Oczywiscie Piostar, ze masz racje.
Tylko nie rozumiem, dlaczego jakis czas temu potrafilem sobie spokojnie stawkowac, grac przemyslane spotkania, no i czerpac radosc z gry.
Teraz tego nie potrafie ...
Pisząc o hazardzie, mialem na mysli tylko i wylacznie bukmacherke, gdyz w kasyna nie gram, texas holdem sporadycznie i dla zabawy, automaty do gry uważam dla idiotów. Tylko szkoda ze ja ... gram jak idiota.
Moze potrzebuje troche odpoczynku, moze powinienem zmienic granie w necie, na granie w naziemniaku. Tam przynajmniej po wtopie, nie siadam od razu i nie puszczam nastepnego kuponu
Wydawalo mi sie gram dobrym systemem, jak dla mnie. Max 2 spotkana kurs nie wiekszy niz 2,5. Ale co z tego ...
Dziwne, bo na codzien zajmuje sie pieniedzmi i zajmuje sie doradztwem finansowym, pomagam ludziom i sa na razie ze mnie zadowoleni. Obracajac obcym kapitalem jestem bardzo ostrozny i konsultuje z klientami kazde decyzje i ewentualne skutki. Dlatego wiekszosc wrzuca wszystko na fundusze obligacji lub gotowkowe, ale to juz inny temat
Natomiast bawiac sie swoimi pieniedzmi, nie potrafie nad nimi zapanowac ... Robie sobie odpoczynek, moze rzeczywiscie nie jestem hazardzista tylko tak to sobie uswiadamiam ...
Wroce po nowym roku, zaloze tamat w Private Pick, Bede prowadzil go przez co najmniej rok, aby sprawdzic i troszke sie zmotywowac w logicznym i przemyslanym obstawianiu i stawkowaniu.
Jezeli wyjde chociaz 20% przez ten rok to zobacze co dalej, jezeli nie to ... dziekuje. Szkoda czasu, jestem mlody, a wiekszosc wolnego czasu poswiecam, albo na Gielde, albo na bukmacherke ... i ten czas ucieka
4 ostatnie lata tak mi dziwnie przelecialy ...
Czesc