#2938597 - 25/02/2009 03:11
Ekstraklasa XVIII kolejka, 27.02 - 01.03
|
journeyman
Meldunek: 07/01/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2938657 - 25/02/2009 03:30
Re: Ekstraklasa XVIII kolejka, 27.02 - 01.03
[Re: di.canio]
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Witam, ligowych maniaków, kibiców i pikników w rundzie wiosennej Już w pierwszej kolejce bardzo ciekawe pojedynki, oczywiście na pierwszy rzut oka idą takie pojedynki jak derby Warszawy, derby Śląska czy też zgodowy mecz Lechii ze Śląskiem. Bardzo ciekawie to wszystko wygląda. Pierwszym przemyśleniem, oczywiście takim wstępnym jest Cracovia, kurs może nie rozpieszcza ale będzie to mecz o tzw sześć punktów, który Cracovia będzie musiała wygrać, w przerwie ''ogórkowej'' Cracovia pozyskała całkiem fajnych piłkarzy przyszli Ślusarski, Mierzejewski, Sasin czy Szeliga. Nazwiska może nie wielkie ale kto się interesuje naszą kochaną polską piłką wie, że Ci piłkarze w piłkę jak najbardziej grać potrafią! Na pierwszy rzut oka Cracovia WIN. Ale poczekamy na składy itd. Nie mógłbym nie wspomnieć o meczu na który i ja czekam z wielką niecierpliwością czyli mecz również na dole tabeli czyli Odra - ŁKS. Oba kluby wielkich transferów nie dokonały. Do Odry trafili piłkarze raczej bardzo mało znani. Jak wiadomo Odra u siebie to takie włoskie Chievo, u siebie potrafią wygrać z każdym! Ciężko będzie szukać chyba innego wyniku niż zwycięstwo Odry, chociaż na nich nie postawię z wiadomych względów. Do ŁKSu przyszli dwaj piłkarze na których bardzo liczymy w Łodzi a mianowicie znany tutaj bardzo dobrze Hajto a także Smoliński który notabene w każdym sparingu grał bardzo dobrze co kilka razy udokumentował strzeleniem bramki. Under 2.5 już chyba dzisiaj można brać w ciemno, nie wiem czy nie spróbuje również underu 1.5. Przewiduję, że po bardzo nudnym meczu Odra wygra 1:0 lub padnie bezbramkowy remis. Obym się mylił i tę jedną bramkę więcej strzelił ŁKS :-) Jedni fascynują się sytuacją w górnej części tabeli, kto będzie Mistrzem Legia? Lech? Wisła? a może Polonia Warszawa? Drudzy nie mają tak dobrze i będą obgryzać paznokcie by ich kochana drużyna utrzymała się w ekstraklasie.
|
Do góry
|
|
|
|
#2939960 - 25/02/2009 19:58
[Re: di.canio]
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
Na Legię nie ma co grać...za dużo niewiadomych...Kontuzja Choto...niewiadomo co z Chinyamą...dużą zagadką będzie przygotowanie kondycyjne >>> to czy Szul kolejny raz z rzędu nie spierd%^&ł przygotowań , bo Iwański przebąkuje że wszyscy jeszcze czują w nogach przygotowania...poza tym dużą niewiadomą pozostaje stan boiska i aura...jeżeli będzie grzęzawisko i gra w błotno-śnieżnych warunkach to technicznie grajaca Legia sporo traci na swej wartości...poza tym niektorzy nazywają ten mecz derbowym co też może dodawać mu smaczku...ja bym tego meczu tak nie nazwał wszak derby to spotkanie drużyn z tego samego miasta...napewno emocji nie zabraknie i będzie dużo walki można zagrać over 3,5 kartki co o zakładu głównego NO BET AVE (L)
|
Do góry
|
|
|
|
#2940205 - 25/02/2009 21:54
[Re: Legia]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2004
|
.poza tym niektorzy nazywają ten mecz derbowym co też może dodawać mu smaczku...ja bym tego meczu tak nie nazwał wszak derby to spotkanie drużyn z tego samego miasta... TY jak sie nie doczepisz do kogos to masz problem ? Znajdz sobie strone gdzie będziesz mógł leczyć kompleksy Choć nie wiadomo czy Twój przypadek jest do uratowania
|
Do góry
|
|
|
|
#2940778 - 26/02/2009 01:12
[Re: blackjack]
|
enthusiast
Meldunek: 15/05/2007
|
.poza tym niektorzy nazywają ten mecz derbowym co też może dodawać mu smaczku...ja bym tego meczu tak nie nazwał wszak derby to spotkanie drużyn z tego samego miasta... TY jak sie nie doczepisz do kogos to masz problem ? Znajdz sobie strone gdzie będziesz mógł leczyć kompleksy Choć nie wiadomo czy Twój przypadek jest do uratowania o co Ci panie blackjack chodzi?
