dzieki za miłe słowa. od niedawna stwierdzilem ze wyglad nie bedzie dla mnie aż tak wazny..w tym sensie ze nie musi byc ideałem z wygladu wystarczyu zeby miała dobrze w głowie, była na dobrym kierunku..i w tym wypadku tak jest ale ponadto jest bardfzo ladna...poznalismy sie na kursie bezpiecznej jazdy wiec w zupelnie dziwnych warunkach, zagadalem pierwszy ale to ona pierwsza wyslala smsa, wydawalo mi sie ze jej tez zalezy...dzis jej napisalem cos w stylu ze bede zazdrosny bo gdzies wychodzi ze znajomymi to odpisala ,,uwazaj bo jeszcze uwierze ze jestes zazdrosny o mnie
'' a jak odpisalem ''ze skutecznie zawladnelas moimi myslami'' to nie ustosunkowala sie do tego.
myslalem ze moze przed 2 spotkaniem wyslac jej roze do domu zx tej poczty kwiatowej i napisac jakas dedykacje typu nie wiem jak bys zaaragowała jakbym ci wreczył osobiscie itp.''
mysle sobie ze jesli na 21 spotkaniu do ktorego mam nadzieje dojdzie bedzie nam sie chociaz w miare rozmawialo to na 3 spotkaniu sporobje ja namietnie pocalowac i spytac czy zgodzi sie byc ze mna. mam nadzieje ze nie bede załował