Ja poświęciłem się swojej pracy i domowi, bo są ważniejsze sprawy. Być może działałbym aktywniej gdyby forum wyglądało inaczej. Czemu na innych forach może czytać ciekawe i treściwe analizy a u nas teksty typu : Legia gol, jak zgadać panienkę na dyskotece czy też poszukuje czegoś w Poznaniu. Na Boga, albo idziemy w prfeskę, albo w koniec forum. Podejrzewam, że w tą drugą stronę. Mało, że userzy są nie aktywni to także moderatorzy na Stadionie Piłkarskim chyba umarli, bo nic nie robią...
Jeśli chodzi o mnie to ja prowadzę nadal na mecz.pl konkurs - Ekstraklasę Typerów i tylko to mnie chyba trzeba.
Ze sportowym Pozdrowieniem Ignorator.
Postanowiłem przekopiowac słowa Ignoratora i swój post z tematu o oskarach bo tam może trochę nie na temat napisałem i może nikt się do tego nie odniesie. Przeanalizujmy może to co działo się w ten weekennd na Stadionie Piłkarskim. Anglia - DNO. Pół analizy nie było ani do PL ani do niższych, gdzie Panowie mam wrażenie, zgodnie z tym co napisali wcześniej odpuszczają wobec braku zmian. PD? Dyskusja o jednym meczu z całej kolejki. Do niedawna przez wiele kolejek NIKT nic nie pisał (ostatnio Wafel atakuje i to skutezcnie, chwała mu za to bo połowa kręci z niego beke, a chociaż chce mu się pisac). Niemcy? Znowu Wafel, a reszta ma to gdzieś mimo, że wiele osób się tam udzielało (Koski, Szczypior itd.) Eredivisie? Dopóki Maciek pisał i robił do bardzo dobrze było fajnie ale od pewnego czasu jego nie ma i temat umiera. Włochy i Francja? No tu stosunkowo najlepiej. Pytanie tylko co się stanie jak Vidomowi, Premowi czy Hakanowi i Szewie odechce się pisac??? Reasumując ktoś kto chciał w tym ten weekend coś poczytac o typach w topowych ligach miał do wyboru - samemu szperac po stronach klubowych lub poszukac innego forum. Czy tak ma to wyglądac i w tą stronę zmierza forum??? Jak długo będziemy udawac, że poziom się nie obniża??? Kiedy w końcu wszystkie rankingi i konkursy znajdą się w jednym dziale???