Pierwsza kolejka bardzo udana, Milan jak zwykle nie zawiódł jeżeli chodzi o obstawianie meczy z jego udziałem
Chociaż znalazło się paru naiwniaków, którzy zasugerowali się kursem i poszli za "peffą"
Fiorentina - JuventusSpotkanie zamykające pierwszą kolejkę. Według mnie kurs
@2.90 na Violę zaproponowany przez Betfair, to "letka" przesada. Gospodarza solidnie wzmocnili się w przerwie między sezonami. Przybył Gilardino, który już zaczął strzelać bramki i zdaje się, że odżył we Florencji, sprowadzono też świetnego ofensywnie grającego obrońcę Vargasa z Catanii, brazylijskiego pomocnika Melo z Almerii i perspektywicznego napastnika Jovetica. Na tym tle zakupy Juve prezentują się blado. Może poza Amaurim, który jest naprawdę dobrym napastnikiem. Reszta nabytków to Poulsen, Mellberg i dwóch średnich bramkarzy - czyli szału nie ma.
Trudno już na początku sezonu o jakieś głębsze przemyślenia, ale na mój gust skład Florencji prezentuje się solidniej. Poza tym gospodarze nie wygrali z Juve na własnym stadionie od dziesięciu lat
Czas przełamać tę passę. Poza tym fajnie wyglądają też kursy na
over - wszystko
@2.10 i wyżej warte gry, a w obu zespołach jest paru specjalistów od umieszczania piłki w siatce