Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#2751333 - 28/11/2008 21:56 NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl !
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Tworzymy listę najlepszych/najzabawniejszych/naj-cokolwiek postów/tekstów w historii mecz.pl \:\) Mogą one dotyczyć wszystkiego, od typowania po politykę. ;\)

Każdy może tu zamieścić dowolną ilość "typów", a pod koniec zrobimy głosowanie i opublikujemy 'Top 100'.

Wpisując tu swoje "nominacje" proszę:

1) podać autora + krótki opis jeśli ktoś chce
2) wkleić cytat
3) dołączyć poniżej link do tematu w którym się znajduje

Do góry
Bonus: Unibet
#2751344 - 28/11/2008 22:06 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: Conrad]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Dla przykładu zacznę, aczkolwiek z długim postem:

Autor: Nirtz
Opis: Czy Obama jest Antychrystem?

Cytat:
------------
"niejedno źródło podaje że Antychryst miał się narodzić w roku 1961, każdy zapewne słyszał o ciemnoskórym papieżu a raczej królu świata
u mnie zatwardziałego prawicowca osoba Obamy nie wzbudza nienawiści, jest całkiem sympatyczny

tak naprawdę nigdy nie wybrano tak zagadkowego Prezydenta USA, o gościu niewiele wiadomo poza poszlakami które przerażają

w sumie Pan Zagadka nie zaczął jeszcze rządzić bo stanie się to dopiero 20 stycznia, ale mimo całej tej idealnej otoczki (swoja drogą kto mu pomógł w pokonaniu pewniaczki H. Clinton a później McCaina jak nie siły inteligentniejsze od ludzi) mam jak najgorsze przeczucia, oj chyba wkraczamy w decydującą fazę czasów ostatecznych"
------------

Do góry
#2751361 - 28/11/2008 22:25 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: Conrad]
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2003
heh, no trochę się tam zagalopowałem \:\)
ale dużo lepsze cytaty można znaleźć np.

autor: Conrad

cytat: Życiński i Boniecki to najbardziej wartościowe osoby w Kościele Katolickim, co do tego nie ma wątpliwości.

#2722771 - 13/11/2008 15:19
http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2712941&page=1&fpart=5

Do góry
#2751362 - 28/11/2008 22:26 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: Conrad]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Autor : Omen Kabały \:D
Opis Piwo- Ile najwięcej wypiliście?

Cytat :
"No cóż panowie nie udało sie
W pierwsze 10 min wypiłem 8 piw i kiełbe oszamałem.
Następne 20min to 10 piw ale już mocno wymmęczone i musiałem sie odlać.jak wróciłem z nowymi (czas szczania 5min zastopowany licznik) siłami to wszmałem jeszcze jedną kiełbę i sieknąłem na szybkaczu 5 piw w 10 min i mnie przystopowało ostro.Nie miałem już gdzie tego wlewać a zostało jeszcze 20min.Zdałem sobie sprawę że nie da rady ale mysle sobie że chociaż do 30 piw dobiję (zostało mi 7)na spokojnie oszamałem jeszcze jedną kiełbe zbekałem się ostroooooo i dobiłem do 30 piw minutę przed końcem czasu.Wynik ładny ale wiem że 40 piw nie sieknę bo teraz mam forme życiową i lepszej nie będe miał "

\:D

Do góry
#2751363 - 28/11/2008 22:28 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: ELDORADO]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002

Do góry
#2751368 - 28/11/2008 22:37 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: ELDORADO]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Autor: Nieznany

Cytat: "lettki plus"

Link: 90% tematów na QC

\:\)

Do góry
#2751373 - 28/11/2008 22:46 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: Szewa]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Jeszcze jeden:

Autor: Pierniczek

Cytat:

" Nie może być tak, ze ona sobie na boku odpierdala, a Ty jak grzeczny piesek przylecisz gdy tylko napisze Ci smsa? Jako facet musisz szanować swoja godność! Bo wygląda tak jakby tylko Tobie zależłao na tym żeby utrzymać ten związek... Zeby ją odzyskać musi stać się takie cuś co daj jej emocje, a Was połączy. Proponuję wziąć automobila z pustawym bakiem i wyjechać za miasto na jakieś wsie, a najlepiej na jakieś zadupie. Oczywiście nie bierzecie ze sobą komórek - musisz o to zadbać. Wyjazd oczywiście późno w nocy...jedziecie sobie przed siebie, a tu nagle kuku, bo "przypadkiem"(uwielbiam to słowo) zabrakło paliwa. No cóż...do najbliższej wsi z 15 km. Paliwa zapasowego nie ma. noż normalnie dramat! \:\) Kobieta czuje emocje, bo nigdy jeszcze tak nie miała. No co tu zrobić? trzeba spędzić wspólną noc w samochodzie gdzieś na jakimś zadupiu. Co czuje kobieta? strach - bo nie wie gdzie jest, niepokój - bo nie wie co będzie, bezradność - bo nie widzi wyjścia z sytuacji, złość - bo jej faceta nie pomyślał o paliwie \:D Czego kobieta oczekuje w takie sytuacji od faceta? chce sie czuć bezpiecznie, chce zobaczyć jak facet radzi sobie w takich sytuacjach, chce ocenić jego ogólną wartość. Ty natomiast uspokajasz swoją laskę. Wsiadacie do samochodu i rozmawiacie chwilę, po czym zaczynasz ją całować...ona Cię odrzuca i mówi coś w stylu: "jak możesz mieć w głowie takie rzeczy w takiej chwili?" Ty natomiast mówisz: "dostrzeżmy pozytywne strony tej sytuacji...nigdy nie kochaliśmy sie w takich okolicznościach". Jak sie skończą już wszystkie przyjemności to pewnie bedziecie sie do siebie tulić itp. i wtedy bardzo ważne: ZERO ROZMÓW Z TWOJEJ STRONY O ZWIĄZKU. To ona spieprzyła niech teraz ona się martwi...w tym momencie będziesz miał nad nią kolosalną przewagę. Wykorzystaj to! Jeżeli ona zaproponuje związek nie zgadzaj sie od razu!!! powiedz, ze musisz to przemyśleć. To Ty decydujesz, nie ona!!! pzdr "

