na szczęście cała ta żałosna "szopka" nie uchodzi mu płacem!!!
-------------------------
Panie Prezydencie,Panie Rzeczniku Praw Obywatelskich.W imieniu swoim jak i mojej rodziny oraz znajomych związanych z moja artystyczną formą wyrazu
zwracam się o udzielenie pomocy w zatrzymaniu masowej akcji policji związanej z wyjaśnianiem całego zajścia. Niesprawny system doprowadził do paradoksu, którego nie jest w stanie powstrzymać obecnie chyba nikt. Doszło do sytuacji, w której jedna sprawa może być prowadzona niezależnie przez każdego funkcjonariusza w Polsce. Uczyniło to moje życie i moich bliskich koszmarem. Tym bardziej, ze zważywszy na opisane przeze mnie okoliczności- wyjaśnianie nie prowadzi do żadnego sensownego rozwiązania.
W chwili obecnej mogę w każdej chwili być wzywanym przez każdego funkcjonariusza w Polsce. W każdej chwili mogę znowu być doprowadzanym na obserwacje w różnych szpitalach psychiatrycznych aczkolwiek jestem osobą zdrową, co na szczęście ostatni przypadek potwierdził.
-------------------------
Może gość trochę spoważnieje dzięki temu, choć z drugiej strony wątpie bo nie wiem czy głupota jest uleczalna!?