Witam
Mam tel w idei i chcialbym poznac opinie osob ,ktore korzystaja z uslugi mbox (chodzi glownie o powiadamianie smsem na moj tel o nowych e-mailach). Przy okazji moze ktos by mi wyjasnil pare rzeczy:
- rozumiem ze aby korzystac z uslugi mbox trzeba byc zarejestrowanym na stronie idei. Wiec udalem sie na stronke ,zarejestrowalem sie i mam problem.

nigdzie podczas rejestracji nie ustalało sie nazwy nowej skrzynki w domenie idei tzn tej na ktora bede chcial zeby przychodzily e-maile i o ktorych to chcialbym byc powiadamiany smsem. Nie wiem czy dobrze zrobilem podczas rejestracji wpisalem adres e-mail w zapytaniu czy posiadam juz jakas skrzynke wpisujac adres z interii. (myslalem ze chca moj adres e-maail ,aby w razie jakis problemow itp mogli sie ze mna kontaktowac) - nie wiem czy to ma jakies znaczenie w zwiazku z tym

.
No wiec bedac zalogowanym na stronie idei chce teraz aktywowac usluge mbox. postepujac zgodnie z poleceniem na stronie:
Jak aktywować mBox?
Aby aktywować usługę mBox zarejestruj się w portalu idea.pl. Jeśli posiadasz już konto w portalu zaloguj się i wybierz zakładkę Konto i usługi.
Jak juz wybiore ta zakladke to potem daje "wybierz uslugi" wpisuje haslo i teraz pora wybrac konkretny mbox - mnie interesuje mbox premium klikam na niego iiiiiiii
no i wlasnie teraz nie wiem co sie wydarzy jak przesle im te 6 zł przez sms czy wtedy bede mogl wybrac moze jakis adres swojej skrzynki czy moze mam juz ten adres a nie wiem jaki on jest??????
Troche tu bezskladu napisalem ,ale ci bardziej wtajemniczeni

pewnie wiedza gdzie tkwi moj problem itd.
Niech ktos pomoze ,bo cos ciezko mi idzie ostanio z logicznym mysleniem

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2005