#3527204 - 23/11/2009 02:10
Re: Jak zagadac lachona? [12]
[Re: lucart]
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
GG i NK to według mnie głupie rozwiązania.
Spotkałem taką dziewczynę na swojej drodze która studiuje filologie polsko-angielską i ona nie toleruje nk i gg.sam mam tylko gg nk nie posiadam już i jestem zadowolony.Do szczęścia mi jest nie potrzebny a gg używam tylko ze względu na wiadomości od znajomych.
Tylko live.
|
Do góry
|
|
|
|
#3527523 - 23/11/2009 04:48
[Re: lelu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/05/2006
|
Az w pewnym momencie patrze i co widze ? no ktos sie do niej przystawia, mysle sobie, w sumie co mi zalezy ma swoj rozum.
dokladnie tak jak napisał lucart, "jak suka nie da, pies nie wezmie" oczywiscie potraktuj to jako metafore a nie dosłownie Gdyby na serio nie była zainteresowana, spławiłaby kolesia, chociaz to tez zależy od kobiety. Pozwolila się objąć, to o czymś tam świadczy, daje do myślenia. W każdym razie w zależności od kobiety, w zależności czy jej na to pozwalasz, czy ona o tym wie ze Tobie sie to nie spodoba, no i czy wie ze jesteście razem bo niekoniecznie ona też musi myśleć jak Ty, jeśli chodzi o wasz związek, a widzę ze sam do konca pewny ie jestes.
|
Do góry
|
|
|
|
#3527736 - 23/11/2009 06:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/02/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#3527996 - 23/11/2009 19:24
|
Pooh-Bah
Meldunek: 01/10/2006
|
Takie pytanie.. bo jestem troche zmieszany. Spotykam sie z pewna dziewczyna, nie moge okreslic, ze jestesmy razem chociaz wszystko by na to wskazywalo ;] wiec uznajmy, ze jestesmy razem ale nieoficjalnie. Bylismy wczoraj w pewnym barze gdzie bylo dosc sporo osob siedzielismy w grupie znajomych i tak sobie rozmawialismy smialismy i pilismy piwko. Wszystko bylo spoko. Z czasem lazilem, krazylem rozmawialem z roznymi osobami. Az w pewnym momencie patrze i co widze ? no ktos sie do niej przystawia, mysle sobie, w sumie co mi zalezy ma swoj rozum. Nie sadze ze bedzie to cos powazniejszego ale chodzi o fakt. Widzialem w sumie tez, ze obejmowal ja reka co tez mnie zastanowilo.
Jaka bylaby wasza reakcja wtedy, ew teraz jak juz jest po fakcie i troche czasu minelo -mozna spojrzec na to duzo spokojniej. pogadaj z nia o tym i tyle Moja panna tanczyla na imprezie z jakims typem (mi sie nie chcialo tanczyc wiec) i mi sie to do konca nie podobalo. Powiedzialem jej, ze nie zabraniam jej tanczyc, ale jak chce to tez moge isc sobie potanczyc z jakas fajna szpara i ona bedzie musiala na to patrzec. Od tego momentu jest spokoj
|
Do góry
|
|
|
|
#3537419 - 29/11/2009 01:22
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/11/2006
|
jutro pewna dziewczyna ma urodziny.. przydaloby sie zrobic jakis ekstrawagancki nie zobowiazujacy prezent. Mysle o romantico zostawieniu kwiatka przed jej drzwiami po czym szybko spieprzyc z bloku Ktos to przerabial ? moze jakies inne sugestie pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#3537494 - 29/11/2009 01:34
|
old hand
Meldunek: 05/02/2009
|
jutro pewna dziewczyna ma urodziny.. przydaloby sie zrobic jakis ekstrawagancki nie zobowiazujacy prezent. Mysle o romantico zostawieniu kwiatka przed jej drzwiami po czym szybko spieprzyc z bloku Ktos to przerabial ? moze jakies inne sugestie pozdro ja to przerabiałem. jak byłem w 4 klasie sugestia jest taka, ze lepiej zeby wiedziala ze to od Ciebie
|
Do góry
|
|
|
|
#3537608 - 29/11/2009 02:05
|
Wiara Gwarancja Wygranej
Meldunek: 19/07/2004
|
jutro pewna dziewczyna ma urodziny.. przydaloby sie zrobic jakis ekstrawagancki nie zobowiazujacy prezent. Mysle o romantico zostawieniu kwiatka przed jej drzwiami po czym szybko spieprzyc z bloku Ktos to przerabial ? moze jakies inne sugestie pozdro Mam tak zamiar zrobić na mikołajki pewnej dziewczynie.
|
Do góry
|
|
|
|
#3537818 - 29/11/2009 03:38
|
enthusiast
Meldunek: 03/10/2007
|
Mysle o romantico zostawieniu kwiatka przed jej drzwiami po czym szybko spieprzyc z bloku Ktos to przerabial ? moze jakies inne sugestie pozdro mam jeszcze propozycję, zadzwoń z nieznanego tel na komórkę lub na domowy i podysz przez chwilę w słuchawkę... założę się że też przez kilka dni nie będzie wiedziało kto to potem możesz jej powiedzieć... wg. mnie to tzw pomysły z dupy... i ich bym odradził...
|
Do góry
|
|
|
|
#3537838 - 29/11/2009 03:46
[Re: Sebastijan]
|
veteran
Meldunek: 29/12/2004
|
Mysle o romantico zostawieniu kwiatka przed jej drzwiami po czym szybko spieprzyc z bloku Ktos to przerabial ? moze jakies inne sugestie pozdro mam jeszcze propozycję, zadzwoń z nieznanego tel na komórkę lub na domowy i podysz przez chwilę w słuchawkę... założę się że też przez kilka dni nie będzie wiedziało kto to potem możesz jej powiedzieć... wg. mnie to tzw pomysły z dupy... i ich bym odradził... Tzn pomysł z dupy nie jest ale na dzień dzisiejszy istnieje poczta kwiatowa i myślę że to będzie bardziej gustowne niż zostawić kwiaty i spieprzać nie daj Bóg jeszcze sobie nogi połamiesz albo nie zdążysz a dwa to zawsze może kto inny drzwi otworzyć np mama, tata:). Dlatego lepiej poczta kwiatowa z małym liścikiem w którym napiszesz jakieś życzonka i do tego że jeżeli masz ochotę na pyszny nie zobowiązujący obiad w przyszły weekend to napisz sms i podaj swój numer. Laski prędzej na to polecą a po obiadku będziesz dążył do zobowiązania, byleby nie nachalnie laski nie mogą poczuć się zbyt pewnie:)
|
Do góry
|
|
|
|
#3537872 - 29/11/2009 03:57
[Re: Danielos]
|
enthusiast
Meldunek: 03/10/2007
|
kolega Danielos ma już lepszy pomysł z pocztą kwiatową... jest też możliwość wysłania kuriera np z takimi czekoladkami, które zawierają tekst (czekoladki w stylu scrabble) np. z tekstem Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin (można samemu wymyśleć tekst) http://www.chocotext.com/index.php?src=produkty&sub=1
|
Do góry
|
|
|
|
|
|