Jestem dzisiaj w maksymalnym szoku. Zostałem potraktowany jak ostatni gówniarz!!!. Wpłaciłem pieniądze poprzez Przelew24 o godzinie 8 jest już 11:52 do tej chwili nie mam środków na koncie. Pisałem dwa razy do supportu i zero odpowiedzi. Nie wiem co to są za standardy!!!. Nigdzie takich nie spotkałem!!!. Jestem już klientem od dawna i myślę, że szacunek takim ludziom się należy. Kiedyś kuszono mnie abym wrócił bonusami, choć miałem konto już dłuższy czas. A dzisiaj nie ma kontaktu z supportem nie ma pieniądzy choć wpłacone. Za trzy godziny zaczyna się moje spotkanie. Jeśli do tej pory nie zostanie rozwiązany mój problem to nigdy więcej już nie zagram w Expekcie. Dramatyczna jest chyba sytuacja tego buka, bo tak ludzi się nie traktuje!!!. Jestem wkurzony na maksa!!!.
Jaki szacunek ....
,grałem u nik 3 lata to był moj pierwszy buk w przygodzie z zakładami online .wszsytko było pieknie do czasu .Do puki nie zacząłem osiągać jakiś zysków
.Pojawiły się odmowy przyjęcia zakładów ,rozbijanie zakładów ,limity ..obecnie max 60zl na kupon max dubel
(taki limit mam na wszelaki hokej w expekcie
).
Rozliczanie zakładów nawet 24h po i zakończeniu co mnie wkur...ło bardzo . No i w koncu przegięcie pały jak zaczeły ginąć kupony które zagrałem z historii .. stało się to 3 razy .Postawiłem kupon zakład przyjety ,kasa z konta pobrana ,a w histori zakładów nie ma nic
.I mogłem sobie pisać do supportu ..odzewu zero umoczyłem w ten sposób 480zl
. Odpisali mi łaskawie po 2 kilku tyg. ze mieli awarie ,błąd w systemie za co przepraszają
... ale kasy oddać nie mogą bo nie ma dowodów czy zawarłem takowe zakłady ..:D paranoja