Opcje tematu
#2682059 - 26/10/2008 20:00 BOTY etc
lupus Offline
antimadrista

Meldunek: 06/01/2005
Zakaldam nowy temat, bo jak sie wpisze w Co mnie denerwuje to szybko zgine w tlumie, a wiem, ze jest tu pare osob, co siedza w temacie i sie dobrze oeirntuja ;-)

Chcialem poruszyc nastepujacy temat: BOTY International.

Tak ustawionej imprezy chyba juz dawno nie widzialem.

To co sie tam wyprawia w ostatnich latach to jakas zenada.
NIe chce sie cofac az do 01, bo tu stworze niezla powiesc ;\)

Rok 2006

Francuzi z Vagabonds zgarniaja tytul w Best Show (choc Koreanczycy byli lepsi moim zdaniem). Show w wykonaniu Japonczykow z Mortal Kombat, zabojcze, ale glownie za sprawa indywidualnych numerow, reszta generalnie slabsza i troche bledow.

Ale nie ma co sie dziwic, ze wygrywa Francja jak jednym z sedziow byl Salah, czlonek Vagabonds, a w samych Vagabonds tanczyl jego brat \:D

Wylonione zostaja 4 ekipy:
Vagabonds - Drfiterz (Korea)
B-Town All stars (Niemcy) - Last 4 One (Korea)

Niemcy naprawde pokazali sie w zdobrej strony, nie dziwi ich awans do polfinalu.
Korea ma 2 ekipy, poniewaz rok temu wygrali wlasnie Last 4 one, jako obroncy maja zapewniony udzial w BOTY.

I tak, Last 4 One leje niemcow, a Francuzi Drifterz, mimo, ze Koreanczycy byli zdecydowanie lepsi.
Ale ktos strasznie nie chcial 2 ekip koreanskich w finale.

Final: Vagabonds - Last 4 one
Wygrywaja o dziwo znowu Francuzi.

Jedna wielka ustawka, mimo, ze Koreanczycy byli lepsi.
A francuzi odgrzewali stare routines + te z show. Dosc irytujaca.

Przychodzi rok 2007,
Francuzi z Vagabonds nie startuja, sami uznali, ze odgrzewac po raz 3ci to samo to juz przesada ;-)

Zwyciezca Best Show zostaja Japonczycy z Turn Phase Crew (zasluzenie).

Polfinaly:

Legiteam (Francja) - Extreme Crew (Korea)
Turn ... (Japonia) - jakas gowniana ekipa z niemiec.

Tym razem znow ktos przesadzi, ja rozumiem, ze BOTY odbywaja sie u naszych zachodnich sasiadow, ale rok temu przegieli, Japoczyny pojechali ich z palcem w dupie ;-)

Drugi polfinal, Korea miazdzy Frnacuzow.

Final Japonia vs Korea, ktory jest jednoczesnie rewanzem za BOTY Asia.
Tam w best show wygrala Japonia, w bitwie Korea i tu bylo podobnie, jedna wielka powermoves battle. Troszke sie cyrkowo zrobilo, ale Korea wygrywa, dobrze rpzygotowani.

I mamy rok 2008.
Korea znow ma 2och przedstawicieli, obroncow tytulu Extreme Crew oraz T.I.P.

Best Show wygrywaja ruski z top9 8O
TIP pokazalo zmodyfikowana wersje ich show z Boty Korea 2007, ale to jest moim zdaniem jedno z najlepszych show jakie w zyciu widzialem.
Show Formosy czy Japonczykow z Kaiten Ninja, tez moim zdaniem byly lepsze.

Polfinaly

Formosa (Tajwan)- TIP (Korea)
Smockemon (Francja) - Top9 (Rosja)

Extreme Crew nie weszli, ot znow historia lubi sie powtarzac, nikomu jeszcze ne udalo sie obronic tytulu.

1szy polfinal, jest jednoczesnie rewanzem za BOTY Asia, i znow wygrywaja Koreanczycy, zasluzenie.
W drugim polfinale juz walek, Francuzi odpadaja, choc zdecydowanie byli lepsi.

Final
TIP (Korea) - Top9 (Rosja)

Korea wygrala przed rokiem, wiec w tym nie mogla, chyba, ze bylyby w finale 2 koreanskie ekipy, a do tego jak juz pisalem nikt nie dopusci.

Wygrywaja ruski, BOTY 2008 jeden wielki wał.
Wiem, ze top9 to nie sa leszcze, byli juz w finale Uk B-bou championship, gdzie dostali w dupe wlasnie od TIP.
BYli tez w finale R-16 International, dostali tam w dupsko od Gambler Crew (Korea).

Ktos stara sie usilnie stawiac ich jako przeciwwage dla Koreanczykow, Francuzów i Japonczykow, bo innej opcji poza tymi krajami nie widac.
Nie mowie juz tu nawet o leszczach z USA :lol2:

Za rok jest 20 jubileuszowa edycja BOTY.
Szykuje sie jedna wielka ustawka.