Link: http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2123632&page=5#Post2123998

Do góry
#2751436 - 29/11/2008 00:14 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: Szewa]
Llama Offline
Ana <3

Meldunek: 21/06/2005
wywody raftera
wyszukiwarka mi szwankuje.

Do góry
#2751783 - 29/11/2008 03:02 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: Llama]
buszmen Offline

Meldunek: 17/06/2003
Twórczość Raftera jest absolutnie nie do pobicia i nic się z tym nie może równać. Ciekawe czy będzie jeszcze jeden powrót ?

Do góry
#2751832 - 29/11/2008 03:19 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: buszmen]
jarko 33 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/12/2003
Originally Posted By: buszmen
Twórczość Raftera jest absolutnie nie do pobicia i nic się z tym nie może równać. Ciekawe czy będzie jeszcze jeden powrót ?

on jest caly czas czuwa nad forum i jak wroci swoim samolotem z Karaibow to pewnie znow pokaze jak sie ogrywa buki

Do góry
#2751893 - 29/11/2008 03:52 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: jarko 33]
wafe(L)nica Offline
Wiara Gwarancja Wygranej

Meldunek: 19/07/2004
Kiedyś DJ SACHI w roku 2005 bodajże w okresie postu Wielkanocnego napisał " czas zacząć postować " coś takiego a wtedy DJ był numer jeden w postach ,jedno z lepszych hehe

Do góry
#2754335 - 30/11/2008 06:43 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: wafe(L)nica]
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Autor: Anonymous Unregistered
Data postu: 25/06/2003 19:30

ELO. POZDROFFFKA DLA WSZYSTKICH ZIOMALI I ZIOMAL. Z PARAFFI . DLA CONRADA, KTOY DZIELNIE PEŁNI WŁADZE NA TYM BEZLITOSNYM KANALE.. ORAZ DLA WSZYSTKICH GORĄCYCH ZIOMÓW TYPU: LIDER, KAFEL, ARTH I INTRUZ, CHODZACYCH W CLINICACH, BAWIACYCH SIE JOJEM I JEZDZACYCH NA DESCE.

JESZCZE RAZ PODROFFFKA DLAW WSZYSTKICH

TRZYMAJCIE SIE CIEPLUTKO PAPATKI

PS LIDER JAK WROCISZ NA JAMOCHŁON TY SYŚNIJ MI KOFFANIUTKI SESEMESKA PLIZZZKA
!!!

Link: niestety tylko dla orłow, wiec bedzie zrzut: http://i34.tinypic.com/6fpcvc.jpg

Do góry
#2754434 - 30/11/2008 08:16 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: lupus]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/05/2007
Autor: krycha84

Data postu: 11/11/2007 13:42

Cytat:

Originally Posted By: krycha84
Rafik nie lam sie po recesji musi byc secesja i na odwrot glowa do gory

Link: http://www.mecz.org/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=825195&page=0&fpart=16#Post1768813

Do góry
#2754835 - 30/11/2008 20:16 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: Chorwat]
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
Pomyliles lata.

Do góry
#2754937 - 30/11/2008 21:04 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: Kylo]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Eska, za całokształt \:D

Do góry
#2759779 - 03/12/2008 22:08 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: z o ® r o]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
Autor: Piostar

Opis: Ku czci Raftera

Bajka o trzech takich owakich

Dawno dawno temu, za siedmioma górami za siedmioma rzekami w krainie zwanej STS w miejscowości Totomixos żyło trzech mężczyzn: Don Rafter Superos Typeros, jego giermek i największy wyznawca Sanczo El Majestic oraz wielki największy rywal Don Raftera młody i niepokorny Juan de la Rapper zwany potocznie Yieldos Rapperos.

W krainie tej wielką tradycją było przeprowadznie igrzysk w typowaniu i zakładach. Gawiedź zakłada się dosłownie o wszystko: o to ile jabłek jest na drzewie, o to ile liści spadnie w ciągu godziny, ile spadnie śniegu w dzień itp.

