#2843337 - 18/01/2009 23:50
Re: Unibet.com Top Spin - Pytania, uwagi, spory... [3]
[Re: snaders]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Czuję się pokrzywdzony, uważam że nie powinienem być zdyskwalifikowany, dlatego podam dane do skargi, chyba że PioStart przyzna się do błędu i cofnie dyskwalifikację wtedy oleję całą sprawę. Do tego mile widziana będzie jedna zgrzewka piwa i rozstawienie w następnej edycji. ja bym Cie rozstawil... z numerem jeden wsrod tych, ktorzy maja dostac bana w najblizszym tygodniu dziwie sie tez, ze za groźby nie dostales zawieszenia na 12 edycji
|
Do góry
|
|
|
|
#2843356 - 18/01/2009 23:53
[Re: snaders]
|
!!Visca el Barça!!
Meldunek: 01/08/2006
|
Jak zwał tak zwał yaaho co za róznica dla mnie czy konkurs będzie czy nie skoro i tak mam bana na 3 edycje Sprawiedliwość musi być Pozdrawiam Dzieciaku jaka pomyłka. Jest napisane do 18, bo Unibet mógł podać typy z jakiegoś czelendżera i wtedy co, też byś pewnie skomlał. Nie podał, ich sprawa, a nie organizatorów tego konkursu. PS. Na chińskim mecz.pl, za takie rzeczy ucinają ręce/nogi/głowy (podobno można sobie wybrać - ot taki demokratyczny zwyczaj). Proponuje u nas wprowadzić to samo. Ot by się snadersy i inne takie ucieszyły, bo demokracja musi być i basta
|
Do góry
|
|
|
|
#2845035 - 19/01/2009 05:12
[Re: kenner]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
Już poszedł email z wyjaśnieniem że mogą oczekiwać "donosu" w owej sprawie, i dokładnie opisana zaistniała sytuacja.Dostałem odpowiedź, że prześledzili dodatkowo sami zaistaniałą sytuację na forum i wszystko jest jak najbardziej w porządku. Dobrze że napisałeś to wcześniej bo bym się ładnie ośmieszył z tym emailem i complaint by phone, uprzedziłeś mnie, w takim razie nic nie będę się skarżył juz i tak sie osmieszyles na forum, wiec co za roznica czy sie osmieszysz przed 16015 osobami (bo tyle jest "czlonkow" na forum) czy 16016 (czlonki + osoba czytajaca maila)? tak czy tak kupe osob ma dzieki Tobie niezly ubaw
|
Do góry
|
|
|
|
#2848191 - 20/01/2009 03:38
[Re: kenner]
|
2fast 2furious
Meldunek: 06/11/2001
|
Panowie, koniec tej wspaniałej pogawędki. Skoro już wszystko zostało powiedziane, każdy następny post odnośnie tej sytuacji będzie lądował w koszu. Oprócz postów Experto, który bardzo chce nas zaprosić na grilla, ale biedaczysko chyba się wstydzi
|
Do góry
|
|
|
|
|
|