|
Do góry
|
|
|
|
#2940834 - 26/02/2009 01:39
[Re: madel]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2004
|
.poza tym niektorzy nazywają ten mecz derbowym co też może dodawać mu smaczku...ja bym tego meczu tak nie nazwał wszak derby to spotkanie drużyn z tego samego miasta... TY jak sie nie doczepisz do kogos to masz problem ? Znajdz sobie strone gdzie będziesz mógł leczyć kompleksy Choć nie wiadomo czy Twój przypadek jest do uratowania o co Ci panie blackjack chodzi? Zapytaj kibica Lecha czy jest z Wronek a on Ci odpowie o co mi chodzi Szanujmy może trochę przeciwne kluby
|
Do góry
|
|
|
|
#2941058 - 26/02/2009 03:13
|
enthusiast
Meldunek: 15/05/2007
|
[quote=McDziarz].poza tym niektorzy nazywają ten mecz derbowym co też może dodawać mu smaczku...ja bym tego meczu tak nie nazwał wszak derby to spotkanie drużyn z tego samego miasta... TY jak sie nie doczepisz do kogos to masz problem ? Znajdz sobie strone gdzie będziesz mógł leczyć kompleksy Choć nie wiadomo czy Twój przypadek jest do uratowania o co Ci panie blackjack chodzi? Zapytaj kibica Lecha czy jest z Wronek a on Ci odpowie o co mi chodzi Szanujmy może trochę przeciwne kluby [/quote] myślę, że nie do końca rozumiesz McDziarza. jak można nazwać spotkanie Polonii (napisałbym Dysko-Polo ale nie chcę w tym temacie wywoływać zbędnej awantury) z Legią derbami Warszawy? nie wiem czy wiesz ale władze klubu z Muranowa od lat kibicom gości przysparzają wielu problemów, zaś szczególnie fajnom z Łazienkowskiej nigdy nie jest dane otrzymać biletu na sektor gości. zatem, jak można mówić o atmosferze derbów, skoro na trybunach jest półtora tysiąca kibiców, i to samych gospodarzy? żeby nie przedłużać ... WNIOSEK JEST JEDEN! piłkarzom obu drużyn nie będzie dane poczuć atmosfery derbów! zatem, jeśli w tym temacie mamy zamieszczać obiektywne analizy meczów, proszę Was, nie wspominajcie już więcej o tym jak to piłkarze Legii czy Polonii będą gryźć glebę z racji, że to są derby, gdyż to ściema! derbów w tym mieście nie ma.
|
Do góry
|
|
|
|
#2942837 - 26/02/2009 21:53
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/04/2007
|
w tej kolejce znakow zapytania bedzie wiecej niz zwykle - czy to na temat przygotowania poszczegolnych zespolow, czy pogody w poszczegolnych miastach, czy tez efektow przetasowan w kadrach wszystkich ekip. Dlatego tez jedyne co gram to kontynuacja mojej progresji z rundy poprzedniej. Poluje mianowicie na remis GKS-u Belchatow, druzyny ktora w tym sezonie ow rezultat zanotowala tylko raz i to w 2. kolejce! Bardzo dobrze spisujacy sie zespol, ktory znalazl sie wsrod szesciu, ktore plasuja sie w czolowce i walcza o 'pudlo', mocno sie oslabil w tej 2.5-miesiecznej przerwie i raczej tak wielu zwyciestw, jak jesienia nie ujrzymy w wykonaniu Belchatowian. To daje szanse na jakies remisy. Oby jak najszybciej, bo juz 'troszke' kasy wtopilem na te progresje i czekam na profity z wielka niecierpliwoscia! Pzdr!
