Stal Rzeszów vs Włókniarz CZestochowa
Mecz przy Hetmańskiej odbędzielub własnie się nieodbędzie godz 18:30 opady deszczu które przeszły nad Rzeszowem moga i nie wieadomo do końca czy nie pokrzyżują planów tutejszych kibiców jednak wszyscy przynajmniej Ja
jestem dobrej mysli ze spotkanie sie odbędzie o ile znów nie zacznie padać
Poni9żej umieszczam chyba znane wszystki Awizowane składy obu drużyn:
Marma Polskie Folie Rzeszów:
9. Davey WATT
10. Roman POVAZHNY
11. Matej ZAGAR
12. Kenneth BJERRE
13. Scott NICHOLLS
14. Dawid LAMPART
15.
TRENER: Rafał WILK
CKM Złomrex Włókniarz Częstochowa:
1. Greg HANCOCK
2. Tomasz GAPIŃSKI
3. Sebastian UŁAMEK
4. Kamil MISTYGACZ
5. Nicki PEDERSEN
6. Mateusz SZCZEPANIAK
7.
TRENER: Piotr ŻYTO
Dziś na szybko bo mało czasu.
Nicki przyjeżdza do swojego drugiego domu i jak by nie patrzec to dzis ma komplet jak nic ewentualnie 14 pkt jakies małe potknięcie każdemu może się zdażyc ;]
Greg niby po chorobie ale coś nie wydaje mi się zebym go dziś widział w słabszej formie reszta ekipy z CZęstochowy zdaje sie nie zachwyać, co do ułamka i Gapińskiego nie wróze im dziś dobrego wyniku...
Co do składu STali tu sprawa jest dość skąplikowana ;/
Zagar niby trzyma fason, zaczyna coś sie dziać ROman Spoważniał i śmiga ze nawet sie miło zrobiło oby to nie było tylko chwilowe, Scott hmmm cięzka sprawa moze zrobić i 14 pkt i 4 z nim tak zawsze Watt z Bjerre zawiedli w Zielonej na całej lini co do Daveya jestem spokojny to ambitny chlopak i drugi mecz mu taki sie nie przytrafi zwłaszca u nas a co do Kennetha nie wiem co mam pwoiedzieć zawod, rozczarowanie, zal to może powiedziec każdy kto dotej pory oglądał Kennetha w druzynie STali poprostu rozczarowuje chodz przez chwiel wydawalo sie że będzie lepiej...
Tor nie wygląda za ciekawie i pewnie bedzie to słabe widowisko chodz mam nadzieje ze sie mylę bo jesli tor bedzie wygladal jak w mezu z Lesznem czy ostatnio z Wrocławiem i będzie sie liczył tylko start a potem gęsiego to możemy mieć duży problem chodz i tak wielu spisuje nas na straty...
Wiele będzie zalezeć zdecydowanie od Kennetha, Watta, Scotta i Zagara jesli ta czwórka wkoncu pojedzie dobzre na swoim poziomie i zrobi to kazdy a nie 2 x 4 jak ostatnio to wynik powinnien być dobry po żacietym boju licze na wygraną 46:44 badz niewielką przegraną 44:46
Rzeszow(+6)-Czestochowa typ 1 kurs 1,70 Millenium 7/10
Pozdraiwam
"Naprzód Armio, Naprzód Gnaj
nigdy Nie Trać WIary w To By Królewski Objąć Tron!"