#302555 - 01/03/2005 13:55
Re: bet and OSZUSTWO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/01/2002
|
Podsumowujac watek.
W B&W pomylil sie czlowiek wystawiajacy kursy i przy stanie 1-0 wystawil zaklad 'kto strzeli trzecia bramke', majac na mysli bramke druga. Kilku naszych kolegow z forum zawarlo, nie wczytujac sie w tresc tego co podpisuja, zaklad 'kto strzeli trzecia bramke'. Ale byli przekonani ze postawili na bramke druga. Po zakonczeniu meczu rozliczono zaklad tak jakby dotyczyl bramki drugiej. Zapewne rozdzwonily sie telefony od tych ktorzy zauwazyli okazje i postawili gruby pieniazek na to ze nikt nie strzeli trzeciej bramki. Nikt nie strzelil, a tu ich zaklad jest przegrany ?! B&W koryguje rozliczenie zakladow, tak aby byly zgodne z trescia zakladu - czyli ze NIKT NIE STRZELIŁ (bo zaklad ewidentnie byl o trzecia bramke).
Czyli oni sa w porzadku - zaklad byl na trzecia bramke, nikt jej nie strzelil, wygrywa opcja NIKT, kupony na to ze padnie sa przegrane. Tym niemniej sa pewne szanse na zwrot stawki. W koncu maja punkt o 'bledzie bukmachera' pozwalajacy im zdjac zaklady juz zawarte i tu taki przypadek zaszedl. Ewidentnie mieli na mysli inny zaklad, a ten ktory pojawil sie na stronie obarczony byl bledem 'drukarskim', takim samym jak np. odwrocenie kursow czy przecinek w zlym miejscu.
|
Do góry
|
|
|
|
#302556 - 01/03/2005 14:02
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/01/2002
|
Przypomniala mi sie podobna (nieco) historia z Unibetu, na ME (lub olimpiadzie? nie pamietam juz). Wystawili kursy na ilosc rzutow karnych w meczu, czy bedzie parzysta czy nieparzysta. Kursy z grubsza rowne, po okolo 1.9. No ta ja chuzia na Jozia - stawiam na parzyste. Przeciez na ogol w meczu nie ma karnego. Czulem jakis podstep lub pomylke, bo wydalo mi sie to zbyt piekne aby bylo prawdziwe. Dlatego pierwszy mecz skromnie na 100zl. Niestey - ZONK, JEST KARNY  Zaklad przegrany. Niczym nie zrazony atakuje (nieco grubiej) mecz drugi. Uff.. nie ma karnego.. ale co to? Zaklad przegrany !!! Lece na strony internetowe sprawdzac - moze jak na chwile odwrocilem sie od TV to byl karny ale nie wpadl ?! Ale nie, mecz ewidentnie bez karnego. Napisalem do supportu z zapytaniem czemu nie ma mojej kasy, a jednoczesnie sam zaczalem myslec. Rozwiazanie okazalo sie proste. Jak wszedlem na angielska wersje strony to zaklad brzmial 'how many corners'. Ktos tlumaczacy wpisal z rozpedu 'rzut karny' zamiat 'rzut rozny'. Skonczylo sie zwrotem postawionych stawek.
|
Do góry
|
|
|
|
#302557 - 01/03/2005 14:29
|
member
Meldunek: 07/03/2003
|
piil ma całkowitą racje , musiało być tak jak pisze. Gram tam długo i jestem pewny że nie oszukują.
SAm miałem 2 przypadki ze miałem zakład rozliczony jako wygrany a wiedziałem że przegrałem , po 2 dniach oba były poprawione na przegrane. Raz miałem zakład wygrany a rozliczyli jako przegrany i też po 2 dniach był poprawiony.
|
Do góry
|
|
|
|
#302558 - 02/03/2005 22:26
|
veteran
Meldunek: 10/12/2002
|
"Szanowny Panie Krzysztofie.
Informujemy, ze zaklady na spotkanie Palermo - AS Roma zostaly juz poprawnie rozliczone. Przepraszamy za wszelkie nieprzyjemnosci.
Z powazaniem,
Support Team z betandwin" ---odpowiedź(i) z baw-u , obojętnie co do nich napisze taka odpowiedż...:) (oczywiście ani zwrotu stawki całe 3 złote ,ani tym bardziej "wygraniej" na koncie brak )
jescze raz powtarzam nie chodzi mi o te grosze , ale only o wyjaśnieni sytacji! suport mi tego na pewno nie wyjaśni... Ciesze się chociaż z tego ,ze w tych ostanich postach nie posądzacie mnie o oszutstwo , co więcej jest potwierdzenie że taka sytuacji miała miejsce... ok! for me sprawa jest zakończona ! tak samo jak granie w Bawie ,jest przecież tylu innych fajnych buków do ogrania ...........
