I dobrze mi z tym ,a takich jak Ty mam.......i tyle
Bardzo ladnie
![smile \:\)](/forum/images/graemlins/default/smile.gif)
Zadalem merytoryczne pytanie - zamiast odpowiedzi dowiedzialem sie, ze kolega ma mnie w
dupie (nie jestem tak pruderyjny, zeby kropkowac). [/quote]
Nie jestes również tak inteligentny ,by odczytać ,ze kropki zostawiają adwersarzowi mozliwość wyboru.
Ja predzej pomyslałbym o "w głebokim powazaniu" lub "gdzieś" i Bóg mi swiadkiem ,że nie zakończenie przewodu pokarmowego było mi w głowie
Takich jak Ty i Czarny Człowiek z bojówki Giertycha jestescie klasycznym przykładem tzw. kibolstwa ,z kibicami nie majacego nic wspólnego.
Czy to nie dziwne ,ze niepochlebne zdanie mają o Was zarówno ci ,ktorych nazywacie piknikami ,ci którzy moga śmiało nazywac sie kibicami ,jaki i ci ,którzy stoja na uboczu i piłki noznej nie traktuja jak nabozeństwa.
Prymitywni ,sfrustrowani własna głupota i niemocą ,silni jestescie tylko w grupie.
Wszedzie robicie chlew i do tych pustych łbów Wam nawet nie przyjdzie ,ze Wasza "działalność" przynosi klubom wiecej szkody niz pożytku.
To Wy swoimi kretyńskimi poczynaniami powodujecie ,ze kluby sa wykluczane z rozgrywek.
Zamykanie stadionów przez wasze wybryki uszczupla klubowe budżety ,podobnie zreszta jak koszty zwiazane z naprawa szkód ,jakie wyrzadza stadionowe bydło.
Poniewaz w wiekszości jesteście nieukami ,więc jak kazdy nieuk zadroscicie ludziom ,którzy sie wykształcili ,którzy maja dobra prace i żyja godnie.
Zabójstwo studenta matematyki z Krakowa doskonale ilustruje przeciwko komu wyładowujecie swoje frustracje.
Studencik w okularkach na rowerku - jeb go bejsbolem ,frajera - prawda ?
Nic wiec dziwnego ,ze szczurzarnie typu młodzież wszechpolska stanowią doskonałe przytulisko dla takiej hołoty.
Tak sie mozna "zrealizować" ,ponarzekac ,jaka to ta Polska zażydzona ,ile tu brudasów i...biznesmenów
![laugh \:D](/forum/images/graemlins/default/laugh.gif)
Tylko WY macie prawo "kibicować".
To doprawdy niedopuszczalne ,ze na stadionie zasiadają pikniki i turyści.
Przecież mecz jest tylko dla WAS
Biedni głupcy.
Nawet nie zdajecie sobie sprawy z tego ,ze i piłkarze maja Was w głebokim powazaniu.
Wasz "model" kibicowania to juz relikt na wymarciu ,Anglia jest doskonałym przykładem ,jak mozna spacyfikowac stadionową swołocz.
Wszystko się komercjalizuje ,kazdy goni za zyskiem i nie ma co sie szarpać i z tym walczyć.
Oczywiscie mozna tego nie akceptowac ,ale i metody protestu moga byc cywilizowane.
WHITE POWER
Patrioci od siedmiu bolesci ,którzy wiecej niz jednej zwrotki hymnu nie znają.
Olisadebe i Rogera pewnie bejsbolami zagoniliby do komory gazowej.
Nie bolała głowka jak strzelali bramki dla Polski ?
Nie ?
Acha ,jak boli to tylko od zbyt ciasnego kapturka ,bo przeciez nie od myslenia.
Gdyby milczaca wiekszośc społeczeństwa ,która uważa Was za śmieci była choć w 1/10 zdeterminiowana w takim stopniu jak Wy ,by zrobić drugiemu "kuku"
,to już dawno zylibyscie w slumsach albo rezerwatach i tam realizowali (ale juz tylko w swoim szacownym gronie) swoje "wizje" naprawy Polski i swiata.
Napisałem to wszystko bez emocji ,najwyższy czas ,by sobie hołota przeczytała.
Mam wrazenie ,ze kazdy kto uwaza się za prawdziwego kibica nie weźmie do siebie ani słowa.
Pozdrawiam i zegnam
![papa](/forum/images/graemlins/default/papa.gif)
amk