#2651570 - 12/10/2008 04:37
Re: Kibole vs Policja [3]
[Re: Blackman]
|
a.k.a. "Experto" King Of The Hill
Meldunek: 12/08/2002
|
coraz więcej amkwish'ow biszop'ow i biznesmenów, leze czemu nie dopingujesz teraz na stadionie?
|
Do góry
|
|
|
|
#2651879 - 12/10/2008 07:20
[Re: Blackman]
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Jeśli chodzi o atmosferze na reprezentacji niestety jest coraz gorzej bo coraz więcej amkwish'ow biszop'ow i biznesmenów, coraz mniej fanatyków
Blackmany i WNNy dały popis w San Marino podczas hymnu Dzisiaj doping trochę mało zorganizowany, ale ogólnie na plus. Piłkarzom na pewno nie przeszkadzał wnioskując po końcowym wyniku.
|
Do góry
|
|
|
|
#2651898 - 12/10/2008 08:14
[Re: Goget]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
Dzisiaj doping trochę mało zorganizowany, ale ogólnie na plus.
właśnie wróciłem. o organizacji dopingu na Śląskim temat wałkowany był nie raz. momentami doping bardzo dobry, wręcz świetnie wychodziło ciągnięte NON STOP przez ok.15 min HSV w 2połowie, na 2 trybuny, naprawdę robiło wrażenie i świetnie się ludzie bawili i kilka razy zaintonowane "kto nie skacze ten z policji hop hop'' i 90% stadionu się bawi kilka razy hymn, ogólnie wypadło dobrze, wynik pomógł, wiele niedociągnięć i wad mógłbym wymienić ale z wiadomych względów lepiej być nie może póki co na kadrze, a zwłaszcza w Chorzowie
|
Do góry
|
|
|
|
#2651924 - 12/10/2008 09:36
[Re: Wychowany_Na_Nalewce]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 04/09/2002
|
Gdy chce obejrzec dobra pilke to wlaczam lige angielska, a gdy ogladam polska to slucham dopingu i obserwuje co sie dzieje na trybunach, a boisko jest jakims tam dodatkiem (o miernym poziomie). Całkiem niezła puenta ci wyszła, osobiście rzadko jestem w stanie oglądać krajową piłkę przez 90min. Tutaj pełna zgoda. Dzisiaj był miły wyjątek, i nie chodzi o wynik czy doping, ale styl gry naszej reprezentacji. Tylko, że... czego nie potrafię zrozumieć? Dlaczego za mierny poziom polskiej "ekstraklasy" obwiniacie Policję, wagony PKP, ławki na stadionie, kibiców innej drużyny, amkwisha, Bishopa, Terrora, mnie, tzw. "piknik"? jak już musicie szukać kozła ofiarnego, to może PZPN? HWDPZPN? Nie wiem, czy spacyfikowanie siedziby PZPN'u podniesie poziom krajowej piłki, ale pozioim adrenaliny na pewno.
|
Do góry
|
|
|
|
#2652011 - 12/10/2008 16:47
[Re: Goget]
|
old hand
Meldunek: 02/11/2003
|
Jeśli chodzi o atmosferze na reprezentacji niestety jest coraz gorzej bo coraz więcej amkwish'ow biszop'ow i biznesmenów, coraz mniej fanatyków, widziałem już chinczyków w barwach POLSKI, niedługo zobacze murzynów.
Ale nie poddamy się, piłka nożna dla kibiców. POLSKA SIŁA !!!!!!! Szkoda, że nie napisałeś "Polska dla Polaków" albo "Biała siła" Swoją drogą trochę nie pasuje Twój nick do poglądów które głosisz. Blackmany i WNNy dały popis w San Marino podczas hymnu Po prostu znają tekst jednej zwrotki, kolejnych w ich mniemaniu już nie muszą.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|