Jestes wybrany Lupus

Ja z mBankiem nie mialem nigdy wiekszych problemow.
A moze Alior Bank?

Trzeba wyprobowac czasem cos nowego
Na razie dali mi spokoj.
Pewnie za jakis czas znow sie odezwa, chyba bede musiał im juz teraz prosto z mostu mówic, ze mbank moze mnie cmoknac

Generalnie nie ma dla mnie ten bank zalet.
Ludzie chwala sobie ilosc bankomatów, zyje w malym miescie, jest ich kilka, ale wszystkie naleza do danych bankow, wiec placilbym prowizje.
3 miesiace temu wybudowali Tesco, i jest juz bankomat euronetu, ale supermaket znajduje sie na wyjezdzie z mojego miasta, wiec nie po drodze.
Na codzien jestem w Bielsku, tu bankomatow badzo duzo, ale tylko 1 wplatomat, w Tesco na obrzezach miasta (maja jakas umowe z ta siecia czy co?

)
Wiec zasuwac tam, z kasa tez bezsensu.
Oczywiscie zaleta tego sa niskie koszty prowadzenia rachunku jak i przelewy, ale brak placowek to moim zdaniem minus.
Czasem trzeba cos jednak zalatwic w placówce banku, a tych jest niewiele i tylko w najwiekszych miastach Polski.
A ja mam dosc uzerania sie z ludzmi na infoliniach.
Juz nie mowie o tym jakbym mial tam brac kredyt

Co do ING.
Kobieta z tego banku dzownila do mnie dosc czesto, ale akurat nie moglem wtedy rozmawiac, to zaczela dzownic do mnie z roznych numerow, nawet jak bylem w szpitalu.
Muszą miec niezle prowizje od pozyskanych klientow.
I byla bardzo rozgoryczona jak ich nie wybralem

Osobiscie zdecydowalem sie na konto w Multibanku.
BZ WBK okazał sie dla mnie jednak za drogi.
Mam wpłatomat 100m od biura oraz placówkę, bankomat tez tam jest.
Druga placowkę mam na tej samej ulicy jakies 300m dalej, czynna do 19. Kiedy wiekszosc bankiow byla juz zamknieta, ja w placowce zakładałem konto o 18:30 (wczesniej bylem w pracy).
I tam tez bankomat oraz wpłatomat.
Na chwilę obecna jestem zadowolony.
No moze poza tym, ze moge miec problem z dostaniem karty kredytowej (a nie zadam wielkich limitow)
To juz jest w ogole jakas paranoja jak dla mnie, bo nie mam w bankach zadnej historii kredytowej.
Dlaczego?
Bo wszystko kupuje za gotówke

Musialbym jeszcze otworzyc u nich osobisty rachunek i wtedy moze byc dostał.
Ale sie nie poddaje i jakos postaram sie to pchnac, w koncu znam juz osobiscie nawet dyrektorkę