|
Do góry
|
|
|
|
#2944864 - 27/02/2009 19:14
|
veteran
Meldunek: 10/03/2008
|
[quote=blackjack][quote=McDziarz].poza tym niektorzy nazywają ten mecz derbowym co też może dodawać mu smaczku...ja bym tego meczu tak nie nazwał wszak derby to spotkanie drużyn z tego samego miasta... TY jak sie nie doczepisz do kogos to masz problem ? Znajdz sobie strone gdzie będziesz mógł leczyć kompleksy Choć nie wiadomo czy Twój przypadek jest do uratowania o co Ci panie blackjack chodzi? Zapytaj kibica Lecha czy jest z Wronek a on Ci odpowie o co mi chodzi Szanujmy może trochę przeciwne kluby [/quote] myślę, że nie do końca rozumiesz McDziarza. jak można nazwać spotkanie Polonii (napisałbym Dysko-Polo ale nie chcę w tym temacie wywoływać zbędnej awantury) z Legią derbami Warszawy? nie wiem czy wiesz ale władze klubu z Muranowa od lat kibicom gości przysparzają wielu problemów, zaś szczególnie fajnom z Łazienkowskiej nigdy nie jest dane otrzymać biletu na sektor gości. zatem, jak można mówić o atmosferze derbów, skoro na trybunach jest półtora tysiąca kibiców, i to samych gospodarzy? żeby nie przedłużać ... WNIOSEK JEST JEDEN! piłkarzom obu drużyn nie będzie dane poczuć atmosfery derbów! zatem, jeśli w tym temacie mamy zamieszczać obiektywne analizy meczów, proszę Was, nie wspominajcie już więcej o tym jak to piłkarze Legii czy Polonii będą gryźć glebę z racji, że to są derby, gdyż to ściema! derbów w tym mieście nie ma. [/quote] OStatnie pamietne Derby co pamietam to byly prawdziwe na LEGII co LEgia rozniosla Polonie 7-2 tam mozna bylo poczuc prawdziwa dawke tego meczu . W obu druzynach wychowankowie klubow a teraz patrzec na sklad Polonii (groclinu) to kogo my tam mamy sami zawodnicy z Grodziska jedyny Polonista to Maka (ktory do tego jest kibicem LEgii:D:). a z tymi to biletami to prawda Wladze Polonii zawsze byly uczulone na Legionistow.zawsze byly problemy z biletami na konwiktorska. I nastepna glupota kto zaplaci 100 zl na bilet ??to jest totalna glupota. a polonisci nie sa pewni czy przyjda kibice to bilety maja za free zeby tylko zapelnic trybune kamienna.
|
Do góry
|
|
|
|
#2944892 - 27/02/2009 19:25
|
The Famous McD
Meldunek: 17/02/2005
|
.poza tym niektorzy nazywają ten mecz derbowym co też może dodawać mu smaczku...ja bym tego meczu tak nie nazwał wszak derby to spotkanie drużyn z tego samego miasta... TY jak sie nie doczepisz do kogos to masz problem ? Znajdz sobie strone gdzie będziesz mógł leczyć kompleksy Choć nie wiadomo czy Twój przypadek jest do uratowania jak nie masz nic do powiedzenia merytorycznego w temacie to lepiej zamilcz...w tym miejscu podajemy analizy meczów i własne przemyślenia a pole do personalnych wycieczek i ataków masz w temacie ROZMOWY O POLSKIEJ PIŁCE...nie rób z kolejnego tematu śmietnika. Co do meczu wyraziłem własną subiektywną opinię , zresztą nie jestem w niej odosobniony >>> zdecydowanej większości ludzi obecna Polonia nie kojarzy się z miastem stołecznym Warszawa a bardziej z urokliwym folklorem miasta Grodzisk Wlkp. Piłkarze Legii twierdzą, że zespół Polonii niekoniecznie kojarzy się im ze stołecznym miastem. "Wiadomo, w jaki sposób dostała się do ekstraklasy. Bez tradycj, bez ambicji. Mimo to bardzo cieszę się na ten mecz, bo derby zawsze powinny być wielkim wydarzeniem dla całego miasta. Grałem i w Polonii, i w Groclinie. Ale teraz jestem w Legii i od piątkowego wieczoru chcę chodzić po Warszawie z podniesioną głową" - mówi Piotr Rocki, który nie znalazł się w kadrze meczowej na dzisiejsze spotkanie. Podobne odczucia ma Tomasz Jarzębowski, który dla odmiany dzisiejszy mecz powinien rozpocząć w pierwszym składzie. "Te wcześniejsze derby miały dla mnie większe znaczenie. Te są takie trochę przyszywane, chociaż sama nazwa przeciwnika, nie wnikając zupełnie w inne sprawy, motywuje w odpowiednim stopniu. Kiedy żegnałem się poprzednim razem z Legią, ostatni mecz grałem właśnie przy Konwiktorskiej. Wygraliśmy wtedy 5-0. Chcę, żeby teraz, po powrocie, przywitać się z kibicami podobnym rezultatem" - mówi "Jarza" __________________________ Proszę bez dużej czcionki oraz o nie prowokowanie swoimi wypowiedziami/ Platini