Wielkim niedoścignionym mistrzem był Don Rafter, którego bogactwo było powszechnie znane. Mówiono też potajemnie o workach złota w piwnicach jego ogromnego zamczyska (notabene też wygranego w zakładzie). Jego największy rywal Yieldos Rapperos nie mógł znieść popularności Don Raftera wyzywał go na szereg pojedynków typerskich, które często kończyły się jego porażkami.

Zbliżały się igrzyska, jako że były to igrzyska krwawe a nienawiść obu rywali ogromna założyli się oni który z nich zrobi większą kupę. Zwycięzca zjadał swojego rywala pozbywając się go na wieki i zdobywał panowanie w miasteczku Totomixos.

Gdy doszło do pojedynku zdenerwowany Yieldos Rapperos nabawił się rozwolnienia z nerwów (gdyż jego sława była mniejsza a bogactwa nikt nie widział) przez co jego kupa była mała i rzadka i przegrał ten pojedynek.

Don Rafter natychmiast pożarł swego rywala. Gdy tak Yieldos Rapperos pływał w jego brzuchu spotkał w nim Sanczo El Majestica. Zdziwiony zapytał giermka czy ten też został pożarty, na co mu giermek odpowiedział: Nie, ja tu wszedłem drugą stroną

Puentę i przesłanie jaka niesie ta bajeczka niech każdy sam sobie znajdzie

Stare dobre czasy \:\)

Do góry
#2762904 - 05/12/2008 20:17 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: Piostar]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
Autor: Piostar

Opis: Artka życiowe rozterki

Za siedmioma górami, za siedmioma rzekami, za siedmioma rakietami leżała kraina Pingolandia.

Żyli w niej dwaj przyjaciele Arturo Italiano Ping Pong Pęk Potito i Sir GieGie Bazylo. Pierwszy z nich wspaniały mężczyzna o południowym krągłym typie urody rodem z włoskiego kurortu Skarzysko Romano był znany ze znakomitych umiejętności w pinglowaniu kobiet.

Pewnego miłego dzionka wybrał się jak co ranek na partyjkę pinglowania celem podrywu kolejnej uroczej turystki. I wtedy się stała rzecz niemozliwa... Pojawiła się jedyna, niepowtarzalna, cudowna Marianna de la Fotka, znana w środowisku Lolitka.

W Arturo Italiano Ping Pong Pęk Potito trafiła strzała Amora!! Twarz tego podrywacza zrobiła się burakowata, serce zaczęło walić w niesamowitym tempie a jego usta zdołały wyszeptać jedynie "Cześć nieziemska". Lolitka zwym zwyczajem spojrzała lekceważąco w stronę krągłego mężczyzny prychnęła "Bujaj się, bo naśle na Ciebie trzynastu braci". Niestety nawet szpan super paletką nie przyniósł rezultatów. Rozmowie przysłuchiwało się kilku miejscowych lumpików spod sklepiku - Leoś Gruba Marycha, Magister Jagiellon, Shane zwany przez kolegów BDG z powodu nałogowego picia wina owocowego marki Bydgoszcz. Oczywiście nie obyło się bez docinków i głupich komentarzy na temat szans włoskiego ogiera Potito.

Załamany i zdesperowany Arturo udał się natychmiast do swojego przyjaciela Sir Gie Gie Bazylo po radę. Przyjaciel obyty był w tych sprawach w końcu prowadził Kącik Złamanych Serc w lokalnej gazecie The Skarzysko Romano Girls Times. Natychmiast zdobył jej numer i umówił się na spotkanie pod pozorem ważnej sprawy tj. zdjęć do lokalnej rubyki Lolitek.

Arturo czekał w jego domostwie na wieści od przyjaciela Bazylo pogrywając w Sex Pokera. Mijały kolejne minuty, godziny, aż nastał ranek. Wtedy pojawił się uśmiechnięty choć zmordowany Sir Gie Gie Bazylo i rzekł: Przyjacielu przetestowałem dla Ciebie Lolitkę od stóp do głów, sprawdziełem każdy zakamarek i dziurkę. Kosztowało mnie to wiele sił i gimnastyki, ale nie jest to dama dla Ciebie mój frendzie. Następnie padł zmęczony na kanapę.

Morał: Nie odbieraj sobie przyjemności testu, weź paletkę i atakuj.

Do góry
#3673640 - 05/02/2010 07:34 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: Piostar]
crova Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2006
Originally Posted By: bajbus
Originally Posted By: larsson
Madryt 444444444444

mistrz klawiatury laugh

Link http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=3673627

grin

Do góry
#3673971 - 05/02/2010 18:36 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: crova]
th0mas Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/08/2005
crova to co wkleiłeś to chyba nawet na top100000 by się nie nadawało tongue no offence.

Do góry
#3674034 - 05/02/2010 19:12 Re: NAJLEPSZE posty/cytaty w historii mecz.pl ! [Re: th0mas]
kumichal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/02/2008
Pytaliśmy kolegę crove na quasi o co chodzi - nie odpisal...

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  Biszop, rafal08