góry
|
|
|
|
#3195188 - 10/06/2009 00:52
[Re: zyciesca]
|
Marat Safin
Meldunek: 14/05/2005
|
Dlaczego zostałem usunięty z konkursu? rozmawiałem z Exrto i miałem dostać bana po konkursie na pewien czas, chcecie szybciej mnie zbanować? Skopiowałem typy w eliminacjach, ale kopiowanie nie było zabronione w regulaminie, gdy to zrobiłem. Proszę o wyjaśnienie. Też interesuje mnie odpowiedź na to pytanie. Ponieważ widzę że regulamin jest tutaj przestrzegany wybiórczo, przykład z mojego pojedynku. Co to ma znaczyc Typy Bulleta ? podane przez Stoina. W regulaminie nie widze nic takiego takiego że ktoś inny może wysyłać typy za uczestnika konkursu. Jeśli pan Bullet nie ma czasu na konkurs to niech się do niego nie zapisuje, a nie że gram z jego kolegami. Pan Bullet dziś rano przed pracą do której uczęszcza nie miał jak zagrac typów bo nie było kursów w Unibet. Napisał więc smsa do Pana Majnera z prośbą o podanie typów, ale Pan Majner też był w pracy pozwolił więc aby moje typy wysłał ktos inny czyli Pan Stoin za co im dziękuję (jednemu za zgodę, drugiemu za wysłanie). Widzę, że idea gry fair play jest Ci całkowicie obca zyciezca, ale coż każdy orze jak może
|
Do góry
|
|
|
|
#3212058 - 17/06/2009 00:15
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/02/2007
|
Na początek regulamin:
9. Można typować ten sam mecz co przeciwnik, ale w taki sposób, że niemożliwym jest, aby oba typy (nasz i przeciwnika) jednocześnie były trafione.
Celowo wysłałem typ przeciw Bagietce, aby zablokować możliwość podania rywalowi typu na over/under. Udało się, byłem szybszy o 4 sekundy, dlatego awansowałem.
Brawo! Masz się czy chwalić Że nacisłeś "wyślij" szybciej niż ja?? Tylko, że ja nawet nie miałem na myśli, żeby blokować Ci jakikolwiek typ. Miałem zwrot i musiałem dać dwa ostatnie mecze, które były w ofercie. Pozatym nie wiem, czy dotyczy to typów na under/over jeżeli przeciwnik dał na 1,2. Czekam na oficjalny komunikat.
|
Do góry
|
|
|
|
#3253573 - 05/07/2009 19:15
[Re: Stich]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/01/2005
|
Na tą chwilę mamy 60 grajków potrzebnych nam jest jeszcze 4, może zaczniemy grę w 64 połączeni w 32 pary już od poniedziałku? Pierwsze 3 rundy trwałyby po 3 dni a kolejne 3 rundy 4 dni, co daje łącznie 21 dni czyli tyle ile jest przeznaczone na konkurs razem z eliminacjami a nie co 2-3 dni byłaby zmiana rund co na to prowadzący? To tylko taka moja sugestia a będzie jak zadecyduja organizatorzy
|
Do góry
|
|
|
|
|
|