24sportsweb nie znam , znam za to instantactionsport z którym jest bezposrednio powiązane.W maju skorzystałem z bonusa 50% w kwocie 500 euro. Obrót spory bo 15 tys euro, ale podjąłem wyzwanie

Zakłady wchodziły i półtora miesiąca potem stan konta wynosił 4 tysiące. I tu do akcji wkroczył IAS, pewnej miłej niedzieli otrzymuje maila z informacją że jako iż uznali iż nie jestem graczem rekreacyjnym to odbierają mi bonus. Sprawdzam konto i faktycznie odjeli mi 500 euro z konta. sprawdziłem SBR, i widze że nie jestem pierwszy którego tak potraktowali. Kilka osób przede mną próbowali załatwić jeszcze lepiej konfiskując też wygrane (dotyczy osób które już wykonały obrót). PO interwencji SBR wypłacili tym osobom całość kasy łącznie z bonusem. Bezpośednio po tym wzieli sie za takich jak ja, i przeglądneli konta z niepełnym obrotem, które raczyły wygrać za dużo. Znowu interwencja SBR, zgodzili sie przyznać bonus proporcjonalny do zrealizowanego obrotu i wypłacic kase. Wypłaciłem, na dowidzenia skasowali mnie jescze 60 euro opłaty za wypłatę (wg cennika jest 60$ , ale oni i tak mi policzyli 60 euro)
Ale były też elementy humorystyczne. Gdy zapytalem sie o ich definicje gracza rekreacyjnego. No wieć to taki który gra tylko dla przyjemności, no i nie używa żadnych wspomagań typu porównywarki kursów typu betbrain itp. Ot widzi iteresujące go spotkanie i wali śmiało nie bacząć na kurs. Inaczej to już jest bonus abuse