Jestem ciekaw jak poszczegolne ekipy potraktuja BOTY.
Generalnie jest tak, ze Ci co brali udzial w BOTY International, w kolejnych latach zlewaja juz ta impreze, tak jest w Japonii, tak jest w Korei, i Francji.
Gdyby w tych krajach co roku startowaly najlepsze ekipy to mamy obsade lepsza niz na BOTY Int.
Juz nie mowie o tym, ze jesli by cos takiego mialo miejsce w Korei, to zamiast BOTY Korea mozna to nazwac Mistrzostwami Swiata ;-)

Pozostaje poczekac i zobaczyc jakie ekipy beda startowac w eliminacjach krajowych, ale jesli np w Korei bedzie sklad podobny do tego z tego roku (bez TIP), to pewnie pojada Rivers badz Morning of Owl ;-)

Do góry
Bonus: Unibet
#2683218 - 27/10/2008 00:42 Re: BOTY etc [Re: lupus]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Dobry temat do nabijania postów. Piszesz sobie, licznik leci, a za chwilę po poście ani śladu

lupus życie jest niesprawiedliwe, ale uwierz mi idzie żyć z takimi traumatycznymi przeżyciami jak te wały na BOTY.

Do góry
#2683240 - 27/10/2008 00:48 Re: BOTY etc [Re: Goget]
lupus Offline
antimadrista

Jakie tam traumatyczne przezycia ;\)
Tylko Kylo usilnie chce sie przekonac co znaczy do 3 razy sztuka \:p

Gdybys wiedzial o czym pisze to bys zrozumial ;\)

I to nie jest tak, ze pisze o czyms z ksiezyca, bo tym interesuje sie tysiace osob. I wiem, ze tutaj sa rowniez takie, poczekam na normalne wpisy.

Do góry
#2683241 - 27/10/2008 00:48 Re: BOTY etc [Re: Goget]
_Way_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/08/2006
to 3 temat czy jakieś przegapiłem??

Do góry
#2683246 - 27/10/2008 00:51 Re: BOTY etc [Re: _Way_]
Wychowany_Na_Nalewce Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/12/2003
Dlaczego moje foto botów zostalo usuniete?

Do góry
#2683265 - 27/10/2008 00:57 Re: BOTY etc [Re: Wychowany_Na_Nalewce]
lupus Offline
antimadrista

Originally Posted By: Wychowany_Na_Nalewce
Dlaczego moje foto botów zostalo usuniete?

Rozumiem, ze to ten nowy krzyk mody, na ktory chcesz wyrwac azjatke? \:\)
Jest osobny temat o obuwiu, mozecie sobie zalozyc nawet o martwych noworodkach.

Kolejne proby durnych postow beda juz traktowane jako zasmiecanie tematu. Beda usuwane, a autorzy odpowiednio nagradzani \:\)

Do góry
#2683335 - 27/10/2008 01:19 Re: BOTY etc [Re: lupus]
Linc Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/04/2006
bedzie chyba czesciowo na temat , lupus bardziej cenisz "tworczosc" Salaha czy bboya Juniora ? obaj wg mnie w tym co robia sa fantastyczni ;\) a co do walkow, to gdzie jest jakas kasa, wladza, popularnosc to bede walki, np. sport, muzyka, film ...

Do góry
#2683518 - 27/10/2008 02:00 Re: BOTY etc [Re: Linc]
lupus Offline
antimadrista

Jak wiadomo i Salah i Junior to francuzi, wiec u mnie z miejsca maja za to kreche ;\)
Dwa to bardzo lubie ogladac jak dostaja w dupe od innych \:\)

Junior to nie wiem czy wszyscy wiedza, ale nie ma jednej nogi.
Nie wiem co sie z nim dzieje, widzialem, ze startowal we francuskiej wersji you can dance czy mam talent.
Salah zreszta tez, ale nie wiem z jakimi wynikami.

Junior najwieksze sukces odnosil startujac solo, nawet nie wiem czy on ma jakas grupe. Generalnie nie ma wlasnego stylu.

Salah to wlasciwie juz legenda, robil wlasnie uklad dla vagabonds w 06, jest dobry nie ukrywam tego, ale nie wiem czy najlepszy \:\)
Popping mnie az tak nie bawi, Salah jest naprawde niezly w tym co robi, chetnie ogladam jego wystepy.

Jak mam wybierac to wole juz Salaha.

Do góry
#2683782 - 27/10/2008 03:33 Re: BOTY etc [Re: lupus]
anfa_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/08/2006
w 2006 Mortal dostało po dupie bo poszli w power moves a showu tak na prawdę nie było. Polecam zawody r16 z korei. Tam juz w 2007 bardzo ciekawie sie zaprezentowali. w 2007 Turn Phrase mieli zajebistą wizualizację ale w tej finałowej bitwie z Extreme Crew to jakos blado wypadki. Katsuya to wiecej troche potrafi niz tam pokazał. 2008 sobie niedlugo obejrze jak znajde czas i do tego r16 z 2008 roku. z ubiegłego polecam oprocz Mortala Gamblersów i Rivers Crew... standard. klasa sama w sobie. tych ruskich własnie z 2007 kojarze. to oni dosc przecietni nie wiem jak mogli to wygrac jak tam ani showu specjalnego ani powermoves'ów tylko grupowe elementy przyjemne dla oka.

Do góry
#2684181 - 27/10/2008 05:17 Re: BOTY etc [Re: anfa_]
Wahi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/09/2003

Do góry
#2687824 - 29/10/2008 04:06 Re: BOTY etc [Re: Wahi]
anfa_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/08/2006
Lupek wiesz moze skad sciagne wszystkie remixy przy których tanczy Mortal? swietne te remixy są. nie wiem czy nie najlepsze nawet wsrod ekip.

Do góry
#2688231 - 29/10/2008 06:04 Re: BOTY etc [Re: anfa_]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004
Gdyby ludzie mieli tylko takie problemy...

Do góry

Moderator:  Biszop, rafal08