Edited by Platini (27/02/2009 23:37)
|
Do góry
|
|
|
|
#2945017 - 27/02/2009 20:22
[Re: Legia]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/01/2005
|
Rozumiem, że możecie nie lubić Mc ale jego powyższa wypowiedz na Bana sie nie kwalifikuje. Ostatnio już dostal, staram sie na wszystko bardzo obiektywnie patrzeć.
Spokój proszę I bez prywatnych wycieczek /Platini
Edited by Platini (27/02/2009 23:41)
|
Do góry
|
|
|
|
#2945075 - 27/02/2009 20:41
[Re: ___On]
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
Ręce opadają. Trzeba było jeszcze bardziej pogrubić tekst o Polonii a najlepiej w taki sposób jak zrobiłeś to przy okazji jakiegoś wygranego meczu sparingowego przez Legię. Powiedz mi co to ma do dzisiejszego meczu? Rocki może sobie mówić co chce, bo tak na prawdę co ma mówić? ''Tak to dzisiaj Polonia jest faworytem i wywiezienie jednego punktu z Konwiktorskiej będzie dobrym rezultatem''? Litości. Wszystko zweryfikuje boisko. Moim zdaniem mecz jedynie do oglądania, nie zdziwi mnie gdy wygra Polonia ani jak wygra Legia.@McDziarz - Na prawdę przez swoje wpisy w dziale o polskiej piłce jak i tutaj, chluby kibicom Legii nie przynosisz. Piszesz, że Polonii w Warszawie nie ma, że to, że tamto, ale cały czas o niej piszesz, więc jak to jest?
|
Do góry
|
|
|
|
#2945078 - 27/02/2009 20:43
[Re: taniak]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 19/10/2006
|
(...)Górnik w okienku transferowym sprowadził 6 nowych piłkarzy i jest drużyną, która wydała najwięcej na transfery.(...) Starajac sie spojrzec obiektywnie na to spotkanie, myślę że bedzie ono bardzo ciezkie dla obu druzyn. Po pierwsze to jest poczatek i o formie kroregokolwiek teamu trudno jest pisac. Druga sprawa jest fakt, iz sa to derby. A derby tocza sie swoimi prawami. Gornik Zabrze wydal na transfery najwiecej (tak jak pisales). Jednak biorac pod uwage miejsce w tabeli oraz to, ze najwieksza kwote "pochlonal" Szczot, co bylo wg mnie przeplaceniem nie ma co sie dziwic. Michal Pazdan: Stan przygotowań drużyn do rundy wiosennej stoi pod znakiem zapytania, dlatego ciężko cokolwiek typować. Uważam, że więcej będziemy wiedzieli po dwóch, trzech wiosennych kolejkachBardzo dobre slowa Ostanie 5 meczy h2h: 3 sierpnia 2002 r.: Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 0:0 19 marca 2003 r.: Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 0:0 17 sierpnia 2007 r.: Górnik Zabrze – Ruch Chorzów 1:0 (0:0) 1:0 - Hajto (k.) 10' 3 marca 2008 r.: Ruch Chorzów - Górnik Zabrze 3:2 (1:1) 1:0 - Ćwielong 20' 1:1 - Brzęczek 28' 2:1 - Baran 47' 3:1 - Nowacki 75' 3:2 – Zahorski 83' 10 sierpnia 2009 r.: Górnik Zabrze - Ruch Chorzów 0:0 Ogółem rozegrano 91 spotkań, z czego: - zwycięstwa Górnika: 36 - remisy 31 - zwycięstwa Ruchu: 24 Stosunek bramek: 133:101 dla Górnika. Kursy na mecz sa bardzo wyrownane. I takie powinno byc to spotkanie. Ciezko cos typowac... Jednak moja kibicowska wola to : Gornik
|
Do góry
|
|
|
|
#2945080 - 27/02/2009 20:45
|
AVE LAZIO
Meldunek: 18/05/2006
|
