Mam nadzieję, że nikt nie skorzystał z moich południowoamerykańskich propozycji

Jak zwykle wyniki były odwrotne

Na dzisiaj mam dubla:
Polska Ekstraklasa:Piast Gliwice v Wisła Kraków
TYP: 2KURS: 1.7
Nie widzę powodu dlaczego Wiślacy mieliby tego meczu nie wygrać. Na dzień dzisiejszy grają najlepiej w lidze, a do tego Brożek z powrotem w pierwszym składzie. Piast nie oparł się u siebie Legii i Lechowi, tak też myślę, że nie oprze się kroczącej po mistrzostwo Wiśle. Nie liczę na łatwą wygraną Białej Gwiazdy, ale po ciężkim meczu spodziewam się zwycięstwa 1-0 lub 2-0.
Ligue 2:Boulogne - Ajaccio
TYP: 1KURS: 1.55
Żeby myśleć o awansie do Ligue 1 Boulogne powinna dzisiaj wygrać z przeciętnie spisującym się Ajaccio. W poprzedniej kolejce drużyna gospodarzy rozbiła w pył zespół Angers (zajmujący 7. miejsce) na ich boisku 5-1, przedłużając znakomitą passę zwycięstw do 6 z kolei. Natomiast zespół z Ajaccio od miesiąca nie zanotował wygranej, w ostaniej kolejce przegrywając u siebie z wyżej notowanym Amiens. Na jesieni na boisku Ajaccio padł wynik 2-0 dla Boulogne. W zeszłym sezonie obydwie drużyny dzieliły się punktami w obu spotkaniach. Boulogne pokazuje swoimi wynikami, że jest w formie i jest zdeterminowany, aby awansować do francuskiej ekstaklasy. Dlatego też liczę, że 3 punkty zostaną u nich.
Wisła Kraków
2 @ 1.7Boulogne
1 @ 1.55AKO: 2.64STAWKA: 4 (za ostatnie grosze

)
EW: 10.54Oba mecze zaczynają się o godzinie 20.00
Do trzech razy sztuka

vamos