|
Do góry
|
|
|
|
#302559 - 03/03/2005 16:54
|
journeyman
Meldunek: 02/11/2004
|
Pytanie odnosnie handicapow tenisowych (dodawanie gemow ktoremus z zawodnikow/zawodniczek)
zakladach na betandwin na +/- gemy handicapowe czy sa zdarzenie na remis? bo nie pamietam, mialem zagrana hantuchnova +5 gemy z williams - hantuchhnova przegrala 12:7 czyli przy dodanaiu handicapu wychodzi 12:12.. i mam zaklad przegrany... a nie pamietam czy byl remis. ktos pamieta?
|
Do góry
|
|
|
|
#302560 - 07/03/2005 10:38
|
newbie
Meldunek: 07/03/2005
|
Już wyprowadziłem pieniądze z betandwinu. 2 rzeczy sa temu winne: 1) Obstawiałem mecz w tenisa, Coria-Nalbandian. Postawiłem ze 2 seta wygra Nalbandian i ogladalem w TV. Setball, Nalbandian wygral biorę łyk piwa wychodze z pokoju ide do kompa postawić ze 3 seta wygra Coria. Podchodze do live i stawiam. I nagle się okazuje ze postawiłem kto wygra 2 seta!!!!!!! Ten typ jeszcze był aktywny mimo iz set się już zakończył ok. minute temu. Reklamowałem tą sytuację - ze podaja nieaktywne mylące typy - ale zacytowali regulamin, ze nie odpowiadają za błędy przy typowaniu live. 2) W kasynie przy transferze pieniędzy dwukrotnie zniknęło mi 1euro. Niby banał ale nieprzyjemny. Polecam Plannet Pinnacle oraz expekta, klasa światowa
|
Do góry
|
|
|
|
#302561 - 07/03/2005 11:13
|
addict
Meldunek: 20/08/2003
|
z tym typowaniem live to niezłe jaja sobie robią i cholera wszystko przeciągają na swoją korzyść.
u mnie sytuacja wygląda tak :
mecz Devenport-Jankovic 2set 3 gem postawiłem że będzie break i był break. kursik ładny bo 2.75 ale ku mojemu zdziwieniu skurwiele zrobili zwrot ale czemu to do teraz tego pojąć nie moge .
żygać mi sie chce jak tam gram.
|
Do góry
|
|
|
|
#302564 - 07/03/2005 12:26
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#302565 - 07/03/2005 12:31
Re: bet and OSZUSTWO!
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Panowie, jeśli macie problem z firmą, polskojęzyczną obsługą klienta bądź jakąś inną poważną kwestię do rozwiązania to można w każdej chwili "pójść wyżej" i skontaktować się z kierownictwem firmy pod adresem email: management@betandwin.com . Najlepiej napisać po angielsku czy po niemiecku. Jęsli źle rozliczyli zakład to bym się raczej nie przejmował tylko napisał do nich.
|
Do góry
|
|
|
|
#302568 - 07/03/2005 14:31
|
old hand
Meldunek: 03/08/2004
|
Krajan spróbuj po prostu zagrać co najwyżej zrobią Ci zwrot bo faktycznie zakładów live raczej przestrzegają. Ewentualnie po mailu poprawiają. Jest tylko jedno ale. Jak za dużo kasy postawisz na takie zdarzenie i zbyt dużo wygrasz możesz zasłużyć na limit i to sporawy. Jednak średnie stawki przechodzą  Powodzenia arvid
|
Do góry
|
|
|
|
#302569 - 08/03/2005 13:43
|
newbie
Meldunek: 08/03/2005
|
Witam jestem tutaj nowy. Otworzyłem się tutaj żevy podzielić się swoimi doświadczeniami z BAW. Widzę że Koledzy wyżej również zagrali mecz NBA Detroit@ Sacramento w kwarcie 4 o te nieszczęsne 10pkt.Ja zagrałem dwa identyczne zakłady z czego jeden uznali, a drugiego nie. Poniżej przedstawiam link dla ciekawskich. Najgorsze że pisałem do supportu polskiego, i swoją łamają angielszczyzną do zagranicznego i nic już drugi dzień ??? A oto obiecany link: http://piecia23.webpark.pl/finanse.htmlProszę o komentarze Pozdrawiam Piotrek
|
Do góry
|
|
|
|
#302571 - 10/03/2005 14:10
|
aka Schranzer
Meldunek: 16/01/2005
|
Szanowny Panie Arku. Informujemy, ze nastapil blad w zwiazku z zakladem Detroit Pistons u Sacramento Kings (Ktora druzyna zdobedzie jako pierwsza 10 punktow w 4. kwarcie?), za ktory nam niezmiernie przykro. Dzial Bukmacherski zajal sie juz korekta. Przepraszamy za wszelkie nieprzyjemnosci. Z powazaniem, Support Team z betandwin Wczoraj to dostalem  Pzdr.
|
Do góry
|
|
|
|
#302574 - 10/03/2005 18:33
|
old hand
Meldunek: 14/04/2003
|