Czy moderatorzy tu zagladają? Dajcie Bana temu zaompleksionemu osobnikowi powyzej...Z działu ROZMOWY O POLSKIEJ PIŁCE przeniósł sie tutaj i dalej ujada... Fanatycy tak mają i cóż poradzimy Dla niego może derbów nie ma A zapomina że ITI zjadło Legię Co do kwestii meczu to zapowiada się ciekawy pojedynek.Polonia jest rewelacją sezonu.Legia to chimeryczny zespół.Nie zaimponowali mi w spotkaniu pucharowym z Bełchatowem.Na wyjazdach Legia nie zachwyca.Pokazała już to w Wodzisławiu Śląskim,Bełchatowie czy w Bytomiu. Czarne Koszule u siebie do tej pory ulegli jedynie krakowskiej Wiśle.Nawet drużyny przyjezdne mają problemy ze zdobywaniem bramek przy Konwiktorskiej. Polonia W-WA - Legia Typ : under 2.5 9/10 Typ : 1X 6-10
|
Do góry
|
|
|
|
#2945105 - 27/02/2009 20:52
|
wieczny student
Meldunek: 08/12/2006
|
A cóż on takiego zrobił? Zacytował wypowiedź Rockiego i Jarzy więc może dla nich ban Co do meczu to dla mnie NO BET. Ewentualnie można pokusić się o under. W Polonii kontuzjowany jest Sokołowski. Dla mnie cichy bohater rundy jesiennej. Wg mnie sporym osłabieniem ofensywnym jest przesunięcie laty do linii obronnej. Zawodnik bardzo solidny z dużą ilośćią asyst. Ciekaw jestem dyspozycji Majewskiego, bo czytając jego ostatnie wypowiedzi to sodówka uderzyła mu do głowy. Nie jestem też przekonany, czy wystawienie Trałki na prawej pomocy jest dobrym rozwiązaniem. Zdecydowanie bardziej pasuje do środka pola, ale ktoś musi pokryć dziurę na prawej stronie. Mierzejewskiego nie widziałem, ale ponoć jest bardzo chwalony przez trenera więc jest to niewątpliwie wzmocnienie. Ciekaw jestem rywalizacji Lato, Mierzejewski kontra Radovic, Rzeźniczak. Tutaj może być klucz to zwycięstwa W Legii największą niewiadomą jest postawa Kumbeva. Zawdnik bardzo chimeryczny, można po nim spodziewać się wszystkiego. Dobre mecze przeplata słabymi. Na lewej stronie prawdopodobnie zagra Komorowski, jednak nie przywiązywałbym zbyt dużej wagi do tej pozycji, ponieważ Trałkę pewnie będzie ściągało do środka więc jako takich akcji oskrzydlających nie będzie z tamtej strony. Pomoc Legii pozostaje praktycznie bez zmian. Jedynie Jarza zastąpi Vukovicia. W ataku niezastąpiony Chinyama, który ostatnio trenował indywidualnie, ale na dzisiaj ma być gotowy. Ważnym elementem mogą być stałe fragmenty gry. Polonia dysponuje wysokim i dobrze grającym głową składem z dobrze dośrodkowującym Latą. Legia pod koniec rundy jesiennej wreszcie zaczęła strzelać gole po wrzutkach. Wcześniej wyglądało to beznadziejnie. Na zgrupowaniach Astiz też dwukrotnie pokonał rywali. Poza tym jeden z lepszych specjalistów - Iwański też nie zapomniał, jak strzela się gole ze stojącej piłki. Te elementy mogą być bardzo ważne w przypadku grząskiego boiska, a należy przypomnieć, że z tego powodu nie odbył się sparing Polonii z Arką. Natomiast Legia miała dobre przetarcie przed ligą w postaci meczu PE z Bełchatowem. Może nie było to wielkie widowisko, ale pomimo gry przez 50 minut w osłabieniu, Legia bardzo dobrze wyglądała pod względem kondycyjnym, co jest swego rodzaju zaskoczeniem, mając na uwadze poprzednie inauguracje. Podsumowując wydaje mi się, że mecz może rozstrzygnąć jedna bramka po jakimś stałym frangmecie gry. Legia nie przegrała na Konwiktorskiej od 1950r. i oby tak pozostało. Zwycięstwo Legii praktycznie pozbawi szans na mistrzostwo Polonii, a przy okazji da Legionistom mocnego kopa na dalszą część rundy
|
Do góry
|
|
|
|
#2945602 - 28/02/2009 01:24
[Re: podstawek]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 13/01/2005
|
Panowie Prawda jest taka ze nikomu na Polonii nie podoba sie sposób w jakim znaleźlismy się w pierwszej lidze...
