#2756752 - 01/12/2008 20:25
Re: Mam Marzenie
[Re: Boomber]
|
I see dead people
Meldunek: 04/08/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2756840 - 01/12/2008 22:37
[Re: gobel]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/12/2003
|
raczej taka akcja sie nie uda, niestety ale przeciez taka akcje mozna zrobic samemu ( pod warunkiem ze stac cie na to ) lub ze znajmomymi tylko trzeba chciec pomoc  przyklad: niedlugo swieta i mozna zrobic cos by nietylko tobie ale tez innym swieta kojarzyly sie z radoscia mozna wpasc na pomysl i "zorganizowac komus swieta" zgadac sie ze znajomymi zebrac od kazdego powiedzmy ze 100 zeta ( niejest to majatek bo na inne duperele sie wydaje duzo wiecej) i przy pomocy kilku osob mozna jakiejs rodzinie zorganizowac swieta odwiedzic MOPS w swoim miescie( lub jak ktos sie wstydzi odwiedzic sasiednie miasto) i powiedziec tam paniom o swoim pomysle one wskaza rodzine ktorej mozna pomoc ( a w kazdym miescie jest duzo takich rodzin ) odwiedzic ta rodzine i zabrac na zakupy do jakiegos supermarketu niech ona wybierze produkty potrzebne do zorganizowania swiat a ty zaplacisz za nie a zobaczyc radosc i niedowierzanie tej rodziny bezcenne wystarczy tylko chciec 
|
Do góry
|
|
|
|
#2756983 - 02/12/2008 01:19
[Re: Piostar]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
jestem chętny boomber  sam pracuje w MOPS-ie więc wiem jak to jest, zresztą w chwili obecnej bawie się w akcję zbierania nakrętek po butelkach plastikowych tona wystarczy aby chłpakowi kupić wózek inwalidzki Piostar taka sama akcja byla u mnie na uczelni zeby zbierac zakretki plastikowe.... powiedz mi w jaki sposob to dziala?? jakas firma za to placi?? jaka?? przeciez nakretki sa z roznych napojow, roznych firm?? takie pytanie z ciekawosci
|
Do góry
|
|
|
|
#2757507 - 02/12/2008 04:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
jestem chętny boomber  sam pracuje w MOPS-ie więc wiem jak to jest, zresztą w chwili obecnej bawie się w akcję zbierania nakrętek po butelkach plastikowych tona wystarczy aby chłpakowi kupić wózek inwalidzki też zbieralem, rodzina zbierała, znajomi zbierali... namawiałem wszystkich których znam i zbierali dla mnie i uzbieraliśmy  nie wiedziałem że ta akcja nadal trwa, możesz napisać o niej coś więcej ? we Wrocławiu jest jak coś silne grono pod wezwaniem... zbieraczy i ofieruje swoją pomoc  pozdr,
|
Do góry
|
|
|
|
#2757594 - 02/12/2008 05:04
|
Marcos Baghdatis
Meldunek: 01/11/2004
|
akcja trwa nadal, co jakiś czas pojawia się w moich stronach nie wiem jak to jest w innych miastach, szczegółów dokładnych też nie znam, nie jest to moją rolą  dodam tylko że moje miasteczko jest małe, w większych miastach wobec tego też takie akcje muszą być przeprowadzane może warto poszukać w internecie Teraz druga sprawa, jeśli naprawdę ktoś chce wspomóc dzieci to proponuje udział w akcji "pomóż dzieciom przetrwać zimę". Zbieramy oddzież, żywność czy zabawki. Praktycznie wszystko oprócz pieniędzy. Akcja na terenie lubelskiego odbędzie się 7 grudnia, wtedy to można spokojnie do MOPS, GOPS czy OPS coś przynieść, czy nawet wyskoczyć do marketu i coś zakupić. W innych województwach z pewnością też to będzie.
|
Do góry
|
|
|
|
#2757780 - 02/12/2008 06:16
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
sam pracuje w MOPS-ie więc wiem jak to jest
Mam nadzieje, ze Twoj jest lepiej zorganizowany niz ten z mojego miasta. Bylem 2 razy, wiecej nie zamierzam. Siedzi kilka idiotek, smieja sie do siebie, a jak o cos zapytac to zadna nie jest w stanie odpowiedziec.
|
Do góry
|
|
|
|
#2757835 - 02/12/2008 06:40
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/10/2005
|
Mam nadzieje, ze Twoj jest lepiej zorganizowany niz ten z mojego miasta. Bylem 2 razy, wiecej nie zamierzam. Siedzi kilka idiotek, smieja sie do siebie, a jak o cos zapytac to zadna nie jest w stanie odpowiedziec. wiesz lupus w mniejszych miastach to tak jest 
|
Do góry
|
|
|
|
#2758195 - 02/12/2008 16:26
|
Pooh-Bah
Meldunek: 09/02/2006
|
Mam nadzieje, ze Twoj jest lepiej zorganizowany niz ten z mojego miasta. Bylem 2 razy, wiecej nie zamierzam. Siedzi kilka idiotek, smieja sie do siebie, a jak o cos zapytac to zadna nie jest w stanie odpowiedziec. wiesz lupus w mniejszych miastach to tak jest  chciałeś być śmieszny? Piostar napisał że jest z małego miasta i z tego co mówi to właśnie tam jest lepsza organizacja ;smirk:
|
Do góry
|
|
|
|
#2758295 - 02/12/2008 20:51
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
moja rola to zbieranie w miejscu pracy i po znajomych oraz nagłaśnianie tego, wszystko oddaje pewnej kobiecie, która osobiście zajmuje się tym w jednej ze szkół
co do nakrętek nie ma różnicy, każda nakrętka z plastikowego napoju czy wody się nadaje no tak, ale chodzilo mi o odpowiedz na pytanie w jakis sposob zakretki zamienia sie w wozek dla potrzebujacego??
|
Do góry
|
|
|
|
|
|