Wojciechowski ( własciciel J W CONSTRUCTION ) to taki sam bazarowy biznesmen jakich w Polonii ( patrz Romanowski ) jak i w całej polskiej piłce było mnóstwo ( Ptak, Grajewski, Pawelec Begdas ). Nikomu wcale nie usmiecha sie ze w taki sposób znalezlismy sie w pierwszej lidze i mysle ze wyrazam tu zdanie wiekszosci kibiców DUMY STOLICY. Realia niestety były takie ze gdy 2 lata temu znalezlismy sie w ogonie drugiej ligi stanelizmy na krawedzi i nie tylko tej ligowej ale i egzystencji...jako takiej. Niewiem nawet czy wiecie ale jeden z biznesmenów optował za zamknieciem działalności klubu, chcac przejac ziemie wraz z wszelkimi długami POLONII. Prawda jest taka ze zrobiłby swietny bisness gdyz stadion Polonii stoji w swietnym miejscu ( prawie w centrum miasta ), powstał nawet jeden projekt ...hotelu który miał stanąć w miejscu gdzie jest boisko główne POLONII. ( szczególami słuze na PRIVA ). Własnie w tym momencie pojawił sie Wojciechowski.... Nikt z nas ( kibiców Polonii ) nie ma złudzen ze i jemu tez kiedys znudzi sie łozenie na klub i zabierze swe zabawki...: (((. Gdyby jednak on sie nie pojawił obawiam sie z dzis Polonia grała by w 3 lidze....albo nie grała by wogóle. Wydaje mi sie patrzac z perspektywy dwóch lat ze poprostu wydarzyło sie mniejsze zło...
i jeszce jedno do MC Dziarza i Lamparcika ora zinnych napinaczy spod znaku L. To MY JESTESMY POLONIA - MY KIBICE !!! My KULTYWUJEMY JEJ CHLUBNA TRADYCJE I BARWY a Wocichowskiego i jego chory sposób myslenia mamy głeboko w Du... Jak macie jakies problemy do niego sie zwróćcie.
Prawda jest taka ze my kibice ( w całej Polsce )poprostu nie mamy wpływu na o co robia nasi pseuodziałacze.
Są to najsmutniejsze dla mnie derby gdyz na nie nie ide ( mimo tego ze mam bilet - przekaze go sasiadowi ).....Ja jak i czesc osób w Polonii mamy juz dośc cyrku jaki robia działacze na Polonii na czele z Wojciechowskiem ( nie chca wpuscic Legii ).
Wobec tego iz taka sytuacja ma miejsce juz którys sezon z rzedu doszlismy do wniosku iz bojkotujemy te derby ( mimo tego ze odbywaja sie na naszym stadionie ).
Niech przyjdzie 1000 osób moze wtedy nasz prezesina oraz jego poplecznicy przemyslą ( wsród nich Gołaszewski )sprawe...
Są to juz osttnie moje słowa w tym temacie ( POLONIA - LEGIA )
To sa Derby - Niech wygra POLONIA ale u buku - NO BET
Pozdrawiam kibiców wszystkich klubów...
|
Do góry
|
|
|
|
|
|